Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

UZZINI, ko 2021. gads sola Vēzim, Lauvai un Jaunavai

© Pixabay

Sertificēta astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

VĒZIS

Tava planēta Mēness

Stihija: Ūdens

LIETIŠĶĀ JOMA UN NAUDAS LIETAS. Darbā jārosās ar pilnu atdevi, iespējams, ka priekšniecība vēlēsies uzkraut vairāk pienākumu, nekā kaut kad sākotnēji bija runāts. Visām veiksmēm un neveiksmēm dzīvosi līdzi ļoti emocionāli. Varbūt pat par daudz. Bet tāda nu reiz ir Vēzīša daba - visur līdzi just un par visu un visiem rūpēties. Kādam tas var šķist pārspīlēti, un nav izslēgts, ka saņemsi pārmetumus par pārlieku centību vai jaukšanos procesos, kas nav tavā kompetencē. Neiesaisties, ja tevi nelūdz, un turies tālāk no konfliktsituācijām.

Biznesa cilvēkiem veiksme atkarīga no tā, cik labus un sakarīgus partnerus izdosies atrast. Te Vēža princips «solis uz priekšu, divi atpakaļ» jāliek pie malas. Pasaule pieder drošajiem, tāpēc neaprobežojies ar vienu projektu, bet meklē domubiedrus dažādos virzienos. Un nešaubies par savām spējām, tu tiksi ar visu galā.

Mēdz sacīt, ka naudas lietās nedrīkst likt visas olas vienā grozā. Katrs projekts atnesīs savu labumiņu, un kopumā ar finanšu situāciju tu būsi apmierināts. Kādam var rasties ideja par ģimenes biznesu, un to ir vērts apdomāt. Ja strādā algotu darbu, lūkojies pēc kāda papildu ienākumu avota.

PRIVĀTĀ DZĪVE UN SIRDSLIETAS. Kurš gan vēl vairāk mīl savu dzimto zemi, mājas un tuviniekus? No visām zodiaka zīmēm Vēži šajā ziņā ir līderi. Šis gads solās būt īpaši ģimenisks. Līdztekus darba un biznesa pienākumiem tu nenogurdams rūpēsies, lai vienmēr it ko galdā celt, lai tavi mīļie ir saposti, apčubināti, samīļoti. Lai māja ir saposta un silta. Labestība vairo labestību, un tu pretī saņemsi to pašu. Ģimene ir tas stiprais plecs, atbalsts un padomdevējs, kad ir grūti.

Ja tev ir bērni, tad svarīgi būs pedagoģiskie jautājumi. Cerams, ka tā atkal nebūs attālinātā mācīšanās, bet sarunas par jauniem mērķiem, nākotnes vīziju un abpusēji vērtīga domu apmaiņa starp paaudzēm.

Mīlestība sildīs sirdi gan tiem, kam jau ir sava otrā pusīte, gan brīvajiem ļaudīm. Ja šobrīd esi viens, tad esi atvērts jaunām attiecībām. Iespējams, sastapsi cilvēku, ar kuru var saprasties no pusvārda un viena acu skata. Abpusēji nopietni nolūki var noslēgties ar ciešu savienību - jāgādā kāzu štātes.

KAS VĒL SVARĪGI. Tu sabiedrībā esi labi ieredzēts, cilvēki mīļuprāt ar tevi komunicē un uztic savus dzīves stāstus. Šis gads nebūs izņēmums, un tu kļūsi par daudzu noslēpumu glabātāju. Tikai raugies, lai tas nekļūst apgrūtinoši, jo tev arī savas lietas darāmas un savas domas domājamas.

Šis gads ir ļoti piemērots, lai apgūtu ko jaunu. Ļoti iespējams, ka interese radīsies nevis par praktiskām jomām, bet kādu interesantu un noslēpumainu ezoterikas virzienu, ko apgūstot tu arī varēsi palīdzēt citiem.

Tikpat labi sekmēsies arī lietišķu jautājumu kārtošana iestādēs vai bankās, tāpēc šajā gadā vajadzētu atrisināt tos jautājumus, kas iepriekš atlikti.

Būtiska nozīme būs arī sabiedriskām aktivitātēm un draudzībai. Ja pasaule atgriezīsies pie normālas kārtības, tad būsi gaidīts dažādos saviesīgos pasākumos un draugu ballītēs. Jautra komunikācija, noderīgi kontakti. Tikai nekārto ar draugiem darījumus un, ja tevi aicina uzņemties kādus sabiedriskos pienākumus, apdomā, vai tas tev jebkādā veidā ir izdevīgi.

