Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

UZZINI, ko 2021. gads sola Mežāzim, Ūdensvīram un Zivīm

© Pixabay

Sertificēta astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

MEŽĀZIS

Tava planēta Saturns

Stihija: Zeme

LIETIŠĶĀ JOMA UN NAUDAS LIETAS. Tu allaž esi stāvējis ar abām kājām uz zemes un izpratis materiālās pasaules būtību. Katrs gads un katra diena ir devusi jaunu pieredzi, un šis gads nebūs izņēmums. Kaut arī nemierīgā situācija pasaulē krietno darbarūķi un stabilitātes iemiesojumu - Mežāzi - var izsist no sliedēm, tev būs spēks saņemties. Ir lielas izaugsmes iespējas, ass prāts un intelekts augstā līmenī. Turklāt lietišķajās lietās tu spēsi orientēties tik labi kā vēl nekad un pat dot padomus kolēģiem vai partneriem arvien sarežģītākajā nodokļu jomā.

Darba kolektīvā tevi cienīs un tavu viedokli respektēs, kas ļaus sakrāt bonusus karjeras kāpienam nākotnē. Darba maiņai vai jauniem izaicinājumiem karjerā šis gan nav tas labākais laiks. Mazliet jāpaciešas. Ja esošajā vietā viss apmierina, tad - paliec, kur esi. Būs gan daudz jāstrādā, bet ar atalgojumu būsi apmierināts.

Biznesa cilvēkiem savukārt šis ir iespēju laiks. Ja vien mazliet pārvarēsi savu konservatīvismu. Ienākumu plūsma veidosies stabili - pa drusciņai, toties ilgtermiņā.

PRIVĀTĀ DZĪVE UN SIRDSLIETAS. Privātā dzīve šogad būs kā krāšņi raibs karnevāls. Dažu brīdi stabilitātes cienītāju Mežāzi tas var izsist no sliedēm. Aiz pārsteiguma. Izstarosi šarmu, saņemsi uzmanības apliecinājumus. Pēkšņas simpātiju dzirkstis sagrozīs galvu un sajauks prātu. Kā būt? Kā rīkoties? Vieglāk izlemt, ja esi sirdī brīvs, bet ko iesākt, ja tev līdzās jau kāds ir? Te jāteic, ka Mežāzis ir godavīrs un parasti turas pie patiesām un stabilām dzīves vērtībām. Savukārt brīvajiem ļaudīm dzīve pilna patiesi aizraujošu pārsteigumu. Tikai nedrīkst zaudēt galvu, tad var sanākt sastrādāt muļķības, kas vēlāk jānožēlo.

Ģimenes cilvēki šajā gadā savu otro pusīti ieraudzīs jaunā gaismā, un ir iespējas uzlabot attiecības, kas varbūt ieslīgušas rutīnā. Ja robežas vaļā, tad pozitīvas emocijas sagādās izraušanās no ikdienības un aizraujošs ceļojums. Kopīgi iespaidi satuvinās, un būs atkal jaunas tēmas, ko apspriest un dalīties domās. Būs tā sajūta, ka skatāties nevis viens uz otru, bet kopā - nākotnē.

KAS VĒL SVARĪGI. Brīvajos brīžos būsi noskaņots apcerīgi. Gribēsies pabūt vienatnē, padomāt, pafilozofēt. Tad arī dzims jaunas un noderīgas idejas. Tāpēc jau laikus palūdz, lai tuvie cilvēki tavu vēlmi pēc vienatnes respektē. Šajā gadā arī labi darbosies intuīcija un tu lieliski sapratīsi situācijas. Lai ko tev arī censtos iestāstīt, piemānīt neizdosies! Jā, attiecībā uz to esi īpaši modrs. Var nākties sastapties ar ne visai godīgu līdzcilvēku rīcību.

Kādam iespējama padziļināta interese par garīgām, filozofiskām un ezoteriskām tēmām. Kaut arī tavs prāts vairumā gadījumu noskaņots uz racionāli pragmatiskas stīgas, nav jau tā, ka tu vienmēr strikti noliegtu to, kas ir ārpus zinātnisko pierādījumu rāmjiem. Labs laiks šāda rakstura mācībām, meditācijām un garīgajām praksēm.

Ikdienā neliedz savu padomu, bet neej par šķīrēju svešos strīdos. It sevišķi tad, ja tevi neviens nelūdz. Var sanākt, ka tevi pret paša gribu ierauj kādā jezgā.

