Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: pilnmēness uzkarsēs emocijas

Vairosies ziņkārība un komunikācija. Cilvēkiem būs vēlme nojaukt robežas, ignorēt kontroli un likumus. Pilnmēness uzkarsēs emocijas. Pastiprināsies ideālisms, iespaidojamība un arī ilūzijas. Ļoti ticams, ka informācija tiks nepareizi izskaidrota un saprasta. Jābūt gataviem pārpratumiem, nesapratnei, izklaidībai un arī apmānam.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Būsiet sabiedriski un komunikabli, arī kustīgi. Ir vērts atlikt bīstamus un sarežģītus darbus. Iespējami pārpratumi ceļā.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Zvaigznes silti iesaka pārbaudīt jebkuru informāciju, jo īpaši finansiālu. Neko nav ieteicams darīt «uz aci», apmēram.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Būs svarīga ne tikai saskarsme, bet jo īpaši dialogs, jo nebūsiet gatavs spēlei vienos vārtos. Liels traucēklis var būt senas un novecojušas ilūzijas.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Varētu būt grūtības formulēt savu personisko viedokli. Liela iespējamība nokļūt citu ietekmes zonā, pat pašiem to nemanot. Iespējami neprecīzi secinājumi, arī diagnoze.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Neplānojiet rutīnas darbus, svarīgas tikšanās. Mēģiniet izvairīties no dzelžainas kontroles, grafika, maršruta. Iespējami pārpratumi sakaros.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Vēlēsieties iegūt maksimāli daudz jaunas informācijas, bet ļoti ticams, ka izdarīsiet nepareizus secinājumus. Būs viegli kļūdīties darba, dzīvokļa, aizbilstamā izvēlē.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Varēsiet atslēgties no pēdējā laikā svarīgām problēmām. Ieteicams komunicēt ar cilvēkiem tālumā. Mēģiniet kvalitatīvi atpūsties.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Zvaigznes iesaka šo dienu izmantot liecību un jaunas informācijas iegūšanai. Labāk atteikties no svarīgām tikšanām un uzstāšanās.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Diena blīva ar komunikācijām. Vairosies nepieciešamība pēc saskarsmes, dialoga, citiem viedokļiem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Labāk atlikt svarīgus darbus. Nav ieteicamas pārrunas, arī braucieni. Zvaigznes nesekmēs mērķtiecīgus ilgtermiņa darbus.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Dominēs radošs, ne rutīnas noskaņojums. Iespējama tendence uz duāli saprotamu komunikāciju. Disciplīna nebūs produktīva ne jums, ne bērniem.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Visvairāk alksiet komunikāciju ar mājiniekiem. Diez vai izdosies atrast patiesību, tam visvairāk traucēs sapņainums un ideālisms. Sekojiet līdzi tam, lai faktus neaizstāj ilūzijas.