Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: jābūt ļoti piesardzīgiem

Jābūt ļoti piesardzīgiem, nav ieteicams uzticēties visiem un katram. Turpiniet lietas, kuras jūs vislabāk saprotat. Zvaigznes iesaka nepārslogot un sargāt nervus, kā arī būt uzmanīgiem ar elektropiederumiem. Veltiet bērniem un citiem ģimenes locekļiem maksimālu uzmanību, ievērojiet taisnīgumu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Pretrunīga diena. Aunu sievietes var būt augstu novērtētas visās jomās. Iespējami darījumu piedāvājumi, veiksmīga lietu pabeigšana vai jauna aizraušanās.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Esiet piesardzīgi, nepieņemiet svarīgus lēmumus, pagaidiet piemērotāku momentu. Finansiālais stāvoklis ir nestabils, tāpēc nav ieteicams riskēt ar naudu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Diena ir saistīta ar fizisku slodzi, informācijas iegūšanu, mīlestības saņemšanu. Zvaigznes sola veiksmi papildienākumu avotu meklēšanā, iespējama veiksme finanšu lietās.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Esiet modri, nepieņemiet nekādus svarīgus lēmumus un uzgaidiet. Iespējama kāda pārvietošanās pa karjeras kāpnēm. Gaisotne darbā šodien nav īpaši labvēlīga.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Labvēlīga diena radošu profesiju Lauvām, sevišķi teātra darbiniekiem un pasniedzējiem. Viņi varēs ar spīdumu parādīt sevi, izpaust visu savu jūtu bagātību un dziļumu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Diena labvēlīga mīlestībai un darbam: nebūs nekādu šķēršļu, nepatikšanas paies jums garām, izdosies viss, ko esat iedomājies. Iespējami finansiāli zaudējumi.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Labvēlīgs laiks komercdarbībai. Pateicoties svaigām idejām vai jaunas stratēģijas izvēlei, jūs veiksmīgi sarīkosiet darījumu tikšanās un pārrunas. Īss brauciens sagādās prieku.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Diena izrādīsies labvēlīga laulības slēgšanai, jauniem kontraktiem un darījumu pārrunām, iespējama svarīgu jautājumu atrisināšana kopīgi ar partneriem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Diena ir saistīta ar fizisko slodzi, informācijas iegūšanu, mīlestības saņemšanu. Labvēlīga sadarbība ar partneriem un attiecību veidošana ar priekšniecību. Zvaigznes sola veiksmi papildienākumu avotu meklēšanā.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Zvaigznes iesaka rīkoties neatlaidīgi un ar vērienu. Neatsakieties no jaunām lietām, pat ja tās liksies jums par maz perspektīvas. Jebkuru jautājumu risināšanā paļaujieties uz savu intuīciju.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Kārdinājumu, krāpšanas, tumšu kaislību uzdzīves diena. Finansiālais stāvoklis mazliet pasliktināsies. Iespējami zaudējumi. Ja plānojat lielu pirkumu, padomājiet, vai ir jātērē tik daudz naudas.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Diena ir labvēlīga sadzīves reorganizēšanai, lieliem pirkumiem, apmaiņai. Iespējams atbalsts no ārpuses – tuvi cilvēki uzņemsies daļu no jūsu finansiālo problēmu risināšanas.