Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

UZZINI, ko 2021. gads sola Aunam, Vērsim un Dvīņiem

© Pixabay

Sertificēta astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

AUNS

Tava planēta Marss

Stihija: Uguns

LIETIŠĶĀ JOMA UN NAUDAS LIETAS. Lieli plāni, lieli mērķi un lieli izaicinājumi. Varētu teikt, ka darbs vai bizness šajā gadā aizēnos teju vai visas citas jomas. Nelaid garām nevienu izdevību izcelties, un tad kāpsi augstu. Parādīsi sevi kā zinošu speciālistu un autoritāti. Tu proti veidot kontaktus, ātri saprasties un sadraudzēties. Komunikācijas prasmes būs viens no taviem trumpjiem. Labas iespējas arī veidot un attīstīt savu biznesu. Tikai to gan dari viens pats, nevis kopā ar labākajiem draugiem. Ja kāds no partneriem aktīvi sāks diktēt savus noteikumus, tu pavisam noteikti nebūsi ar mieru. Īpaša uzmanība pievēršama naudas lietām, nekautrējies runāt par atalgojumu vai peļņu, bet ar naudu jārīkojas apdomīgi. Ja arī gribas spontāni nopirkt kaut ko lielu un skaistu, mēģini apvaldīt vēlmi. Šogad nopelnīto labāk pietaupīt, nevis tērēt.

Un vēl kāda nianse. Ir latviešiem teiciens: gribi pazaudēt draugu, aizdod viņam naudu. Šoreiz tas lielā mērā ir par tevi. Nesasaisti draudzību un naudas lietas, jo visādi var gadīties.

PRIVĀTĀ DZĪVE UN SIRDSLIETAS. Ar pilnu atdevi būsi iekšā darbā vai biznesā, un privātajai dzīvei atliks mazāk laika. Ir pilnīgi skaidrs, ja Auniņš ar degsmi nododas vienai tēmai, tad viss cits kļūst mazsvarīgs. Tomēr - ik pa laikam sirds stūrītī kāda dzirksts nosprakšķēs. Un interesanti, ka šajā intriģējošajā sirdslietu stāstā kaut kā var būt iesaistīta ārzemju tēma. Senatnē astrologi sacīja: aizbrauks cilvēks uz ārzemēm, iemīlēsies, apprecēsies, paliks. Kopš tiem laikiem pasaule būtiski mainījusies un astroloģiskie skaidrojumi arī. Simpātijas tiešām var rasties izbrauciena vai komandējuma laikā vai - sarakstē. Tas var būt kāds mūsu cilvēks, kas atrodas ārzemēs, vai ārzemnieks, kas ieradies Latvijā strādāt. Ja otrā pusīte ir no šejienes, tad attiecībām par labu nāks izbraucieni un ceļojumi. Neba robežas uz mūžīgiem laikiem aizslēgtas. Ja tev ir ģimene un bērni, tad kopīgs brauciens saliedēs un satuvinās. Attiecībām par labu nāks arī kopīgas izklaides, kluba vai kultūras pasākuma apmeklējums.

KAS VĒL SVARĪGI. Mācīties nekad nav par vēlu. Ja vien ir vēlēšanās un pacietība. Ar pirmo problēmu nebūs, bet ar otro var nākties paspēkoties. Ai, - ārā saulīte spīd, un jūrmala vilina... vai ātri jāuzcep kūciņas, jo draugi atnāks... Dzīve mācīs noteikt prioritātes un liks audzināt raksturu. Kā smejies: grūti mācībās, viegli kaujā. Prāts atvērts jaunām zinībām, un tās var noderēt, ja nu pēkšņi jāpārkvalificējas.

Šis gads nav pārāk veiksmīgs lietišķām darīšanām, tāpēc iestādēs kārtojamos jautājumus labāk nekustināt. Ja tas iespējams. Un sevišķi uzmanīgam jābūt juridiskajās lietās. Tas attiecas gan uz darba, sadarbības vai biznesa līgumiem, gan arī uz norunām. Visam jābūt noformētam juridiski korekti. Tas drošībai - ja nu nākas sastapties ar kādu ne visai godīgu rīcību.

Tāpat arī jābūt uzmanīgam, ja plānots kāds lielās tehnikas pirkums, piemēram, auto. Veic diagnostiku, kaut arī pašam liekas, ka viss kārtībā.

Jā - un nedrīkst ignorēt intuīciju, tā palīdzēs tikt skaidrībā, kad šķitīs: loģiskie argumenti ieveduši strupceļā.