GADA MOTO. «Sirds, kas nenoslēdzas sevī, aug un piepildās ar prieku. Tas ir lielākais sirds dzīves noslēpums. Darot kaut ko citu labā, vislielākais labums tiek mums pašiem.» Tomass Manns

LAUVA

Tava planēta Saule

Stihija: Uguns

LIETIŠĶĀ JOMA UN NAUDAS LIETAS. Lai gozētos slavas saulē un gūtu atzinību, būs krietni jāpapūlas. Rēķinies, ka darba un biznesa tēma būs šā gada prioritāte. Ja šķiet, ka esošajā vietā pietiekami netiek novērtēts tavs veikums un talants, tad jāskatās pēc cita varianta, jo ir pilnīgi skaidrs, ka Lauva nevar čakli strādāt un radoši izpausties tur, kur tiek ierobežots vai pārlieku kritizēts. Tu zini, ko dari, un neapšaubāmi vari būt citiem autoritāte. Labs laiks arī izaugsmei, un kāds karjeras piedāvājums var nokrist kā no zila gaisa. Izvērtē gan, ko tas no tevis prasīs un cik daudz enerģijas jāiegulda. Ir riski sapriecāties par agru un tad atklāt, ka viss nemaz nav tā, kā izskatās.

Biznesa cilvēkiem ir iespējas izveidot jaunu ilgtermiņa sadarbību. Tas nebūs stāsts par to, ka «ātri sadarījām, naudu nopelnījām un nozudām». Avantūras nepavisam nav vēlamas. Soli pa solim... un pamazām uz priekšu.

Ja strādāsi kārtīgi un atbildīgi, tad arī nopelnīsi - nav jākautrējas runāt par finansēm, prasīt adekvātu atalgojumu. Naudas lietas galvassāpes nesagādās.

PRIVĀTĀ DZĪVE UN SIRDSLIETAS. Mīlestība iedvesmos. Daudz kaislību, daudz emociju. Ja esi ar kādu kopā, tad laiku pa laikam jāpadomā, kā otro pusīti iepriecināt - pasniegt mīļu dāvaniņu, aizvest romantiskās vakariņās vai izbraucienā uz kādu gleznainu vietu divvientulībā. Pretī saņemsi pozitīvu enerģiju, mīļotā cilvēka acis mirdzēs priekā, un jūs abi nospriedīsiet: «Kāds gan mēs esam foršs pāris!» Taču katrai maizītei ir garoziņa. Šajā gadā vairāk nekā citkārt var arī izcelties sadzīviski strīdi. Lauvas pārstāv Uguns stihiju - straujo un nevaldāmo. Šis gads ne vienu reizi vien mācīs skaitīt līdz desmit, lai otrajai pusītei un mājiniekiem nesarunātu to, kas vēlāk jānožēlo.

Brīvajiem cilvēkiem dzīve var uzdāvāt strauju iepazīšanos, kas tomēr jāpavērtē ar kritisku skatu. Neko nesasteidz. Kas ātri sākas, var arī ātri izbeigties. Lēni, soli pa solim, virzies uz stabilām attiecībām.

Ģimenes cilvēkiem atbalsts no savējiem, noderīga domu apmaiņa, tikai nedrīkst uztiept savu viedokli.

KAS VĒL SVARĪGI. Tu vairāk esi prāta cilvēks, bet intuīcija arī nav gluži zemē metama, turklāt šajā gadā tā būs vēl augstākā līmenī. Ļoti ātri orientēsies cilvēkos, sajutīsi viņu noskaņojumu un pat sapratīsi, kas kuram uz sirds. Var gadīties, ka daudzi vēlēsies tev uzticēt noslēpumus, dalīties un lūgs atbalstu. Uzklausi, iespēju robežās palīdzi, bet atceries arī par savām interesēm. Nevajadzētu pieļaut, ka tu tikai palīdzi un palīdzi un cilvēki tikai saņem un saņem. Kādā brīdī jāprot pateikt «nē», jo tu vari zaudēt daudz enerģijas. Un, kamēr risini svešas problēmas, paša darbi apstājas.

Brīvajā laikā izej sabiedrībā, draugu lokā valdīs jautrība un arī savstarpējs atbalsts. Kopīgos tusiņos var izveidoties arī kāda lietišķa sadarbība. Derētu pievērsties arī kādam radošam hobijam. Jāatrod tas, kas ikdienu padara krāsaināku ārpus mājas un darba pienākumiem.