GADA MOTO. «Visās zinātnēs, visās mākslās labākais skolotājs - pieredze.» Migels de Servantess

ŪDENSVĪRS

Tava planēta Urāns

Stihija: Gaiss

LIETIŠĶĀ JOMA UN NAUDAS LIETAS. Tev gribētos, lai viss notiek ātrāk, vieglāk un radošāk... Bet zvaigžņu rakstos patlaban ierakstīts citādi. Vajadzēs krietni strādāt un daudz uzņemties, lai tas vezums kustētos uz priekšu. Turklāt var arī gadīties, ka kolēģi vai priekšniecība ar savu darbību vai bezdarbību nobremzē to, ko tu jau esi labi iesācis. Neko darīt! Dzīve pārbauda uz izturību, un jāsāk viss no jauna. Toties labā ziņa ir tāda, ka centība un radoša pieeja tiks atalgota. Tev piemīt spējas palūkoties uz lietām plašākā kontekstā un izprast to, kas būs aktuāls vēl tikai rīt. Šī īpašība ļoti noder, strādājot ar jauniem projektiem. Neļauj, lai kāds apšauba tavas ieceres un piedāvātos risinājumus. No novatoriskas un kreatīvas pieejas tiešā veidā atkarīga arī peļņa.

Biznesa cilvēku panākumi arī ir atkarīgi no spējas piemēroties jauniem apstākļiem. Joprojām tāds dīvains laiks, kad var izdoties realizēt visneprātīgākās idejas. Kaut vai... uzbūvēt kosmosa kuģi lidojumam uz Marsu. Nebaidies sapņot un sapņus piepildīt!

PRIVĀTĀ DZĪVE UN SIRDSLIETAS. Attiecību jomā domīgs noskaņojums. Ja tev ir otrā pusīte, tad ik pa laikam aizdomāsies, vai attiecībās viss kārtībā. Vai neesat ieslīguši rutīnā un vai joprojām viens uz otru lūkojaties ar to pirmās iepazīšanās un medusmēneša dzirksti. Var gadīties, ka ikdienas rūpes un pienākumi darījuši savu un ir mazliet tā kā emociju atslābums. Ja kaut ko tādu sajūti, tad atceries - nav neviena pāra, kam dzīvē nebūtu bijis šāda perioda. Vienkārši ir jāpadomā, kā attiecības atkal padarīt krāsainākas. Lielisks pasākums būtu ārzemju ceļojums uz kādu eksotisku vietu. Bet, ja robežas slēgtas, tad arī tepat Latvijā ir interesanti nostūrīši.

Brīvajiem ļaudīm domīgais noskaņojums liks meklēt atbildes uz jautājumiem, kāpēc privātajā dzīvē kaut kas nav tā, kā gribētos. Kāpēc kaut kas notiek vai nenotiek? Un - ko daru es? Iespējams, nonāksi pie secinājuma, kas savā attieksmē un komunikācijā kaut kas jāmaina. Pamēģini - domājams, izdosies. Un tas būs solis pretī romantiskām attiecībām.

KAS VĒL SVARĪGI. Nevienā jomā nesteidzies un negaidi ātrus rezultātus. Šogad daudz kas nāks lēnāk nekā citkārt - jābruņojas ar pacietību. Taču tas, kas ko iegūsi, būs vērtīgs un paliekošs. Turklāt paļaujies vairāk pats uz sevi, jo sadarbības tēma šogad var sagādāt pa kādai problēmai. Vislabākais ir būt situācijā, kad pats esi lēmējs, pats darītājs un pats arī uzņemies atbildību par iznākumu. Tas attiecas uz jebkuru jomu. Arī uz sadzīviskām lietām. Piemēram, šogad būtu diezgan labs laiks remontdarbiem mājoklī. Ja izlemsi tos sākt, tad iespēju robežās darbojies pats, jo meistari var izrādīties sliņķi, pavirši vai zaļā pūķa piekritēji. Iesākt iesāks, bet līdz finišam netiks. Var gadīties arī tā, ka kāds paziņa vai draugs kaut ko apsola, bet vēlāk kādu iemeslu dēļ doto solījumu nav iespējams izpildīt.

Nebēdājies, ja notiek kādas pārmaiņas draugu vai paziņu lokā. Aizejošais gads atklāja daudz par cilvēkiem, un varbūt ne reizi vien nācās nobrīnīties: no viņa kaut ko tādu negaidīju! Kāds aiziet, kāds atnāk, un jebkurā gadījumā viss notiek uz labu.

