Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Zvaigžņu stāvoklis vairos draudzīgumu

Zvaigžņu stāvoklis vairos draudzīgumu, būs labvēlīgs ārējā tēla maiņai, sekmēs romantiku, flirtu, vieglas izklaides. Iespējami satraukumi un pārsteigumi. Labu noskaņojumu dos modīgs apģērbs un tīkami aromāti. Zvaigznes piedāvās nestandarta risinājumus, arī finansiālus. Labāk nepievērsties nopietniem darbiem, iespējams strupceļš vai ārēju apstākļu izraisīta pauze.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Varat cerēt uz notikumu gultnes maiņu, var arī rasties kāds alternatīvs risinājums senai problēmai. Ieklausieties kolēģos un draugos, viņi pat nejauši var izteikt jums labu risinājumu. Nesteidzieties ar neplānotiem maksājumiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Plānos būs izmaiņas. Nav izslēgta nervozitāte, šaubas, satraukums, pēkšņa atteikšanās no jums svarīga ieraduma. Iespējami pārsteigumi sfērās, kas saistītas ar karjeru.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Diena var uzdāvināt patīkamu pārsteigumu, vairot cerības. Finanšu jomā iespējams jauns pavērsiens. Izeja radīsies pat ļoti sarežģītā situācijā.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Nedrīkstat iekaist ne strīdā, ne diskusijā, nav arī ieteicams pārcensties, veicot profesionālus pienākumus. Ļoti ticams, ka jums nāksies mainīt savu personisko pozīciju.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Nepalaidiet garām iespēju izrauties no sarežģītas situācijas. Labāk nesākt jaunus darbus. Ļoti svarīgi adekvāti novērtēt situāciju. Pienākumu dēļ ieteicams atteikties no patīkamām izklaidēm draugu lokā.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Negaidīti un patīkami jauni darbi. Uzdevumi, kas uzradīsies, var būt pat daudz vieglāki par tiem, ko nācās veikt vēl nesen. Panākumiem noderēs draudzīga attieksme pret cilvēkiem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Būs laba pašsajūta, zvaigznes iesaka to izmantot atpūtai, radošām izpausmēm un romantiskām attiecībām. Naudai nebūs nozīmes, daudz svarīgāki būs patīkami iespaidi.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Būs lieliska izdevība savu māju iekārtot mājīgu un viesmīlīgu. Zvaigznes saka, ka to visvieglāk būs panākt ar oriģinālām idejām. Labs laiks, lai tiktos ar draugiem, profesionāli tuviem cilvēkiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Nenāktu par sliktu izvējot galvu, satikties ar draugiem, tuviem radiniekiem. Negaidīti apstākļi var mainīt jūsu plānus. Viegli varēsiet raisīt simpātijas.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Ir īstais brīdis uztaisīt pauzi aktīvos darbos, jo īpaši sarežģītās sarunās. Partneris vai konkurents būs gatavs mainīt pozīciju. Diena var būt saistīta ar patīkamiem pārsteigumiem, neparastām vēlmēm.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Varēsiet sekot savām vēlmēm un ieradumiem. Diena vairos optimismu, šarmu un vieglumu. Iespējams, vakaru vislabāk pavadīt ārpus telpām – dabā, ciemos, randiņā...
Zivis 19.februāris - 20.marts
Svarīgos darbos vajag iepauzēt, prātu un enerģiju nevajag aizņemt ar otršķirīgām nodarbēm. Pat ļoti nesabiedriskajiem ir ieteicams doties cilvēkos.