Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

VAKARA ZIŅAS. Horoskopi līdz 11. februārim

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

Merkura kosmiskās negantības

Līgumu slēgšanas un tehnikas iegādes ailēm mūsu kalendārā sejiņas bēdīgas. Līdz 21. februārim planēta Merkurs kosmosā un zemes dzīvē sastrādā dažādas negantības. Piņķerēšanās ar dokumentiem tehniku, transportu. Var izjukt norunas un rasties dažādi pārpratumi. Varoņdarbus dzīvē un biznesā neplānojam!

Sirdslietās - bez avantūrām

Emocionālais fons aplūkojamā periodā ir gana labs attiecību tēmai. Pāriem saskaņa būs, ja uzklausīsi savu otro pusīti. Nedrīkst apvainoties vai piktoties par niekiem. Savukārt brīvajiem ļaudīm jāuzmanās no sirdslietu avantūrām. Ja dzīve uzdāvā aizraujošu iepazīšanos, neko nedrīkst sasteigt. Sirdslietu avantūras var atstāt rūgtas mieles.

***

AUNS

Tu vienmēr iestājies par taisnību. Kad Auniņš satrakojas, tad dzirkstis nošķīst. Bet nevajag visur pa vidu jaukties, tādējādi vari iemantot nelabvēļus. Turklāt, iespējams, arī tā taisnība nav tāda, kā sākotnēji šķitis. Tā vietā, lai raizētos par svešām problēmām, meklē sev jaunas iespējas darbā vai biznesā.

VĒRSIS

Nu vairs nekas nenotiek pēc tava prāta! Vari dusmoties un pukoties, cik tīk - pasauli un līdzcilvēkus nepārtaisīsi. Pieņem situācijas vai norobežojies, bet vislabāk dari to, kas ar plusa zīmi. Patlaban ir lielisks laiks, lai papildinātu zināšanas. Mācies to, kas var noderēt profesionāli.

DVĪŅI

Dvīņi ir lāga cilvēki un dažkārt pārlieku uzticas citiem. Šajā reizē visu informāciju, kas tev svarīga, pārbaudi divas reizes. Un nepaļaujies uz solījumiem, ja arī tie izskan no draugu mutes, jo uzticēšanās var beigties ar vilšanos. Toties lietišķajās darīšanās veiksme un izdošanās.

VĒZIS

Nevar saprast, kas ir, kas nav! It kā kaut kas notiek, bet līdz galam ne... Esi pacietīgs. Ieceres piepildīsies, ja atradīsi uzticamus sadarbības partnerus. Viens nav karotājs, un šis teiciens lielā mērā attiecas uz rāmajiem Vēžiem. Īpaša uzmanība jāpievērš juridiskām niansēm.

LAUVA

Lauvām allaž vajag spīdēt, būt uzmanības centrā un, protams, gūt augstu novērtējumu profesionālajā jomā. Diemžēl patlaban nav īstais brīdis spodrināt spalvas. Labāk rāmi un godprātīgi rosies ierastajā lauciņā, bet nedēļas nogali velti mājas darbiem un sportiskām aktivitātēm kopā ar ģimeni.

JAUNAVA

Apzinīgā un darbīgā Jaunava būs dilemmas priekšā - ar sirdi un dvēseli pievērsties darba pienākumiem vai ļaut, lai sirds un dvēsele līksmo romantiskā valša ritmā un ļaujas mīlestībai. Vienlīdzīgi sadalīt uzmanību abās jomā diez vai sanāks. Grūti, bet kaut kāds lēmums būs jāpieņem.

SVARI

Situācijas mainīgs, nestabilas, nemierīgas... Tāpēc nedēļas nogalē vislabāk jutīsies savās mājās. Lēnīga rosīšanās saimniecībā nomierinās. Jaunajā nedēļā darbā vai biznesā paredzama liela spriedze un nāksies risināt sarežģītus jautājumus. Tas tev diez ko nepatīk, bet kas jādara, jādara.

SKORPIONS

Ik pa brīdim rodas vēlme ielūkoties aviokompāniju vai tūrisma firmu mājas lapās. Bet pagaidām nav vērts. Skorpions nav pieradis ilgi gaidīt, bet šībrīža apstākļi ir stiprāki. Pagaidām jāizlīdzas ar ceļojumu raidījumiem. Brīvajā laikā daudz pienākumu mājās, šiverēsies ar prieku.

STRĒLNIEKS

Kurš gan Strēlniekam var dot padomus vai pamācīt? Pašam galva liela... Un jāpiebilst, ka gudra. Kad citiem darbā vai biznesā grūti laiki, tev ideju pāri pārēm. Meklē iespējas un darbojies - ar ienākumiem būsi apmierināts. Sirdslietās gan nemierīgs periods, strīdi un mainīgas situācijas.

MEŽĀZIS

Skaistulis un gudrinieks! Šie apzīmējumi gan šķiet pārāk vieglprātīgi Mežāža nopietnajai būtībai, taču ļoti precīzi raksturo šībrīža situāciju. Ar smaidu un šarmu atvērsi durvis uz citu sirdīm, viegli veidosi kontaktus, cilvēki respektēs tavu viedokli. Lielisks laiks gan privātām, gan darījumu attiecībām.

ŪDENSVĪRS

Draudzīguma un nākotnes ideju simbols Ūdensvīrs sev neierastā manierē būs nolēmis pavicināt kara cirvīti. Daudz kas kaitinās gan reālajā dzīvē, gan sociālajos tīklos. Līdzcilvēki pat brīnīsies: kurš gan no viņa to būtu gaidījis? Kad tvaiks nolaists, ķeries pie lietišķajiem jautājumiem. Labas idejas par peļņu.

ZIVIS

Pilnmēness nav, bet vakaros grūti iemigt - galvā drūzmējas dažādas domas gan par privāto dzīvi, gan darbu vai biznesu. Ir īstais brīdis, lai stiprinātu mīlas saites vai iepazītos. Nejaušs gadījums var iegriezt krāsainu karuseli. Savukārt lietišķajā jomā ļoti svarīga naudas tēma. Seko līdzi, lai viss pa godīgo.