"Neatkarīgās" simpātija - Dons

© F64 Photo Agency

Pēc spraigas cīņas "Neatkarīgās" lasītāji par savu favorītu starp Eirovīzijas nacionālās atlases finālistiem izraudzījās dziedātāju Donu.

Balvā – ceļojums uz Turcijas kūrortpilsētu Side.

Divas nedēļas portālā nra.lv ikvienam bija iespēja nobalsot par savu iemīļotāko Eirovīzijas nacionālās atlases finālistu. Lasītāju simpātijas jau balsojuma pirmajās dienās izpelnījās Dons, taču, balsošanai ritot, par balvu jau cīnījās arī dziedātāja Samanta Tīna. Aptaujai noslēdzoties, vien ar dažu balsu pārsvaru, par uzvarēju kļuva Dons, kuš konkursā piedalījās ar dziesmu Pēdējā vēstule.

Simpātijas balvu no "Neatkarīgās" mākslinieks svinīgi saņēma Eirovīzijas nacionālās atlases finālā Ventspilī, 22. februārī. Balvu pasniedza ”Mediju Nams” Tirgvedības vadītāja Anita Umbraško un ”Neatkarīgās Rīta Avīzes” žurnālists Sandris Vanzovičs. Dziedātājam tika dāvāts ceļojumus divām personām uz Antāliju Turcijā. Ceļojums vedīs uz kūrorta pilsētu Side, kur būs iespēja septiņas naktis pavadīt pieczvaigžņu viesnīcā.

Balva sadarbībā ar tūroperatoru GoAdventure.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!