GADA MOTO. «Ja tu gribi gūt panākumus, tev būs jāatrod vēl neietas takas, nevis jāceļo jau pa iebrauktiem, ērtiem, citu apgūtiem ceļiem.» Džons Rokfellers

*

VĒRSIS

Tava planēta Venera

Stihija: Zeme

LIETIŠĶĀ JOMA UN NAUDAS LIETAS. Šogad ir visas iespējas izvirzīties darbā, gūt profesionālus panākumus vai izveidot savu biznesu. Ja esi algots darbinieks kādam citam piederošā uzņēmumā, strādā čakli un nāc klajā ar jauniem priekšlikumiem. Darba devēji to noteikti novērtēs un, iespējams, piedāvās paaugstinājumu. Var izdoties realizēt to, par ko sen esi sapņojis. Ja meklē citu darbu, tad noteikti lūkojies pēc izdevīgākiem piedāvājumiem, kur var labāk izpaust savu potenciālu. Tas būs arī finansiāli izdevīgāk - tikai nevajag kautrēties apspriest samaksas jautājumu. Cik augstu tu pats sevi novērtēsi, tā arī tevi vērtēs darba devēji.

Šogad sekmīgi risināsi lietišķas sarunas, izveidosi jaunus kontaktus un sekmīgi vadīsi dažādus projektus. Ja esi domājis par savu biznesu, tad pienācis laiks sākt to veidot. Šajā darbā lieti noderēs seni kontakti un draudzīgas pazīšanās, kas radušās jau iepriekš. Taču jebkurā darījumā svarīgas juridiskās nianses.

Naudas lietas galvassāpes nesagādās, bet, lai palielinātu ienākumus, ļoti derētu papildināt esošās prasmes vai iemācīties kaut ko jaunu.

PRIVĀTĀ DZĪVE UN SIRDSLIETAS. Privātajā dzīvē un attiecībās jāgādā par saskaņu. Ik pa laikam mājās var izcelties sīkas, sadzīviskas ķildas, ko vajadzētu risināt mierīgās sarunās. Neieņem spītīgā Vērsīša pozīciju un par katru nieku nesper zemes gaisā. Ja jūti, ka gaisotne mājās kļūst saspringta, dodies kopā ar mīļoto cilvēku uz kādu pasākumu, piedalies sportiskās aktivitātēs vai kaut kur kopā aizbrauciet. Labi derēs pastaigas pie dabas, izbrauciens ar divriteņiem, nūjošana vai kāda cita fiziski kustīga aktivitāte. Un vispār - veselīgs dzīvesveids nāks tikai par labu. Ja pasaule atkal vaļā, tad attiecībām jaunas krāsas piešķirs kopīgs ceļojums uz kādu tālāku zemi.

Savukārt brīvajiem ļaudīm iepazīšanās iespējama caur ārzemju tēmu: saraksti, ceļojumu, komandējumu vai arī kādu senu paziņu ieraugot pavisam citā gaismā - tādā romantiskā un ļoti mīļā. Taču svarīgākais ir - cik nopietni otra cilvēka nolūki. Ar vēja grābšļiem, kas nezina, ko darīs rīt un kā izdzīvos no algas līdz algai, tev nav pa ceļam. Bet, ja jauniepazītais cilvēks ir noskaņots nopietni un spēj sniegt stabilitātes izjūtu, tad var gadīties, ka drīz atskan kāzu maršs.

KAS VĒL SVARĪGI. Ja pasaulē sāk atgriezties kaut cik normāls dzīves ritms, tad šis gads ir piemērots tālākam ceļojumam vai mācībām ārvalstīs. Iespaidi, zināšanas un kontakti, ko gūsi ārpus Latvijas, būs vērtīgi un paliekoši. Izvēloties galamērķi, raugies uz valstīm ar senu vēsturi un bagātīgu kultūras mantojumu. Tāpat arī piemērots laiks, lai pārceltos uz dzīvi ārpus Latvijas ilgākā laika posmā. Var gadīties, ka aizejošajā gadā tevi tik daudzas lietas ir nokaitinājušas, ka tiešām gribas: jo tālāk, jo labāk.

Brīvo laiku labprāt veltīsi kultūras un izklaides pasākumiem. Dzīvē vai attālināti - tas būs atkarīgs no lēmumiem, kurus ietekmēt nav mūsu spēkos.

Taču nodali graudus no sēnalām un netērē laiku pasākumiem, kam nav mākslinieciskās vērtības. Iespējamas arī ballītes un tusiņi, taču pārlieka bohēma nav vēlama. Atpūta, izklaides un sabiedriskā dzīve nedrīkst traucēt citiem plāniem, it īpaši lietišķajiem.

