Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: emocionāla diena, cilvēkiem būs ļoti mainīgs garastāvoklis

Emocionāla diena, cilvēkiem būs ļoti mainīgs garastāvoklis, būs jūtams arī psiholoģisks slābanums. Dienu labāk sākt mierīgi, nesteidzoties. Jau sākot ar pēcpusdienu, cilvēki kļūs daudz praktiskāki, loģiskāki un enerģiskāki. Darbi sekmēsies, tas uzmundrinās garastāvokli. Nav ieteicams pārēsties! Pārtikā labāk lietot vieglu un termiski neapstrādātu pārtiku.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Nebūs noskaņojuma kalnus gāzt, bet uz to var pamudināt radošs vai romantisks impulss. Pievērsiet uzmanību detaļām un sīkumiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Varat atļauties nelīst ārā no mājokļa, dienu veltīt tikai sev un tuviniekiem. Starp citu, varat atlikt arī mājas darbus, jo tāpat viss kritīs ārā no rokām.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Būs grūti koncentrēties darbiem, tos labāk atlikt. Iespējams, ka nāksies pārtraukt attiecības, vai arī tās ieies pavisam citā gultnē.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Būsiet izklaidīgs, nav ieteicams risināt finansiālus jautājumus. Mēģiniet nebūt pārāk emocionāls par sīkumiem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Ja celsieties agri, līdz pusdienlaikam izdosies paveikt visu, kas ieplānots paša vajadzībām. Lai arī būs azarts un enerģija, zvaigznes neiesaka sākt neko jaunu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Ieteicams tā pamatīgi izgulēties, un vispār – šajās dienās steiga un nepacietība nav ieteicama. Būtu labi sākt ārstniecības kūri.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Jābūt gatavam uz to, ka negaidīti un nejauši notikumi var birt kā no pārpilnības raga, turklāt vēl liks strauji reaģēt un pieņemt lēmumus. Saspringta diena.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Nav ieteicams kalt konkrētus plānus, tomēr ir vērts galvā pamētāt idejas. Radošais darbs sniegs gandarījumu. Precīzus darbus labāk atlikt.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Diena sāksies veiksmīgi un patīkami. Pēc pusdienlaika notikumi piespiedīs uz dzīvi raudzīties pavisam reāli un izlemt, ko darīt.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Domās juceklis pamazām norims, jau pret vakaru zināsiet, ko gribat darīt. Vakars būt ļoti ražīgs.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Jāizvairās no attiecību noskaidrošanas. Necentieties uzzināt citu noslēpumus, bet nav ieteicams arī atklāt savus. Padomājiet par mājokļa drošību.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Vislabāk būs, ja dienu pavadīsiet sev patīkamā režīmā, darot to, ko gribat, jo citus ne īpaši gribēsiet redzēt. Mēģiniet visu paveikt, neaizvainojot līdzcilvēkus.