Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: cilvēki šodien būs ļoti emocionāli

Cilvēki būs ļoti emocionāli, tas var kļūt gan par ieguvumu, gan par vājumu. Viens notikums var izraisīt lērumu emociju. Vienlaikus var saņemt gan sitienu, gan cerību. Zaudējumi un neveiksmes var būt pamats milzīgai uzvarai un dāsnam atalgojumam, arī izgāšanās iespējama, bet tā var kalpot par tramplīnu izaugsmei. Psiholoģiski stabilākie būs tie, kas koncentrējušies globāliem plāniem, kolektīvām interesēm un augstākām vērtībām.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Emocionalitāte var būt galvenais traucēklis. Pie kļūdām novest un radīt sajukumu var zems tonuss un miegainība. Jābūt uzmanīgiem, vadot mašīnu, esot tālā ceļojumā. Nav ieteicams iesaistīties intrigās.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Nepārliecinātība var pievilt, un tas jo īpaši ticami darīšanās ar ārzemniekiem. Lai neļautu sevi novest no morāli stabila ceļa, ieteicams atcerēties par vērtībām un nenodot savus ideālus.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Visbīstamākā spēle – iztēle, kas rada sajukumu. Nav ieteicams jaukt romantiskus un darījumu plānus. Neticība varētu palīdzēt izvairīties no apmāna un manipulācijām.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Par galveno uzdevumu var kļūt vērtību sistēmas aizsardzība, lai gan varētu būt liels kārdinājums nodot savus principus un pārliecību. No uzsāktā ceļa var novest darbs, slimība, citu cilvēku ietekme.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Šaubas un kārdinājums varētu būt vislielākais izaicinājums. Pat nemēģiniet apiet likumu, atrast spraugas varas sistēmā. Dažas avantūras var būt veiksmīgas, bet ar noteikumu, ka jums būs droša aizmugure, tomēr kopumā – riskam būs nelāgas emocionālas nogulsnes.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Svarīgi ievērot vienošanās, demonstrēt lojalitāti, sapratni un uzticību. Strīdos nevajag iejaukt vecākus vai citus «idejiskus» atbalstītājus.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Vislabākā diena gaidāma tiem, kuri skaidri definējuši prioritātes. Nav jāpārdzīvo par pārpratumiem. No izvēlētā virziena var nomaldināt viltus trauksme, nepamatots juceklis, nevajadzīgs brauciens.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Zvaigznes palīdzēs vēlmju piepildīšanā, bet vienlaikus var izlikt arī lamatas, un tajās visvieglāk iekrist azartiskajiem, vieglprātīgajiem. Bīstamība – aizrauties ar sīkumiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Neveiksmes iespējamas sadzīvē, romantiskās attiecībās. Ļoti svarīgi nesākt nervozēt, nekļūt ļaunam, rūpēties par dzīves fundamentu, māju un ģimeni. Atkarībā no situācijas un iespējām, labi investēt nekustamajā īpašumā.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Būsiet noskaņoti labiem darbiem, paši varat saņemt morālu atbalstu. Iespējamas vilšanās mīlestībā, nepatikšanas braucienos. Ne visi novērtēs jūsu labvēlību.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Ļoti svarīgi pareizi izlietot garīgus un materiālus resursus. Laba diena lieliem pirkumiem, dāsniem ziedojumiem. Kaut ko ieteicams atlikt ne tik baltai dienai.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Sarežģīta diena, var pat teikt – testa diena. Notikumi var parādīt jūsu vājās vietas, vienlaikus var dot iespēju sajust atbalstu no augstākiem spēkiem. Var nākties pārdzīvot nepatikšanas darījumos un mīlestībā, bet tas ļaus identificēt vērtības.