Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: ieteicams apgūt jaunas prasmes

Zvaigznes palīdzēs darbīgajiem, būs labas sekmes projektu attīstīšanā. Ieteicams nesteigties, tomēr neatlaidīgi darboties, apgūt jaunas prasmes. Laba diena skaistumprocedūrām, apģērba pirkšanai, arī interjera atjaunošanai. Savstarpējas simpātijas vislabāk nostiprināt ar kopīgu darbu, savstarpēju palīdzību.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Diena sola oriģinālus pirkumus. Varat saņemt neplānotu naudu, iespējams, ka atklāsies jauni ienākuma avoti. Ļoti ticams, ka «nostrādās» sena nestandarta ideja.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Nezaudējiet laiku, rīkojieties enerģiski un neatlaidīgi. Jūs gaida jauna darbu fronte biznesā. Mēģiniet spert soli sistemātiskas vēlmju realizācijas virzienā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Kaut kas atgādinās, ka jums ir īstais laiks kļūt praktiskākiem, pa jaunam paskatīties uz dzīves materiālo pusi. Var būt aktuālas izmaiņas sadzīvē. Rēķinieties ar to, ka var nākties vairāk laika veltīt ģimenei.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Varat rēķināties ar citu atbalstu, turklāt konkrētu, ne tikai teorētisku. Piekrītiet piedāvājumam, ko izsaka domubiedri. Personiskajā dzīvē var tikt atvērta jauna produktīva lappuse.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Esiet vērīgi un uzmanīgi – zvaigznes var «piespēlēt» oriģinālas tendences un idejas, kas būs saistītas ar karjeru un budžetu, atalgojumu. Varētu rasties iespēja mainīt amatu, profesiju, interešu sfēru. Īstais laiks revolucionāriem pārveidojumiem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Droši speriet soli uz priekšu. Ļoti daudz veiksmes nebūs, tomēr varat dot startu sen lolotām idejām. Laba diena pirkumiem, skaistumkopšanas procedūrām.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Pirmajā plānā var izvirzīties sīki, bet sistēmiski un regulāri pienākumi. Ir īstais brīdis uz laiku paiet ēnā. Pārliecību par sevi varētu vairot partneris, kāds atbalstītājs.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Būs iespēja atvērt jaunu produktīvu lappusi savā dzīvē. Labs brīdis, lai no vārdiem pārietu pie darbiem, piemēram, no lielīšanās uz meistarības apliecināšanu. Labs laiks jaunam projektam.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Vajadzētu koncentrēties uz praktiskiem ikdienišķiem darbiem, jo īpaši to sfēru, kurā nepieciešami atjauninājumi. Pārskatiet savu attieksmi pret rutīnas darbiem, arī savu uzturu un darba procesa tehnisku nodrošinājumu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Zvaigznes būs labvēlīgas tiem, kas eksperimentē, ievieš kaut ko jaunu. Pat konservatīvie atradīs savu nišu jauninājumu plūsmā. Esiet gatavi pārsteigumam.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Nepalaidiet garām izdevīgu momentu, lai uzlabotu jau esošo kārtību. Patīkami un noderīgi jaunumi iespējami mājās, ģimenē, ikdienišķos rutīnas procesos. Var modernizēt biznesu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Patīkamu pārsteigumu un atradumu diena. Novērtējiet sadarbību, jo īpaši – tehniskā, finansiālā un estētiskā sfērā. Nezaudējiet laiku, ja vien esat ieinteresēti izdevīgā partnerībā.