Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: noteikti jāieplāno sev atpūta

Liktenis parādīs iespēju un tiesību griestus. Liela iespējamība saņemt atteikumu, izbaudīt spiedienu un kontroli. Nogurums nāks tandēmā ar pesimismu. Vientulībai un slimībai būs slikts efekts. Noteikti jāieplāno sev atpūta. Izvairieties no aukstām, mitrām un tumšām vietām.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Saskarsieties ar savu iespēju griestiem, piemēram, profesionāliem vai tiesiskiem. Nav izslēgta diezgan nežēlīga kontrole, pat piespiedu pauze. Nekompetence var ievest strupceļā.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Dzīve skaidri parādīs robežas, tās nav ieteicams pārkāpt. Ievērojiet likumus, noteikumus, un jo īpaši tas svarīgi, ja esat svešā teritorijā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Ļoti svarīgi sistēmiski strādāt, parūpēties par paša drošību, jo īpaši vēlā vakarā un naktī. Vienlaikus ir svarīgi paveikt neatliekamo, piemēram, dzēst parādu, novērst problēmu avotu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Pieticība vairos panākumus. Nenāktu par ļaunu apzināties savu vietu notikumos un partnerībā, pretējā gadījumā piedzīvosiet spēcīgu kontroli un presingu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Varat kļūt par apstākļu ķīlnieku. Uzvedības noteikumus var diktēt pienākumi, atbildība, bailes par sevi un savu projektu. Iespējams, būsiet ļoti tuvu kritiskai robežai.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Diez vai izdosies iekarot jaunas virsotnes, mainīt notikumu scenāriju. Ja vien gadās iespēja, izmantojiet izdevību nostiprināt savas finansiālās, radošās un profesionālās pozīcijas.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Ļoti svarīgi nepārkāpt savas teritorijas rāmjus. Zvaigznes iesaka arī ģimenē ievērot noteikumus un robežas, pretējā gadījumā iespējama atsvešināšanās vai pat šķiršanās no mīļotā cilvēka.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Drūma atmosfēra un krīzes sajūta diez vai iedvesmos. Daudzi gan pamanīsies gūt labumu pat no drūmas situācijas. Vēlams palīdzēt cilvēkiem, kas ir grūtībās.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Zvaigznes aicina taupīt naudu, būt savaldīgam. Nav izslēgts, ka pēc lieliem tēriņiem un pārmērībām vajadzēs būt askētiskam. Vieglprātība nederēs attieksmē pret ilgtermiņa saistībām.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Ne tā vieglākā diena. Pēc grūtībām un uztraukumiem iespējams liels nogurums, arī pesimisma, baiļu un melanholijas uzplūdi. Situāciju var sarežģīt nelabvēlīgi ārēji apstākļi.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Zvaigznes var pārbaudīt ar vientulību, slimībām, ierobežojumiem, slēptām bailēm, lielām slodzēm. Ja esat vāji un viegli ievainojami, mēģiniet nepārpūlēt sevi.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Liktenis jūs sargās no dažādām pārmērībām, liekot jums priekšā ierobežojošas un traucējošas zīmes. Apstākļi skaidri pateiks priekšā, kurām sfērām nepieciešama kontrole.