Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

UZZINI, ko 2021. gads sola Svariem, Skorpionam un Strēlniekam

© Pixabay

Sertificēta astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

SVARI

Tava planēta Venera

Stihija: Gaiss

LIETIŠĶĀ JOMA UN NAUDAS LIETAS. Šajā gadā var izdoties projekti, par kuriem citi sākotnēji brīnīsies. Meklē jaunas nozares un izaicinājumus. Bet... varbūt arī pati dzīve radīs situāciju, ka jāpārkvalificējas. Ja arī profesionālajā vidē nāk kādas pēkšņas pārmaiņas, nesatraucies, tu atradīsi sev piemērotāko variantu un nekādas drāmas vai kraha nebūs. Galvenais, lai prātā vienmēr jaunas, radošas idejas. Iespējams, būtu pat labi nomainīt darbības sfēru - lai neieslīgsti rutīnā.

Savukārt, ja tev ir savs bizness, tad mierīgi darbojies ierastā un pazīstamā jomā. Šis gads milzu izrāvieniem nav īsti piemērots. Tas gan nenozīmē, ka no kaut kā jāatsakās, vienkārši - esi piesardzīgs. Meklē labus kompanjonus nākotnei un apsver sadarbības variantus ar ārzemēm.

Finanšu lietas galvassāpes nesagādās, un ir arī iespēja ienākumus papildināt, uzņemoties kādus papildu pienākumus. Bet, ja vēl tikai bijusi ideja sākt savu biznesu, tad - uz priekšu! Var padomāt arī par ģimenes uzņēmuma variantu. Sadarbībā viss sekmēsies labāk.

PRIVĀTĀ DZĪVE UN SIRDSLIETAS. Visvairāk ilgosies pēc stabilitātes un ģimeniska miera. Gādā par saskaņu, saticību un siltu pavardu - tev tas tik labi izdodas. Tavi mīļie jutīsies aprūpēti un atbildēs ar to pašu. Mājas dzīvē šogad daudz jauku brīžu, atbalsts un domu apmaiņa. Sirsnīgās sarunās pie vakariņu galda var dzimt lieliskas idejas. Ja ģimenē aug bērni, tad jāvelta daudz uzmanības arī viņiem. Ieklausies un ņem vērā, ko saka atvasītes - ne vienmēr tas, kurš vecāks, visu zina labāk.

Attiecībās ar mīļoto cilvēku stabilitāte un harmonija. Protams, mūžīga un nepārtraukta idille nav iespējama - ikdienā var izcelties pa kādam mazam strīdiņam. Taču tie ātri norims.

Ja esi sirdī brīvs, tad lūkojies pēc nopietna partnera, kuram arī ir svarīgs stabils pamats, nevis īslaicīgi piedzīvojumi. Ir iespējas satikt cilvēku, ar kuru var saprasties no pusvārda vai vispār bez tiem. Labs laiks ģimenes veidošanai un kopīgai saimniekošanai.

KAS VĒL SVARĪGI. Piesakies kursos, stājies augstskolā, pilnveidojies pašmācībā! Jaunas zināšanas un informācija pavērs citus ceļus un plašākas iespējas. Veiksmīga arī ārzemju tēma - ja robežas atvērtas, dodies izklaides braucienos, ciemos pie draugiem vai veido lietišķos kontaktus ārpus Latvijas. Vārdu sakot, ļoti iespējams, ka ar esošo spēles laukumu tev būs par šauru, tāpēc dzīvē kaut kas jāmaina.

Šis gads ir ļoti piemērots arī dažādiem saimniecības darbiem mājās. Ja vēlies veikt remontu, tad pats izdomāsi lielisku interjera dizainu, jo tev piemīt gaume un stila izjūta. Ar diezgan maziem kapitālieguldījumiem iespējams panākt brīnišķīgu rezultātu. Savukārt dārzu īpašnieki iekārtos skaistus ziedu un košumaugu stādījumus, jo arī uz dārza dizainu daudziem Svaru zodiaka zīmes pārstāvjiem ir ķēriens.

Skaistā un gaumīgā mājā arī draugi labprāt viesojas, un tu mīļuprāt (iespēju robežās) rīkosi viesības vai dārza svētkus. Šādos pasākumos visi gūs ļoti pozitīvas emocijas.