GADA MOTO. «Darīt laimīgus citus - lūk, pareizākais veids, kā kļūt laimīgam šajā pasaulē.» Pols Anrī Holbahs

JAUNAVA

Tava planēta Merkurs

Stihija: Zeme

LIETIŠĶĀ JOMA UN NAUDAS LIETAS. Vai gan Jaunavas zodiaka zīmes cilvēks kādreiz sēdējis, rokas klēpī salicis? Drīzāk - darbs darbu dzen, un dienas par īsām, lai visu paspētu. Šis gads nebūs izņēmums. Atceries to seno teicienu: «Kas velk, tam krauj...» Varbūt tas akurāt ir par tevi. Darbā atbildīgi pienākumi, un priekšniecība tā pa drusciņai, pa mazumiņam gribēs pielikt klāt vēl un vēl. Jāstrādā precīzi, jāievēro noteikumi un instrukcijas. Bet atalgojums? Ar tā palielināšanu jau neviens negrib steigties, tāpēc pašam jāaizstāv savas intereses. Uzņemoties papildu pienākumus, nekautrējies apspriest naudas lietas. Var rasties iespējas arī paņemt kādu papildu darbu, kas paveicams brīvajā laikā mājās. Vārdu sakot - čaklam cilvēkam naudas netrūkst, un finanses lielā mērā atkarīgas arī no spējas elastīgi piemēroties apstākļiem.

Lielāks gandarījums par paveikto gan būs tad, ja tev ir savs bizness. Ja nav, tad varbūt laiks izveidot. Kaut arī uzņēmējiem dažkārt ar 24 stundām diennaktī ir par maz, tomēr - pats zinu, ko daru, un pats par izdarīto arī atbildu. Lielāki riski, bet arī lielāka brīvība.

PRIVĀTĀ DZĪVE UN SIRDSLIETAS. Ļoti svarīga būs ģimenes tēma. Jaunavas mīļuprāt rūpējas par savējiem, un tu to no sirds darīsi arī šajā gadā. Pozitīvajai enerģijai ir tendence plūst abos virzienos, un tu pretī saņemsi tādas pašas rūpes. Bet dzīvē, kā jau dzīvē, mēdz būt arī dažādas problēmas - var nākties atrisināt kādus senus samezglojumus ģimenē vai samierināt radiniekus.

Attiecībās ar otro pusīti valdīs saticība un mīļums. Galvenais, neturi neko sevī. Ja kaut kas nav pa prātam, izrunājies, racionāli un loģiski izskaidrojot savu viedokli. Tikai mazliet padomā par formu, kādā pasniedz savu sakāmo - otrs cilvēks kaut ko var pārprast un uztvert kā vienkāršu piekasīšanos. Ja šobrīd esi ar kādu kopā bez juridiskām saistībām, var domāt par kāzām. Lai skan mūzika un daudz laba vēlējumu! Ja robežas būs atvērtas, medusmēnesī prieku sagādās ceļojums.

Brīvajiem ļaudīm ir iespējas satikt savu īsto un vienīgo.

KAS VĒL SVARĪGI. Veselīgs dzīvesveids šogad topā, un tas tev būs pa prātam. Ievēro ēšanas režīmu, stiprini organismu un izmanto gadu gaitā uzkrātās tautas gudrības. Ar netradicionāliem līdzekļiem sasniegsi labu rezultātu.

Ja pēkšņi jūti, ka darbā un dzīvē pietrūkst kādu iemaņu, tad jāķeras pie mācībām. To darīt nekad nav par vēlu, vienalga cik diplomu tavos krājumos. Iespējams, jāatsvaidzina svešvalodu zināšanas, iespējams, jāuzlabo datorprasmes. Viss noderēs.

Šis gads ir piemērots arī svarīgiem darbiem mājas saimniecībā. Vari ieplānot mājokļa remontu, atsvaidzināt interjeru, kaut ko pārkārtot un uzlabot. Piemērots laiks arī jauna mājokļa iegādei vai būvniecībai. Tikai, kārtojot dokumentus vai slēdzot līgumus (jebkurā jomā), pievērs uzmanību juridiskām detaļām. Kāds aplami lietots vārds vai nepareizi ielikts komats kādu situāciju var sarežģīt. Turklāt - ne visi cilvēki nāk ar godprātīgiem nolūkiem.

GADA MOTO. «Mācīšanās ir jaunības avots. Lai arī cik vecs tu būtu, tu nedrīksti pārtraukt augt un attīstīties.» Laodzi