HOROSKOPS: Kā izmantot Mēness dotās iespējas katru dienu?

Žurnāla Praktiskā Astroloģija Dārzkopības kalendārā (un arī citos kalendāros) tiek norādīta Mēness atrašanās zodiaka zīmēs. Ko tas nozīmē un kā to varam izmantot savā labā?

Planētu atrašanās zodiaka zīmēs norāda uz kopējām dienas fona tendencēm. Astroloģijā tas ir viens no noteicošiem faktoriem, kas palīdz izvēlēties, kādām darbībām konkrētā diena ir piemērota. Vienā zodiaka zīmē Mēness uzturas vidēji divas ar pusi dienas.

Iepazīstinām ar to, kādām darbībām konkrētās dienas ir piemērotas. Ieskicējam svarīgākās tendences, bet katrs var ļaut vaļu fantāzijai un attīstīt zodiaka zīmju tēmas plašāk.

Mēness Aunā. Laba diena īstermiņa pasākumiem un ātri realizējamu pasākumu uzsākšanai, kā arī sekmīgs darbs ar projektiem. Līgumus šajā dienā slēgt nevajadzētu. Jāuzmanās no pārsteidzības un sava viedokļa uzspiešanas.

Mēness Vērsī. Piemērots brīdis, lai nodotos saimnieciskiem pasākumiem, darbotos ar zemi, kā arī ar finansēm. Var slēgt nopietnus līgumus. Dienu ritējums ar konservatīvu pieskaņu, tomēr var būt vēlme baudīt dzīvi un komfortu.

Mēness Dvīņos. Dienas ar duālu dabu. Var slēgt līgumus, tomēr nopietnām sarunām tās nav piemērotas, jo attiecības veidojas virspusēji. Labi darīt to, kas paveicams ātri, nevis sākt ilgtermiņa pasākumus. Ideāls brīdis informācijas iegūšanai.

Mēness Vēzī. Dienu fons saistās ar rūpēm, ģimeniskumu, taču arī ar kaprīzēm. Piemērots laiks mājas preču iegādei, remontam, dārza darbiem un kulinārijas brīnumu radīšanai. Tāpat arī ceļojumiem pa ūdeni. Jāatturas no alkohola lietošanas.

Mēness Lauvā. Ambiciozas dienas. Vēlme izrādīties. Samērā labas masu pasākumu un ballīšu rīkošanai, taču jāgādā par drošību, jo iespējami strīdi un pat plūkšanās. Var sākt mājas celtniecību, taču nevajadzētu darboties ar finansēm.

Mēness Jaunavā. Lietišķas un konservatīvas noskaņas, kā arī kritiska pieeja. Labs laiks darbiem, kas saistās ar kritizēšanu vai analīzi, piemēram, grāmatvedības pārbaudēm, eksāmeniem u.tml. Var ieviest kārtību mājoklī vai birojā.

Mēness Svaros. Var būt mainīgs garastāvoklis un vēlmes. Nevajadzētu sākt biznesu vai lielus, nopietnus projektus. Labi viss, kas saistās ar radošām lietām. Sekmīga mājas iekārtošana un darbs kolektīvā. Labas dienas laulību līgumiem.

Mēness Skorpionā. Dienām raksturīga spēcīga enerģētika un kaislības. Izteikts melnā un baltā skatījums, visās lietās dziļa un analītiska pieeja. Var kārtot biznesa lietas un veikt darbus, kas labi izplānoti. Labi mainīt dzīvesvietu vai sākt remontu.

Mēness Strēlniekā. Valda dzīvesprieks, optimisms un tendence paplašināt redzesloku. Var plānot ceļojumus un risināt ar izglītību saistītus jautājumus, kā arī juridiskas lietas. Piemērots brīdis firmas dibināšanai vai laulību slēgšanai. Jāuzmanās no pārmērībām.

Mēness Mežāzī. Nopietna un lietišķa pieeja dzīvei, kas mazliet pat robežojas ar pesimismu. Labi pievērsties darba, karjeras un biznesa jautājumiem, bet nav vēlams rīkot ballītes un izklaides pasākumus. Var nodarboties ar nekustamo īpašumu un lauksaimniecību.

Mēness Ūdensvīrā. Veiksmīgs kolektīvais darbs un līdzdalība dažādās interešu grupās. Taču nevajadzētu mainīt darbu. Sekmīga darbošanās ar datoriem, IT un citām mūsdienīgām tehnoloģijām. Viedas atklāsmes un interese par ezotēriku vai astroloģiju.

Mēness Zivīs. Piemērotas dienas radošām un ezotēriskām nodarbēm. Var apmeklēt masāžas, jogas nodarbības u.tml., bet nevajag uzsākt biznesa projektus. Var iesaistīties labdarības pasākumos, bet jāizvairās no ballītēm un bohēmiskiem pasākumiem.

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.

Svarīgākais