Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Horoskopi

VAKARA ZIŅAS. Horoskopi līdz 18. februārim

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

Laimīgu jauno gadu!

Piektdien, 12. februārī, modāmies jaunā austrumnieku gadu ciklā - sācies Baltā Metāla Vērša gads. Protams, katram savas zvaigznes, bet Ķīnā, kuras gadu skaitīšana mums arīdzan patīk, uzskata: katram gadam piemīt attiecīgā gada valdnieka daba. Vērsis ir darbarūķis un neatlaidīgs arkla vilcējs. Atrotām piedurknes un ķeramies pie darba! (Tikai sākot no 22. februāra, kad būs beidzies piņķerīgais, pārpratumiem pilnais retrogrādā Merkura periods. Tieši viņš arī vainojams pie tā, ka mūsu kalendārā «Līgumu slēgšanas» un «Tehnikas iegādes» ailēs iezīmētas bēdīgas sejiņas.)

Ko darīt attālinātajā Valentīndienā?

Kaut arī Valentīndiena ir importēti svētki, bija iegājies, ka mīļotie apmainās ar uzmanības apliecinājumiem, dāvaniņām, pavada romantisku vakaru krodziņā vai viesu namā. Tagad svētki atcelti, jo, ja kopdzīve vēl nav sākusies, tad mīlētāji ir no dažādām mājsaimniecībām, un par braukšanu vienā auto vai ciemošanos vienam pie otra bargi sodāmi. Kafejnīcas slēgtas, viesu nami arī. Tajā pašā laikā dienas fons ir sirsnīgs un emocionāls. Ja ne citādāk, tad vajadzētu ar mīļiem vārdiem apmainīties virtuāli.

***

AUNS

Jaunā preču pieejamības kārtība veikalos - gan prieks, gan ķeza. Tev patīk jaunas lietas un spontāni pirkumi, ar ko sirdi ielīksmot, un tagad jāatgūst nokavētais. Nauda makā vai kontā kusīs kā pavasara sniegs. Darbā vai biznesā sekmīgi veidosi kontaktus, tik uz solījumiem pārāk nepaļaujies.

VĒRSIS

Kad Vērsītis dzen vagu, tad reizumis grūti pagriezt galvu pa labi vai pa kreisi, lai redzētu, kas apkārt notiek. Un vagas galā izrādās, ka citi sastrādājuši nejēdzības, ko neesi laikus pamanījis. Dusmas! Ar piktošanos neko neatrisināsi. Ņem grožus savās rokās un stūrē karjeras vai privātā biznesa virzienā.

DVĪŅI

Jutīsi enerģijas pieplūdumu, prātā nāks labas idejas un darbi ies no rokas. Būsi savā elementā, viegli sapratīsies ar cilvēkiem, nepiespiestās sarunās uzzināsi noderīgu informāciju. Ja ziņas tev šķiet svarīgas, tad pārbaudi tās vēlreiz. Ir pārpratumu un neskaidrību pilns laiks.

VĒZIS

Neapspried ar citiem savas ieceres un neiesaisti projektos draugus - kaut kas var noiet greizi. Vislabāk darboties vienatnē un tad pieteikt pārliecinošu startu jaunā projektā, darbā, biznesā. Labs laiks, lai mācītos, kā arī dalītos savās zināšanās ar citiem. Privātā dzīve paliks otrajā plānā.

LAUVA

Tu esi individuālists - pats zini, ko dari, un pats atbildi par to, ko esi vai neesi darījis. Taču šoreiz būs mazliet citādāk. Var uzrasties lieliski sadarbības partneri, un darbs komandā ritēs produktīvāk. Ja mēģināsi diktēt toni, iespējams «aplauzties». Grūtā brīdī uzmundrinošus vārdus pateiks draugi.

JAUNAVA

Drošāk un mierīgāk, ja līdzās savējie. Nedēļas nogalē pozitīvas emocijas ģimenes lokā. Gribētos gan uzklāt baltu galdautu un saaicināt uz brīvdienu mielastu plašāku radu loku. Ja nedrīkst, tad nedrīkst - var kaimiņi nostučīt vai kāda ķeza atgadīties. Bet izeja ir - daudzi tagad ballītes rīko tiešsaistē.

SVARI

Dzīvē svarīgākais harmonija, līdzsvars un saprašanās. Šis laiks ir lielisks, lai stiprinātu mīlas saites, no sirds izrunātos ar savu otro pusīti par to, kas svarīgs, un nedēļas nogalē ar pilnu krūti baudītu dzīvi (cik valdība atļāvusi). Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās. Darbā jāsargās uzkāpt uz tiem pašiem grābekļiem.

SKORPIONS

Dažādas idejas un jauni plāni. Galvenais - nepārsteigties. Visu rūpīgi aprēķini un raugies uz ieceru izdevīgumu. Iespējams, īstajā brīdī nostrādās intuīcija, un tu būsi trāpījis desmitniekā. Nedēļas nogali pavadi mājās, mierīgā atmosfērā kopā ar savējiem. Vari sarīkot ģenerāltīrīšanu, kā arī izbraukt pie dabas.

STRĒLNIEKS

Ja nākas saskarties ar strīdu situācijām, liec lietā savu optimismu - noregulēsi asumus un spēsi arī samierināt citus. Finanšu lietās jābūt apdomīgam: ja iesaisties jaunos projektos, uzmanies no pārrēķināšanās. Bet svarīgu lēmumu pieņemšanu labāk atliec uz mēneša beigām.

MEŽĀZIS

Kārtojot lietišķās darīšanas, ievēro precizitāti un ētiku, kā arī turies tālāk no situācijām, kurās citi skaidro attiecības. Jo mazāk emociju, jo labāk. Iespējama interese par jaunām zinībām, kā arī labs laiks darījumiem ar ārzemēm. Privātajā jomā neliela spriedzīte. Nereaģē uz otrās pusītes centieniem izraisīt strīdus.

ŪDENSVĪRS

Ap dzimšanas dienu cilvēki kļūst domīgi: kas paveikts? Ko vajadzētu izdarīt? Šis ir tavs laiks! Jutīsi spēku pieplūdumu, lai kalnus gāztu. Ūdensvīra idejas ir nenovērtējamas, un šoreiz interesantas domas radīsies saistībā ar peļņu. Mājinieki gan gribēs, lai velti vairāk uzmanības viņiem, tāpēc var celties kašķi.

ZIVIS

Mazliet tāds kā pavasara nogurums jūtams. Vajadzētu vairāk padomāt par sevi, no rīta baudīt svaigi spiestas sulas, vitamīnus un brīvajos brīžos garākas pastaigas brīvā dabā. Darbs iegājis vienmuļā rutīnā, tāpēc jādara tas, kas priecē. Vienatnē vai kopā ar mājiniekiem. Viņi tevi iedvesmos ar savām aktivitātēm.