Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

VAKARA ZIŅAS. Lienei Cipulei nav ieteicams iet politikā

© Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency

ASTROLOĢISKĀ PROGNOZE. NEDĒĻAS CILVĒKS: LIENE CIPULE, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta vadītāja.

Liene Cipule ir viena no tiem cilvēkiem, kas darbojas pirmajās rindās, kad jāglābj cilvēku dzīvības. Būt par Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) vadītāju ir liela atbildība. Un vēl jo lielāka šobrīd. Līdztekus ikdienas darbam viņa bieži piedalās preses konferencēs un skaidro situāciju.

Lienes Cipules vārdam ir svars, jo viņa ir cilvēks no mediķu aprindām un ar pieredzi ne tikai ikdienas darbā, bet arī vadošos amatos. Ne pianiste un ne masu pasākumu direktore.

NMPD vadītājas astro kartē būtiska nozīme ir planētai Saturns, ko astroloģijā uzskata par ļoti nopietnu likteņa vētītāju, un kura princips ir: «Ko sēsi, to pļausi!». Saturniskā ietekme Lieni Cipuli apveltījusi ar augstu atbildības sajūtu un darba spējām. Strādās, stundas neskaitot, kamēr darbs godam padarīts. Tajā pašā laikā diezgan bieži var būt iekšējās šaubas, pārdomas, nedrošība: kā rīkoties? Kā labāk? Saturns cilvēkam uzliek smagu darba nastu un atbildību. Profesionālajā jomā svarīgi gūt atzinību, veidot karjeru, tādējādi pierādot, ka es to varu! Un ar katru nākamo soli atbrīvoties no sajūtas: ko teiks citi, ja man nesanāks? Tāpat arī ļoti svarīgi darboties sakārtotā vidē pēc noteiktas sistēmas. Ārkārtas apstākļi, neprognozējami pavērsieni var radīt paaugstinātu stresu.

Emociju indikators Mēnestiņš Lienes Cipules piedzimšanas brīdī atradies Vērša zodiaka zīmē, kas arī norāda uz to, ka dzīvē un profesionālajā jomā nepieciešama stabilitāte un prognozējamība. Tēlaini izsakoties - skaidri zināt, ka no rīta saule lec un vakarā riet. Pieļauju, ka šajos apstākļos NMPD vadītājai darboties ir sarežģīti, taču, pateicoties savai neatlaidībai un enerģijai, viņa tomēr tiek galā.

Tā kā Liene Cipule ir godīgs cilvēks, viņai īsti nav saprotams, ka ir arī ļaudis, kas «uzmet». Tāpēc nebūtu ieteicams iet politikā. Liene Cipule savulaik bija iekļauta kādreizējās Valsts kontrolieres Ingūnas Sudrabas vadītās partijas «No sirds Latvijai!» deputātu kandidātu sarakstā 12. Saeimas vēlēšanās. Īsi pirms tam Cipule no partijas izstājās, sakot, ka tur ir nesaprotami ziedojumi un nav demokrātisks lēmumu pieņemšanas process.

(Astroportrets veidots pēc kosmogrammas, kad nav zināms dzimšanas pulksteņa laiks.)