GADA MOTO. «Tas, kurš saglabā spēju saskatīt skaistumu, nekad nekļūst vecs.» Francs Kafka

SKORPIONS

Tava planēta Plūtons

Stihija: Ūdens

LIETIŠĶĀ JOMA UN NAUDAS LIETAS. Tu esi stratēģis, un tev līdzās plānam A parasti ir arī plāns B un pat C. Lietišķajā jomā šāda tālredzība lieti noderēs. Šis ir tas gads, kad nevar likt visu uz vienas kārts, jo dzīvē iepriekšējā stabilitāte diez vai būs atgriezusies. Ja tu strādā darbavietā, kur viss ir kārtībā, tad paliec, kur esi - šobrīd darbu mainīt nevajadzētu. Drīzāk jāiespringst uz labākiem rezultātiem un jārunā par algas paaugstinājumu vai vismaz kādu prēmiju. Izvirzīties un līdz ar to arī labāk nopelnīt varēsi, ja paaugstināsi savas profesionālās iemaņas. Vienalga, vai tie ir kursi, kāds seminārs vai vienkārši pieredzes apmaiņa ar vecākiem kolēģiem.

Ja nolem mainīt darbu, tad noteikti izrunā visus atalgojuma jautājumus un pievērs uzmanību juridiskām niansēm. Lai nenostrādā teiciens «solīts makā nekrīt».

Ar dokumentiem un juridiskos jautājumos jābūt piesardzīgam arī tad, ja tev ir savs bizness - ceļā var gadīties ļautiņi ar ne visai labiem nolūkiem. Taču visādi citādi biznesa lietās sekmēsies. Ar smagu darbu un ļoti lēnītēm, bet rezultāts būs. Ļoti iespējama sekmīga darbošanās projektā, kas saistīts ar ārzemju tēmu.

PRIVĀTĀ DZĪVE UN SIRDSLIETAS. Iespējams, līdzšinējā attieksmē pret attiecībām kaut kas jāpārvērtē un jāizdara secinājumi. Varbūt tu uzstādi pārlieku augstu latiņu partnerim? Vai vēlies nedalītu uzmanību un esi mazliet egoists un greizsirdīgs? Vai varbūt baidies veidot attiecības, jo neuzticies cilvēkiem, viņu skaidrībai un godaprātam? Ja par to domāsi, tad atbildes atnāks. Ģimenes cilvēkiem vēlams izrunāt situācijas, kas šķitušas nepieņemamas, kaitinājušas vai sadusmojušas. Nedrīkst uzpūsties un dienām klusēt, jo tāda attieksme drupina attiecības. Ja arī gadās pa kādam strīdam, tad izrunājam un - ejam tālāk. Jaunas krāsas dzīvei piešķirs romantiski pasākumi divatā.

Arī brīvajiem ļaudīm šajā gadā dzīvē var sākties periods, par ko saka: taureņi vēderā. Tikai ar iepriekš minēto nosacījumu - ja ir skaidrs, ko tu vēlies no attiecībām un ko esi gatavs sniegt pretī. Tiec skaidrībā ar sevi un ļaujies sapņainam, mīlestības pilnam lidojumam.

KAS VĒL SVARĪGI. Tu esi cilvēks, kam patīk iedziļināties un izprast lietu būtību līdz pašai saknei, tāpēc svarīgi paplašināt redzesloku un laiku pa laikam apgūt jaunas zināšanas. Gads ir ļoti piemērots visdažādākajām mācībām un informācijas ieguvei. Apmeklē interešu izglītības vai svešvalodu kursus, abonē preses izdevumus, pērc izglītojošu literatūru. Prāts darbosies augstā līmenī, un tu informācijas plūsmā ātri atradīsi sev nepieciešamo. Vari arīdzan atkal sēsties skolas solā (burtiski vai attālināti) neatkarīgi no tā, cik un kādi diplomi tev jau ir. Iespējama interese par mācībām ārzemēs. Ja robežas slēgtas, tad jebkurā gadījumā ir izeja - daudzas ārvalstu izglītības iestādes piedāvā attālinātu apmācību. Bet, ja pasaule atkal ir vaļā, tad atvaļinājuma laikā noteikti dodies skatīt tālas zemes.

Piemērots laiks dažādu saimniecisko jautājumu risināšanai. Vari kārtot īpašuma lietas, pirkt, pārdot vai mainīt mājokli, sākt būvniecību vai kapitālo remontu. Tikai ievēro visus normatīvus un pievērs uzmanību juridiskām lietām.