Kaut arī tas nav tev raksturīgi, ikdienā jāsargās no pārsteidzības - nemaini lēmumus un norunas bez īpaši svarīga pamatojuma. Turklāt velti pietiekami daudz laika atpūtai, jo pie lielas slodzes var uzdot nervi.

GADA MOTO. «Ja tu vēlies, lai tev pieder kaut kas, kas tev nekad agrāk nav piederējis, vajadzēs darīt to, ko tu agrāk nekad neesi darījis.» Koko Šanele

*

DVĪŅI

Tava planēta Merkurs

Stihija: Gaiss

LIETIŠĶĀ JOMA UN NAUDAS LIETAS. Galvenais - nesūroties par neveiksmēm un neapstāties pie sasniegtā. Pēc visām krīzēm rodas kādas jaunas iespējas, tikai jāprot tās saskatīt un īstajā brīdī atbilstoši reaģēt. Nebaidies pieņemt jaunus izaicinājumus karjerā. Darāmais prasīs iedvesmu, bet tu izcelsies ar idejām un intelektu. Svarīgi, protams, arī - kas ir tavi sabiedrotie, jo sekmīga darījumu partneru izvēle jau būs kā panākumu ķīla. Vienīgi - neuzticies katram, kurš kaut ko sola. Ne visi cilvēki nāk ar skaidriem nolūkiem un ir godprātīgi. Juridiskos «spilventiņus» apkārt vajadzētu salikt un visas vienošanās uzlikt uz papīra. Ja esi domājis par savu biznesu, tad īstais laiks to attīstīt, bet tādā gadījumā labāk darboties vienam vai vismaz vadības grožus turēt savās rokās.

Šogad labi orientēsies lietišķajos jautājumos un sekmīgi risināsi sarunas ar iestādēm vai bankām. Ja plānots lielāks pirkums, rūpīgi izpēti visus finanšu iestāžu piedāvājumus. Taču kopumā ar finanšu plūsmu un savu peļņu būsi apmierināts.

PRIVĀTĀ DZĪVE UN SIRDSLIETAS. Tu vienmēr esi kustībā, un tava dzīve nemaz nav iedomājama bez neskaitāmiem tālruņa zvaniem, sapulcēm, lietišķām pusdienām, draudzīgām pasēdēšanām u.tml., taču... vai tavi tuvie un mīļie cilvēki ir ar to mierā? Tas ir jautājums, kuram šogad vajadzēs pievērsties. Darbā vai biznesā būs daudz pienākumu, un dienas laiku pa laikam var traukties kā elektriskais skrejritenis, tomēr līdzsvars starp darba un ģimenes pienākumiem būs jāatrod. Pretējā gadījumā iespējami strīdi un spriedze. Ja grūti sadalīt uzmanību, tad vismaz izrunājies ar savējiem un izstāsti, cik svarīgas patlaban tev ir darba lietas.

Brīvajiem ļaudīm var būt nopietnas pārdomas par to, kā, kad un kāpēc veidot attiecības. Vārdu sakot - jātiek skaidrībā, ko vēlies dot un ko saņemt. Viegls flirts un ašas sirdslietu avantūras nav vēlamas. Ja ir - tad ir, ja nav - tad nav.

KAS VĒL SVARĪGI. Spraigajā dienu ritmā atceries, ka arī sevi jāmīl. Jāatrod brīži, kad vari mierīgi atpūsties, pabūt vienatnē un sakārtot domas. Labi palīdzēs meditācijas, garīgās prakses vai ezoteriskas mācības hobija līmenī. Kad spēki atgūti, tad var plānot darāmo. Varbūt iekavējušies kādi jautājumi, kas risināmi iestādēs, piemēram, saistībā ar īpašumu vai komunālajiem pakalpojumiem. Sakārto juridiskās un līgumu lietas, jo šogad tu pavisam noteikti spēsi pārliecināt ierēdņus par savu taisnību.

Tā kā viena no tavām dzīves stihijām ir kustība, jācer, ka robežas būs vaļā un atvaļinājuma laikā varēsi doties plašajā pasaulē. Ir vērts iemēģināt kādu jaunu pasaules izzināšanas veidu, piemēram, dodoties kalnu pārgājienā, kruīzā ar jahtu u.tml. Ceļojumā iespējama iepazīšanās ar interesantiem cilvēkiem.

Šogad var aktualizēties arī mācību tēma. Piesakies studijām, kursos vai noklausies kādus seminārus. Jaunas zināšanas un atziņas noderēs. Pēkšņi var izrādīties, ka tikko esi apguvis kaut ko ļoti vajadzīgu.

GADA MOTO. «Cilvēkam, kurš zina, kurp viņš iet, pasaule pati paver ceļu.» Deivids Džordāns