Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: šodien ar motivāciju nebūs problēmu!

Dienas lielākā daļa paies dinamiski un negarlaicīgi. Ar motivāciju nebūs problēmu. Kopīgas idejas vārdā būs viegli apvienot spēkus, doties izbraukumā, spert izšķirošus soļus. Ir īstais brīdis visam, ko nepieciešams pabeigt, proti, ir īstais laiks ieiet finiša taisnē. Vakaru nevajadzētu piesārņot ar haosu un steigu, jo zvaigžņu stāvoklis dos pavisam citus aspektus. Var nākties atcerēties par pienākumiem, parūpēties par mājokļa drošību.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Ieteicams aktīvi komunicēt ar apkārtējo pasauli. Vēlams meklēt jaunus ceļus, pamainīt jau ierasto. Neatlieciet sadarbības piedāvājuma īstenošanu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Diena varētu sākties ar ilgstošu inerci. Ja ar kaut ko esat ļoti aizrāvies, varētu būt grūti uz notiekošo paskatīties ar reālu skatu. Azarts un lētticība var nest sev līdzi līdzekļu pārtērēšanu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Būs viegli rīkoties savās personiskajās interesēs, jo īpaši – dienā. Darbu apjomu labāk plānot, ņemot vērā pašsajūtu un paša vajadzības. Dienas izskaņā vērts izvērtēt budžetu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Nebaidieties no rūpēm un pienākumiem. Ļoti svarīgi pārāk neaizrauties, enerģiju lieki netērēt līdz pat vakaram, kad tā būs vairāk nepieciešama. Vakarā nebūs laika atslābināties, jūs gaida sarežģīts uzdevums.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Būtisko jāspēj paveikt pa dienu. Var rasties pamatota cerība nākotnei. Vakarā var nākties precizēt plānus vai maršrutu. Ļoti ticama piespiedu vienatne vai citādi ierobežojumi.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Nāksies demonstrēt entuziasmu un pabeigt iesākto arī tad, ja skaidri zināsiet, ka daļa pūliņu aizies pa tukšo. Vislielākā balva – pienākuma izpilde. Ar ģimeni vakarā precizējiet pasākumu programmu tuvākajām dienām.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Diena sāksies ar cerību labajam, būsiet arī viegli iekustināmi darboties. Enerģiju vajag vērst uz darbiem, kas jau ir finiša taisnē. Neievelciet darbus līdz vakaram.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Vilks uz avantūru pusi, lai gan, iespējams, paši uzskatīsiet, ka ķeraties klāt kaut kam ļoti nevainīgam un vitāli nepieciešamam. Zvaigznes brīdina – piedzīvojumiem pēkšņi var rasties negaidīti pavērsieni.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Gribēsiet spēlēt jums labi zināmu spēli, ja vien saredzēsiet kaut kripatiņu izdevīguma. Zvaigznes uzstājīgi iesaka skaidri izvērtēt savus spēkus. Vakars atgādinās, ka manevra iespējas un amplitūda nav nemaz tik liela.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Nav ieteicams slinkot. Haosa sekas var būt nepabeigti darbi. Slodze jāsamēro ar pašsajūtu. Nebūtu ieteicams uz vakara notikumiem būt kā izspiestam citronam.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Vislabāk jutīsieties rīta pusē, tad arī viegli pārcietīsiet steigu un haosu un saglabāsiet ieinteresētību un svaigumu domāšanā. Vakars ierobežos brīvību, arī iespējas.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Līdz pat vēlam vakaram jāseko līdzi tam, lai paša vai citu entuziasms neievestu strupceļā. Tuvinieku un priekšnieku pārāk liela aktivitāte varētu beigties ar neizturamu uzmācību. Dienas beigās var nākties daudz ko pārvērtēt.