Vladimirs Kļičko būs tēvs

© Vakara Ziņas

Pazīstamais ukraiņu bokseris Vladimirs Kļičko gatavojas kļūt par tēvu. Holivudas aktrise Haidena Penetjeri pasaules čempionam dāvās pirmdzimto.

Par kinozvaigznes grūtniecību pavēstīja viņas tuva draudzene, kura gan nezināja gaidāmā bērniņa dzimumu un kurā grūtniecības mēnesī ir aktrise.

Iespējams, šis patīkamais notikums pārītim liks agrāk nosvinēt kāzas. Vēl maija sākumā Kļičko un Penetjeri sakarā ar notikumiem Ukrainā nolēma uz nenoteiktu laiku atcelt savas laulības, taču tagad viss var mainīties.

Vladimirs Kļičko un Haidena Penetjeri satiekas kopš 2009. gada, taču 2011. gadā viņi paziņoja par šķiršanos. 2012. gada nogalē pārītis atkal sāka kopā parādīties sabiedrībā, taču attiecību atjaunošanu noliedza. Īsajā šķiršanās periodā Kļičko paspēja pameņģēties ar pazīstamo aktrisi un modeli Kimoru Lī Simonsu, savukārt Penetjeri ar amerikāņu futbola spēlētāju Marku Sančesu. Bokseris un aktrise vienmēr ir uzskatīti par ļoti kolorītu pāri viņu ievērojamās augumu atšķirības dēļ. Pat kurpēs ar visaugstākajiem papēžiem Penetjeri izskatās ļoti miniatūri blakus ukraiņu spēkavīram.

Izklaide

Dziedātājs Mārtiņš Kanters publicējis jau trešo dziesmu no oktobrī gaidāmā studijas albuma „Vēstulēs”, kas būs ieturēts „pop country” stilā. Dziesmai tapis arī videoklips, kas filmēts z/s “Vaidelotes”.

Svarīgākais