Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 28. janvārim

© Pexels

Sertificēta astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

Kašķīgais, lielīgais pilnmēnestiņš

Ceturtdien, 28. janvārī, Mēness pilnā fāze. Astroloģijā pastāv uzskats, par ko arī dzīvē diezgan bieži varam pārliecināties, - pilnmēness saviļņo emocijas. Šajā reizē tas atradīsies Lauvas zodiaka zīmē, kam pozitīvās īpašības: plaša sirds, vēriens, draudzīgums un taisnīgums. Savukārt negatīvās: lepnība, lielība, nepamatots dumpinieciskums.

Šajā konkrētajā dienā Zemes pavadonim nav diez cik labas kombinācijas ar citiem debesu spīdekļiem, tāpēc jāsargās no kašķiem. Varas iestādēm vairāk nekā citkārt var nākties sastapties ar huligāniskiem elementiem.

Laiks atslodzei

Pilnmēness laiks ir labs organisma atslodzei. Ja ir vēlme, varat vienu dieniņu sarīkot attīrīšanas kūri. Ideālais laiks no 28. janvāra plkst. 9.30 līdz 29. janvāra plkst. 9.30.

***

AUNS

Velk uz kašķi un ir vēlme aizstāvēt gan savu, gan citu taisnību pēc paša ieskatiem. Kā smejies: «Būs tāda cīņa par mieru, ka akmens uz akmens nepaliks...» Bet - vai ir vērts? Labāk pievērsies jautājumiem, kas šobrīd patiešām svarīgi. Pirmām kārtām jāsakārto finanses un jādomā, kā nopelnīt vairāk.

VĒRSIS

Vai esat redzējuši saniknotu vērsi? Nu, tādu kā korridā, kad zemais starts, ragi uz priekšu un caur nāsīm šņācieni? Labāk, lai tāds ceļā negadās. Tikai padomā - vai vienmēr labākais dažādu jautājumu risinājums nāk caur spēka pozīcijām. Vairāk panāksi ar diplomātiju, lai arī cik nepieņemami tev tas liktos.

DVĪŅI

Ir interesanti papļāpāt, uzsist klačiņu ar un par kolēģiem, paziņām, radiniekiem. Taču pasaule ir maza, un izteiktais vārds drīz vien var atgriezties atpakaļ ar jautājumu: «Kāpēc tu tā?» Ar vārdu sakot, domā, ko runā, un nejaucies svešos strīdos. Šobrīd svarīgāk koncentrēties uz jaunām iespējām darba frontē.

VĒZIS

Viens solis uz priekšu, divi atpakaļ... Tāds šaubu, pārdomu un bremzēšanās laiks: vajag man to vai ne? Necenties par varītēm realizēt ieplānoto, ja darbi nekustas uz priekšu. Brīvdienās paslinko, sakārto domas, kaldini nākotnes plānus. Velti arī laiku saviem mīļajiem, kas ir liels atbalsts dzīvē.

LAUVA

Emocijas, emocijas un vēlreiz emocijas. Pasaki līdzcilvēkiem, ka nevajag pārbaudīt tavu pacietību, tīši kaitināt un provocēt. Tādas situācijas ir iespējamas. Daudz enerģijas paņems darbs, bet rezultāts būs iepriecinošs. Ir vērts runāt par algas pielikumu vai domāt par savu biznesu, ja tāda vēl nav.

JAUNAVA

Svarīga privātā dzīve un sirdslietas. Nedēļas nogalē iedvesmojoši brīži kopā ar mīļoto. Ja tev ir ģimene un bērni, tad prieku un gandarījumu sniegs kopīga laika pavadīšana. Slēpes, ragaviņas un, aidā, sniegotajos plašumos. Tad varēsi atgriezties darbā ar jauniem spēkiem, būs daudz pienākumu.

SVARI

Nedēļas nogalē gribēsies mierīgi parosīties mājās. Un nav jau arī, kurp doties. Sarīko ģenerāltīrīšanu, palutini savējos ar gardu maltīti un pēc tam sāc plānot nākamās nedēļas darbus. Priekšniecība vēlēsies dzirdēt jaunas idejas, uz veciem lauriem dusēt vairs nevar. Jābūt precīzam lietišķos jautājumos.

SKORPIONS

Mājas dzīvē diezgan nemierīgi. It īpaši tad, ja strādāšana attālināti. Sīki strīdiņi, rīvēšanās, apvainošanās par dzīves sīkumiem. Skaiti līdz desmit un ceri, ka dienas kādreiz atkal ieņems rāmu plūdumu. Ja šobrīd esi viens, tad tā lai patlaban paliek. Darbā bez īpašām izmaiņām, bet labs laiks mācībām.

STRĒLNIEKS

Dažādi jautājumi risināmi privātajā dzīvē. Jātiek skaidrībā, ko vēlies no otra cilvēka, ko esi gatavs dot pretī. Tev patīk atklāta valoda, bet var gadīties, ka reizumis esi pārāk tiešs. Mazliet diplomātijas nenāktu par skādi. Bet patiesībā šobrīd svarīgāka ir lietišķā joma un peļņa.

MEŽĀZIS

Lai gan apkārt ir nemierīgi un valda neziņa, tu sajutīsi, ka stāvi ar abām kājām uz šīs zemes un vari darboties stabili un mērķtiecīgi. Turklāt spēsi dot padomus arī citiem. Labs laiks kontaktu veidošanai, bet pievērs uzmanību juridiskām niansēm. Svarīgas arī sirdslietas, iespējami negaidīti pavērsieni.

ŪDENSVĪRS

Lieli plāni, bet tie rūpīgi jāizvērtē, lai nesanāk kā senajā tautas teicienā - ko līdz lieli gurķi, ja tiem tukši vidi. Pagaidām jānogaida un nedrīkst paļauties uz partneru solījumiem. Brīvdienās aizved savus mīļos izklaidēs, kādas tās šobrīd ir iespējamas. Piemēram, pastaigā dabā.

ZIVIS

Tā tās dienas skrien un skrien - kā vāvere ritenī. Citiem mājstāve un dīksēde, bet tev darba pilnas rokas. Nav ne brītiņa laika, lai vaļotos vai ar draugiem runātos zūmā. Brīvdienās gan darbus vajadzētu atlikt malā un izgulēties (ja mājinieki ļauj), pameditēt un noskaņoties jaunajam darba cēlienam.