Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: daudzas problēmas būs palikušas aiz muguras

Daudzas problēmas būs palikušas aiz muguras, spēsim brīvi un nepiespiesti realizēt savas jaunās idejas. Zvaigžņu stāvoklis aizinās baudīt dzīves patīkamo pusi. Var un pat vajag sevi lutināt ar dāvanām.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Īpaši spēcīgi strādās fantāzija, radošās spējas. Atklāsiet sevī jaunus saimnieciskus un komerciālus talantus, vien noticiet pats sev.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Varat pilnībā nodoties savas dzīves sakārtošanai, bet rīkojieties ar prātu, nevis spēku. Īpaši dibinot kontaktus ar sev vajadzīgiem cilvēkiem.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Lieliska diena braucieniem. Var mainīt dzīvesvietu, rīkot lielo pārcelšanos. Patīkamā kompānijā piedzīvojumiem var būt tālejošas sekas.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Mācības un komandējumi būs īpaši sekmīgi. Izmantojiet laiku īpaši svarīgām darījumu sarunām, spēsiet domāt aktīvi un praktiski.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Ja gribat enerģiski risināt problēmas, saglabāt savu intelektuālā līdera pozīciju, tad ķerieties pie darba jau agri no rīta, jo tuvāk vakaram tvēriens zaudēs spēku.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Domāšana strādās perfekti un ļoti aktīvi, tāpēc lieciet to lietā tieši tur, kur uzskatāt par īpaši nepieciešamu. Intelekts un intuīcija būs labi padomdevēji.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Var būt sarežģījumi partnerattiecībās, ko gan būs viegli atrisināt, ja meklēsiet kopīgo, nevis atšķirīgo. Jautājums ir – vai jūs to gribat?
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Attiecības ar bosu var kļūt sirsnīgākas un atklātākas, tas iespējams arī ar kolēģiem un padotajiem. Gadījums par pavērt lieliskas iespējas karjerā.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Sabiedriskums un spēja sarunāties būs visas dienas panākumu atslēga. Ļoti iespējama nejauša, bet intriģējoša iepazīšanās. Rīkojiet viesības!
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Vislabāk dienu veltīt mājiniekiem un sarunām ar viņiem – tā novērsīsiet daudzas iespējamās problēmas nākotnē.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Pat vislielākie skeptiķi ieklausīsies jūsu priekšlikumos un ieteikumos, bet no jums būs atkarīgs, vai komunikācija būs lietišķa un produktīva.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Neviens negribēs spēlēt pēc jūs noteikumiem – samierinieties un pieņemiet to. Arī ikdienas darbu veikšana var sagādāt lielu gandarījumu, vai ne?