Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢISKĀ PROGNOZE. Mēs zinām, kāpēc Vislatvijas potēšanu vada Juhņēviča

© Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

Vakcinācijas procesam Latvijā vajadzētu iet kā pēc notīm! Veselības ministra – pianista un līderisma speciālista Daniela Pavļuta – uzticamais palīgs visas tautas vakcinācijā būs dziesmu svētku direktore un tūrisma jomas pārstāve Eva Juhņēviča.

Lai koordinētu vakcinācijas lietas valstī, steigšus tika veidots Vakcinācijas projekta birojs ar tikai mazliet zemāku atalgojumu nekā premjeram, proti, līdz 4900 eiro mēnesī. Konkurss noslēdzies. Biroju vadīs Eva Juhņēviča, kurai, kā uzsver Veselības ministrija, esot pieredze nacionāla mēroga pārnozaru projektu vadībā. Pēc Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas «Lursoft» datiem, Eva Juhņēviča darbojusies Rīgas tūrisma attīstības birojā, Ordeņu kavalieru fondā, Latvijas Pasākumu producentu asociācijā... Savā iepriekš veidotajā CV norādījusi, ka bijusi dziesmu un deju svētku direktore, veicinājusi Latvijas atpazīstamību ziemas olimpiskajās spēlēs Sočos, rīkojusi pasākumus dažādu zīmolu atpazīstamībai, piemēram, «Nordea Rīgas maratonu», «OKartes nakts skrējienu», bijusi Kultūras ministrijas parlamentārā sekretāre u.c. No veselības nozares projektiem biogrāfijā nav ne miņas, bet baumotāji teic - tas ir cilvēks, kuram tīk būt visur, kur lieli projekti un pieklājīga nauda. Ko saka zvaigznes?

Evas Juhņēvičas astrokartē ir spēcīga Auna zodiaka zīmes ietekme, un tas ir princips - būt visur pirmajai, visiem pa priekšu grozīties. Ies uz mērķi, apkārt daudz nelūkojoties. Ja kāds traucēs, maisīsies pa kājām, tad pastums malā. Ja kāds nokaitinās, dabūs just ne tikai vēju, bet īstu vētru. Pie šādām kombinācijām cilvēks var būt līderis aizsācējs, bet grūti vienam pašam procesu novest līdz galam. Vairāk var darboties īstermiņa projektos, jo ilglaicīgam, neatlaidīgam darbam var pietrūkt pacietības. Astrokartē maz Zemes stihijas ietekmes, kura veicina praktisku un racionālu pieeju, līdz ar to darbošanās nopietnā ilgtermiņa projektā var apnikt. Ko tad dara Auns? Met pie malas un iet tālāk uz nākamo projektu.

Emociju rādītājam Mēnestiņam Evas Juhņēvičas kartē ir būtiska nozīme - var gadīties, ka kādi lēmumi tiek pieņemti pēc patīk - nepatīk principa un emociju iespaidā. Plāni var būt lielāki un ambiciozāki nekā reālās iespējas. Patiesībā cilvēkā slēpjas iekšējā nedrošība, tāpēc visu laiku jāpierāda: es esmu, es varu, man ir teikšana, vienalga, kurā nišā.

Svarīga nozīme gan atzinībai par katru cenu, gan materiālajam momentam. Sarežģīta personība.

(Astroportrets veidots pēc kosmogrammas, kad nav zināms dzimšanas pulksteņa laiks.)