GADA MOTO. «Ja cilvēks drosmīgi soļo pretim savam sapnim un cenšas dzīvot atbilstoši tam, tad viņu gaida panākumi, kas nav lemti ikdienišķai eksistencei.» Henrijs Deivids Toro

ZIVIS

Tava planēta Neptūns

Stihija: Ūdens

LIETIŠĶĀ JOMA UN NAUDAS LIETAS. Jo aktīvāk rosīsies, jo lielāki panākumi. Lai arī kādas būtu ekonomikas problēmas valstī un pasaulē kopumā, visticamāk, tev tās ies secen vai arī skars ļoti minimāli. Ir lielisks laiks jaunām idejām un attīstības virzieniem. Rēķini, raksti projektus, atroti piedurknes un ķeries klāt! Ja kāds apšauba tavas ieceres, daudz neklausies, jo tas tiešām var sēt šaubas un novirzīt no mērķa. Profesionālajā jomā spēsi parādīt sevi no vislabākās puses, un karjeras izaugsme garantēta.

Ļoti iespējams, ka īstajā brīdī satiksi īstos cilvēkus, ar ko sadarboties. Tieši caur sadarbību un kontaktu uzturēšanu arī vairosies ienākumi.

Biznesa cilvēkiem arī ir jaunu iespēju un interesantu ideju laiks. Ja nepieciešami kapitālieguldījumi, tad izpēti, kādas ir iespējas saņemt valsts vai Eiropas fondu atbalstu un kā tur ir ar tām premjera Krišjāņa Kariņa daudzinātajām «daudzajām naudām».

Vārdu sakot - kas strādās un nenobīsies no ambicioziem plāniem, tas tiks atalgots.

PRIVĀTĀ DZĪVE UN SIRDSLIETAS. Attiecību tēma šogad nebūs pirmajā vietā, tomēr spēlēs diezgan svarīgu lomu. Brīvajiem ļaudīm vajadzētu pievērsties privātās dzīves sakārtošanai un attiecību veidošanai. Sapucējies un dodies sabiedrībā! (Ja un kad vien tas iespējams.) Pratīsi sevi pasniegt, komunicēt un uzsmaidīt. Ir lielas iespējas satikt cilvēku, kas iekrīt kā oglīte sirdī un pret kuriem rodas simpātijas. Nevairies no flirta un virtuozām vārdu spēlēm. Viegla koķetērija un simpātiju izrādīšana var pāraugt attiecībās ar tālejošu turpinājumu.

Ja tev ir otrā pusīte, tad kopīgi pasākumu apmeklējumi nāks par labu attiecībām. Iespaidi tuvinās, un būs vairāk tēmu, par ko apspriesties. Kādas nesaskaņas var rasties tad, ja būsi līdz matu galiņiem iekšā darbā vai biznesā. Tava otrā pusīte var pārmest, ka attiecības esi atstājis novārtā. Viss ir labojams. Izskaidro, cik svarīga šobrīd tev ir lietišķā joma, un brīvdienās tomēr centies nenest darbu līdzi uz mājām.

KAS VĒL SVARĪGI. Šajā gadā svarīga kļūs izglītības tēma. Ja ir vajadzība un iespējas, tad ķeries pie studijām. Prāts darbosies augstā līmenī, būs vēlme iegūt zināšanas. Turklāt jauni garīgie apvāršņi palīdzēs uz daudzām situācijām paraudzīties no citas puses un dziļāk analizēt norises. Ja augstskolas studijas nav aktuālas, tad vajadzētu izpētīt interešu izglītības kursu piedāvājumu. Autoskola, svešvalodas, vienkārši izglītojošas lekcijas - tas viss lieti noderēs.

Piemērots laiks domubiedru un sponsoru meklējumiem. Rīko prezentācijas, izej cilvēkos. Tevi pavadīs sabiedrības labvēlība, būsi mīļi gaidīts gan korporatīvos, gan saviesīgos burziņos.

Vari iesaistīties labdarības pasākumos un savu reizi kaut ko noziedot tiem, kam iet grūti.

Cerams, ka visu gadu pasākumu iespējas nebūs ierobežotas.

Ja robežas atvērtas, atvaļinājuma laikā vajadzētu ieplānot tālāku ceļojumu, lai apskatītu eksotiskas zemes. Savukārt brīvdienās prieku sniegs tuvāki izbraucieni, kaut vai kultūras un vēstures objektu apskate tepat Latvijā.

GADA MOTO. «Ja jums ir divi klaipi maizes, apmainiet vienu pret ziediem! Maize baro miesu, ziedi - dvēseli!» Antuāns de Sent-Ekziperī