Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 4. februārim

© Pexels

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

Merkurs rāda negantu vaigu

No 30. janvāra līdz 21. februārim planēta Merkurs atkal var sastrādāt dažādas nekrietnības - izjaukt norunas, radīt problēmas ar dokumentiem, tehniku, transportu. Tā tas notiek trīs līdz četras reizes gadā ik pa trim nedēļām. Ja iespējams, šajā laikā neparakstiet būtiskus līgumus, nesāciet ilgtermiņa projektus, rūpīgi pārbaudiet informāciju.

Sākam diētu!

Iepriekšējā žurnāla numurā informēju, ka Mēness fāžu maiņas laikā ir īstais brīdis atslodzei. Ideālā diena nopietnākas diētas uzsākšanai ir tad, kad dilstošs Mēness atrodas Jaunavas zodiaka zīmē. Un tāda diena ir 30. janvāris.

***

AUNS

Nu, cik var? Tā mājbūšana aktīvo Auniņu jau galīgi nomocījusi. Gribas apskaut draugus, sarīkot ballīti... Tik ļoti tā visa pietrūkst. Tiešsaiste? Jā, labi... Var jau saslēgties zūmā nedēļas nogalē, bet tas nav tas. Labāk mēģini koncentrēties darbam un profesionālajai izaugsmei. Gan sabiedriskošanās atkal atgriezīsies.

VĒRSIS

Dzīvē vissvarīgākais ir stabilitāte. Jebkurā jomā. Bet šobrīd nelielu uztraukumu var radīt finanses. Labāk pietaupīt, nevis tērēt un, protams, domāt, kā ienākumus palielināt. Īstajā brīdī noderīgas idejas vai peļņas variantus var piespēlēt draugi. Jābūt elastīgam un nevajag baidīties dzīvē kaut ko radikāli mainīt.

DVĪŅI

Gribas sabiedrības, vieglu sarunu pie kafijas tases vai vīna glāzes. Šobrīd nav lemts, tāpēc jāpievēršas citām lietām, kas aktuālas. Pirmām kārtām - privātā dzīve. Ja esi ar kādu kopā, tad uzklausi, centies izprast un izvairies no sadzīviskiem strīdiņiem. Interesantas iespējas var pavērties profesionālajā jomā.

VĒZIS

Nemierīgs periods. Darbā iespējamas pārmaiņas, strīdi, intrigošana. Turies tālāk no situācijām, kur citi skaidro savas attiecības. Ja tev ir savs bizness, nepaļaujies uz solījumiem, bet turi grožus savās rokās cieši, jo cieši. Liela nozīme ģimenes un tuvu draugu atbalstam. Savējie - tas ir spēks.

LAUVA

Tev gandarījumu sniedz labi padarīta darba novērtējums, atzinīgi vārdi. Šobrīd ir labs laiks, lai tu parādītu savas spējas un talantus un tiktu novērtēts. Taču ar labiem vārdiem vien ir par maz. Nekautrējies prasīt algas pielikumu un runāt par finansēm. Solījumiem pārāk uzticēties nevajadzētu.

JAUNAVA

Pār visu zemi mīla valda! Karmenas dziesma patlaban ļoti atbilst tavām izjūtām. Attiecību tēma pirmajā vietā. Ja esi sirdī brīvs, tad varbūt privātajā dzīvē ienāks jaunas vēsmas. Ģimenes cilvēkiem sirdslietās arī dzirkstis un iedvesma. Protams, darba vai biznesa tēma arī svarīga. Daudz atbildīgu pienākumu.

SVARI

Nedrīkst uzskatīt, ka zini visu par visiem vislabāk. Pēkšņi var atklāties, ka zināšanās ir robi vai pietrūkst kādu profesionālo iemaņu. Bet mācīties nekad nav par vēlu. Darbā nemierīgi, tāpēc brīvdienās vislabāk rāmi atpūsties, pavadīt laiku ar savējiem, lai jaunajā darba nedēļā ir enerģija.

SKORPIONS

Ierobežojošie apstākļi Skorpionu, kurš visu dzīvi pieradis pats lemt, ko būs vai nebūs darīt, krietni nogurdinājuši. Citugad ap šādu laiku jau plānotu atvaļinājuma ceļojumu, bet tagad atliek paskatīties, kur bijis un ko ierakstījis Žigis. Optimismu saglabāt palīdzēs mīļotais cilvēks.

STRĒLNIEKS

Tev ir plaša sirds un dāsna roka - nedēļas nogalē ar prieku palutināsi savus mīļos, un mājās valdīs sirsnīga gaisotne. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās. Kādos apstākļos? Par to zvaigznes klusē, jo tām ir grūti piedāvāt variantus, kad publiskie pasākumi un klubi slēgti. Būs pārsteigums!

MEŽĀZIS

Nedēļas nogali labprāt pavadīsi savējo lokā. Piemērots laiks mājokļa pārkārtošanai un interjera izdaiļošanai. Diezgan daudz izdosi par saimnieciskām vajadzībām, bet kas jādara, jādara. Jaunajā nedēļā turi acis un ausis vaļā, jo var pavērties jaunas peļņas iespējas. Iztērētais atgriezīsies.

ŪDENSVĪRS

Pienācis laiks papildināt profesionālās iemaņas vai apgūt ko jaunu. Ja spēsi piemēroties apstākļiem un atbilstoši sevi pasniegt, par ienākumiem nebūs jāsūdzas. Nekautrējies runāt par algas pielikumu. Sirdslietās emocijas un kaislības, kas neļauj mierīgi dzīvot. Rāmais dienu ritums var sagriezties kājām gaisā.

ZIVIS

Dienas ritēs ļoti dinamiski, tāpēc brīvdienās par visu vairāk gribēsi mieru. Atvēli laiku sev, vienatnē atnāks noderīgas domas. Būs laba intuīcija un izpratne par situācijām. Jaunajā nedēļā arī darbā ies nemierīgi, bet tavas oriģinālās idejas tiks novērtētas. Ir iespējas ne tikai gūt gandarījumu, bet arī pavairot ienākumus.