VAKARA ZIŅAS. Horoskopi līdz 18. martam

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

Ar darījumiem jāpasteidz

Vairākas dienas mūsu aplūkojamā periodā ir darījumiem labvēlīgas. Būtu labi ieplānot svarīgus darbus un tos arī realizēt. Jā, Mēness, kas ietekmē dienu fonu, ir dilstošā fāzē, bet ideālo dienu nav. Un visus astroloģiski labvēlīgos parametrus vienkopus ieraudzīt var samērā reti. Tāpēc izmantojam, kas dots šobrīd. Vislabākais darījumu datums - 16. marts. Jo tuvāk aprīlim, jo mazākas sekmes lietišķajā jomā.

Leģionāru dienā - maza spriedzīte

Varas struktūras leģionāru piemiņas dienu 16. martā parasti gaida ar bažām. Jārūpējas par drošību, jāsargās no provokācijām. Šogad pulcēšanās liegta, un Mēnestiņš, kas nosaka dienas fonu, atrodas Auna zodiaka zīmē. Iespējami kašķīgi starpgadījumi.

***

AUNS

Sirds vēlas kaut ko lielu un skaistu. Bet - ko īsti? Tas vēl jāizdomā... Brīvajā laikā atpūties, izgulies, pameditē un palutini sevi. Darba nedēļa solās būt spraiga - daudz pienākumu un, iespējams, jāpacīnās par samaksu. Ar pirkumiem apdomīgi, kaut arī modusies nepārvarama vēlme patērēties sev par prieku.

VĒRSIS

Pavasarīgs lidojums dvēselē. Būs tendence saskatīt tikai pozitīvo, un tava kritiskā pieeja paslēpusies kaut kur dziļi, dziļi. Lai brīvdienas paiet bezrūpīgi jautrā gaisotnē! Jaunā nedēļa nesīs nemiera un stresa situācijas. Darbā vai biznesā ilglaicīgi, vērienīgi projekti, bet ķēpa ar dokumentiem.

DVĪŅI

Sadusmotus Dvīņus nākas redzēt reti, bet, kad tie vēji iet pa gaisu, tad iet! Kāds iemesls? Jebkurš. Jebkas. Pat visniecīgākais. Emocionāls laiks, kaut arī nopietnu iemeslu piktoties nav. Galvenais ātrumā nesarunāt to, ko vēlāk jānožēlo. Koncentrējies uz darbu, tur gaidāmi panākumi.

VĒZIS

Mīņāšanās uz vietas vēziskā manierē. Solis uz priekšu, solis atpakaļ. Darbā vai biznesā uzrāviens nav gaidāms, tāpēc labāk velti laiku sev - apgūsti ko jaunu, lasi, paplašini redzesloku. Brīvdienās, protams, parūpējies par ģimeni, māju, patērzē ar tālākiem radiem pa tālruni vai tiešsaistē. Ļoti vajag pozitīvas emocijas.

LAUVA

Nedēļas nogalē daudz darīšanu ar radiniekiem. Kādam nepieciešams tavs padoms, kāds vienkārši vēlas izkratīt sirdi, kāds - lai samīļo un palutina. Kopības sajūta būs ļoti svarīga un dos spēku jaunajā nedēļā. Sekmīgi nokārtosi darīšanas ar iestādēm un arī darbā izcelsies. Tikai turies tālāk no intrigām.

JAUNAVA

Tava atbildības sajūta reizēm pašam dzīvi dara smagu. Jāstrādā, jāstrādā, jāstrādā... Jā, protams. Bet pēc krietni paveikta darba esi pelnījis atpūtu, izklaides vai vienkārši vaļošanos, neko nedarot. Dienu steigā nedrīkst atstāt novārtā privāto jomu - burvīgs laiks romantikai, attiecību stiprināšanai.

SVARI

Vienlīdz svarīga lietišķā un privātā joma. Svaru zodiaka zīmes cilvēkiem vienmēr būtiski turēt līdzsvaru dzīves svaru kausos. Tas nozīmē, ka rūpīgi jāplāno dienas. Vajadzēs paspēt visur un atlikt neko nevarēs. Ja kaut tikai mirkli esi , vai konkrētais darbs tev ir piemērots, tad jādomā, ko vari mainīt.

SKORPIONS

Pavasara vēsmas prātā un sirdī. Lidosi pussolīti virs zemes, un lietišķās dzīves tēmas nebūs prātā. Skorpionam pavisam neraksturīgā manierē vēlēsies, lai nav jārisina darba vai biznesa jautājumi. Un vispār! Lai visi liek mieru... Brīvdienās pasapņo par tālām zemēm, kuras apmeklēsi, kad pasaule atkal būs vaļā.

STRĒLNIEKS

Mājas saimniecība Strēlniekam parasti nav pirmajā vietā, bet tagad ar šīm lietām nodarbosies mīļuprāt. Kaut kas jāpielabo, jāiztīra, jāuzpucē. Un tā arī nedēļas nogale paies. Patiesību sakot, tev labpatiktos, ja brīvdienas būtu vēl garākas, jo darbā situācijas mainīgas un stresa pilnas.

MEŽĀZIS

Ja Mežāzis izlemj, kas darāms, tad neviens viņu neatrunās un neatturēs. Izskatās, ka šobrīd esi nospraudis kursu jaunu mērķu virzienā. Uz priekšu virzies soli pa solim un raugies, vai tev ir nepieciešamās zināšanas. Mācīties nekad nav par vēlu. Lielisks laiks, lai pavairotu ienākumus.

ŪDENSVĪRS

Idejas un domas traucas ātrāk, nekā iespējams tikt līdzi. Vajag paspēt visur, vajag izstāstīt savas ieceres, atrast domubiedrus. Cilvēki nesaprot, kas tev padomā? Tā reizēm gadās, jo Ūdensvīri vairāk un biežāk nekā citi skatās nākotnē. Ja nav kompanjonu, rīkojies pats. Par ienākumiem nebūs jāsūdzas.

ZIVIS

Šis ir tavs laiks. Dvēselē emocijas plūst kā pavasara ūdeņi. Sirdsmiers un labestība. Nedēļas nogalē būtu jauki piepildīt termosu ar spirdzinošu dzērienu un doties pie dabas. Profesionālajā jomā viss ritēs ierasto gaitu - ne lieli kāpumi, ne kritumi. Toties interesanti pavērsieni iespējami sirdslietās.

Horoskopi

Uzzini, ko sagādās otrais rudens mēnesis. Pēc grūtā septembra un aptumsumu perioda pienāks oktobris, kas nesīs atvieglojumu. Astrologi prognozē, ka šis mēnesis būs mierīgs un stabils. Vienīgais izņēmums bija Saules aptumsums 2. oktobrī.

Svarīgākais