Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Maksimālu uzmanību cilvēki pievērsīs īpašumam

Maksimālu uzmanību cilvēki pievērsīs īpašumam, tam, kas viņiem pieder, tomēr novārtā neatstās arī savu izskatu un vispār – ārējās izpausmes. Rīta pusē ļaudis būs uzņēmīgi un viegli iespaidojami, vēlāk pastiprināsies priekšnojauta un iztēle. Dienas otrajā pusē sekmēsies pārrunas, diskusijas, jo īpaši publiskas uzstāšanās.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Iespējami dažādi finansiāli papildinājumi. Neaizmirstiet atlikt noteiktu summu, lai tiktu galā ar saviem parādiem. Esiet praktiski, nelidojiet pa mākoņiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Praktiskie zinās, ka nekas nenāk par brīvu un sapņošana ir laba, bet ne pār mēru. Nebūtu slikti nejauši atrast čemodānu, kas pilns ar naudu, tomēr šodien galvenais ir – strādāt.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Viens no galvenajiem jautājumiem būs finanses. Vieglprātība, ar ko varat izcelties jebkurā citā jomā, finansēs nebūtu pieļaujama.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Būtu vēlams saplānot nākotni. Mierīga atmosfēra un iekšējais miers palīdzēs izvairīties no kļūdām.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Materiālais pamats dominēs arī prātā, ne tikai darbos. Nemēģiniet atlikt darbus, jo vēlāk ar tiem būs grūtāk tikt galā. Pārskatiet savu budžetu, jo svētkos būs jātērējas.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Apstākļi vairos pašpārliecinātību, arī līdzēs izvairīties no šaubām un svārstībām. Noņemiet rozā brilles un demonstrējiet savus talantus, jo īpaši novērtējot lietas un cilvēkus.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Personiskās ambīcijas var saņemt kārtīgu pretsparu, lai gan tās nemazinās. Jo harmoniskākas būs jūsu finansiālās attiecības, jo labāk ritēs ne tikai šī diena.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Eksāmens praktiskajā diplomātijā – tā varētu raksturot šo dienu. Neaizmirstiet, ka arī citiem cilvēkiem ir savas vajadzības, tāpēc saglabājiet balansu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Būsiet ideju pilni, arī tendēti pirmajā vietā likt savas intereses. Iespējams, pārrēķināsieties, domājot, ka ar kādu svarīgu uzdevumu varēsiet tikt galā gluži rotaļājoties.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Rīkojieties saskaņā ar plānu, ņemiet piemēru no cilvēkiem, kas savulaik bijuši līdzīgā situācijā, kādā jūs esat tagad. Uz pašsajūtu lieliski iedarbosies miegs un pilnvērtīga intīmā dzīve.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Mājiniekiem būs nepieciešama jūsu uzmanība, arī reāla esamība mājās. Varat ļoti slimīgi reaģēt uz sadzīviskām problēmām, bet – tas nebūs trača vērts.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Mierīga atmosfēra ļaus nogludināt konfliktus un arī harmonizēt sadzīvi. Nolemsiet, ka labāk zīle rokā, un nekļūdīgi iziesiet no visai kutelīgas situācijas.