Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢISKĀ PROGNOZE. Kāds ir jaunais valsts kontrolieris Rolands Irklis?

© Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency

NEDĒĻAS CILVĒKS. ROLANDS IRKLIS, VALSTS KONTROLIERIS

Saeima atbildīgajā Valsts kontroles vadītāja amatā apstiprinājusi Rolandu Irkli, kam nav nekādas pieredzes auditoru darbā. Iepriekš viņš vadījis Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisiju. Amata konkursā startēja arī pieredzējuši Valsts kontroles darbinieki, taču palika aiz strīpas. Tad tika celta gaismā Roberta Irkļa saistība ar partiju «Vienotība», jo viņš pirms gadiem kandidēja no šīs partijas saraksta Saeimas vēlēšanās. Pats Irklis teic, ka tas bijis sen un viņš savā profesionālajā darbā nekad nav vadījies no šaurām politiskām interesēm.

Kāds ir jaunais valsts kontrolieris, un ko no viņa var sagaidīt?

Tā dēvētā Saules zīme, kas raksturo cilvēka ego - Auns. Pirmā zodiaka apļa zīme, kam raksturīga dinamika un vēlme izvirzīties pirmajās rindās. Kaut pēc principa: labāk pirmais ciemā nekā otrais Romā. Šajā zīmē Rolanda Irkļa astrokartē atrodas arī vīrišķā planēta Marss, kas tiekšanos pēc līdera pozīcijām pastiprina. Dzīvē ļoti vajag pierādīt sevi: es to spēju! Vairāk darbības cilvēks, jo horoskopā dominē Uguns stihija, bet mazāk praktiskuma, spējas stāvēt ar abām kājām uz zemes. Nav jau tā, ka lido mākoņos, jo emociju rādītājs Mēness praktiskajā Mežāža zīmē, bet - gribētos lielāku sazemējumu.

Ja arī ārēji tā neliekas, patiesībā saskarsmē ar jauno valsts kontrolieri var rasties komunikācijas problēmas. To varētu raksturot tā: citiem ar viņu grūti, un viņam pašam ar sevi arī. Pastāv riski, ka kādi lēmumi tiek pieņemti uz emociju vai patīk-nepatīk bāzes.

(Astroportrets veidots pēc kosmogrammas, kad nav zināms dzimšanas pulksteņa laiks.)