GADA MOTO. «Mīlestība ir ļoti ietilpīga. Jo vairāk mēs tajā dalāmies, jo lielāka tā kļūst.» Paulu Koelju

STRĒLNIEKS

Tava planēta Jupiters

Stihija: Uguns

LIETIŠĶĀ JOMA UN NAUDAS LIETAS. Būsi noskaņots strādāt ar pilnu jaudu, un enerģija mutuļos. Darba jomā iespējamas pārmaiņas, kuras ievieš negaidītas korekcijas - var mainīties pienākumi, vadība, kompānijas īpašnieki. Ja kaut kas nav pa prātam, raugieties uz to filozofiski. Nevajag strīdēties ar priekšniecību un par varītēm pierādīt savu taisnību, tas var radīt strīdus un padziļināt konfliktus. Ja situācija tiešām kļūst neciešama, meklē citu darbu. Būtu vēlams orientēties uz karjeru un nebaidīties no izaicinājumiem - tu vari izdarīt vēl vairāk un labāk. Ja kādu brīdi ir urdījusi doma par savu biznesu, tad šis ir īstais brīdis, lai izmēģinātu spēkus. Tādējādi iegūsi neatkarību un rīcības brīvību, kas tev ir tik svarīga. Attiecībā uz izaugsmi darbā vai biznesā vienīgais ienaidnieks vari būt tikai tu pats sev. Nedrīkst nobīties, bet nedrīkst arī pārrēķināties. Nedari neko sasteigti, vislabākais - konsultējies ar cilvēkiem, kuru viedoklis tev ir svarīgs un kurus tu respektē.

Jebkurā situācija pievērs uzmanību finansēm. Nekautrējies runāt par atalgojumu un peļņu. Šogad tiešām ir iespējas labi nopelnīt.

PRIVĀTĀ DZĪVE UN SIRDSLIETAS. Ģimenes cilvēkiem daudz pienākumu mājās. Labprāt pavadīsi laiku ar savējiem, ar mīļoto, ar bērniem. Situāciju varētu raksturot teju kā idillisku, ja vien laiku pa laikam nevilktu uz strīdiem. Tev ir ugunīga daba un tieša runa, kas ne vienmēr ir tas labākais variants. It īpaši tad, ja mīļotais cilvēks jūtīgāks. Mēģini dziļi ievilkt elpu tajos brīžos, kad gribas pateikt visiem visu. Pirmajā reizē varbūt būs grūtāk, bet pēc tam sapratīsi, ka šāda pieeja nāk par labu attiecībām. Tāpat kā mazi uzmanības apliecinājumi - nopērc laiku pa laikam savai otrajai pusītei kādu mīļu nieciņu vai uzaicini uz romantiskām vakariņām ārpus mājas.

Brīvajiem ļaudīm attiecību tēma šogad paliks otrajā plānā. Nebūs par to jādomā katru mīļu brīdi - kur iepazīties, kā atrast otro pusīti? Svarīgāka lietišķā dzīve, darbs, bizness, finanses. Bet, ja laimīgs gadījums saved tevi kopā ar kādu jauku cilvēku, tad neko nesasteidz. Lai situācija attīstās pamazām. Citādi viss var beigties tikpat ātri kā sācies.

KAS VĒL SVARĪGI. Šis gads ir piemērots dažādiem saimniecības darbiem - vari sākt remontu, pirkt vai manīt mājokli, iegādāties jaunu sadzīves tehniku. Viss ies no rokas. Vienīgi - kārtojot darījumus ar nekustamo īpašumu, esi ļoti uzmanīgs juridiskās lietās, un, remontdarbos pieaicinot meistarus, noslēdz rakstisku vienošanos. Cilvēki mēdz būt dažādi, un tā tu sevi kaut daļēji pasargāsi no tā, ka pēc avansa saņemšanas meistars vairs nav sazvanāms vai darbi nekust uz priekšu un tiek stiepta gumija.

Labs laiks visdažādākajām mācībām - kursiem, semināriem, svešvalodu apguvei. Izvēlies to, ko var apgūt maksimāli ātri, jo ilgiem kursiem var pietrūkt pacietības.

Šogad tev daudz enerģijas, tikai jāatrod līdzsvars starp prātu un emocijām. Būsi diezgan jūtīgs pret apkārtējām norisēm un cilvēku izteikumiem, kas var radīt konfliktsituācijas. Tavā dabā nav klusējot visam piekrist, glaimot un klanīties. Un tas jau daudziem nav pa prātam. Mēģini atrast zelta vidusceļu - kā izteikt savu viedokli, bet nenokaitināt citus.

GADA MOTO. «Nebaidies riskēt - izskaitļo riskus. Dažkārt labāk dzērve debesīs nekā mednis rokās.» Ričards Brensons