Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 21. janvārim

© Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

Augošs Mēness, jauni darbi

Patlaban Mēness ir augošs, kas labi jaunu darbu sākšanai. Tiesa, planētas kopumā pārāk labvēlīgu vaigu nerāda, taču dzīvi apturēt nevaram. Kas jādara, jādara. Sekmīgākais datums lietišķiem pasākumiem mūsu aplūkojamā periodā ir 18. janvāris. Jāsteidz paveikt iecerētais, jo janvāra beigās sāksies piņķerīgais trīs nedēļu retrogrādā Merkura periods. Tad nav labi ķerties pie jauniem darbiem, slēgt līgumus, iegādāties tehniku.

Pasaki labus vārdus!

Saspringtajā laikā labs vārds ir zelta vērtē. 16. un 17. janvārī Mēness, kas nosaka dienas fonu, atrodas empātiskajā Zivju zodiaka zīmē. Piemērots brīdis, lai parūpētos par savējiem un neskopotos ar mīļiem vārdiem. Pāriem attiecībām jaunu dzirkstīti piešķirtu kluss un romantisks pasākums.

***

AUNS

Paļaujies uz intuīciju un ieklausies labu draugu padomos. Kaut arī apkārt daudz nezināmo un dzīves ritms kļuvis citādāks, tev var rasties lieliskas iespējas kaut ko mainīt profesionālajā jomā. Karjeras kāpiens vai privātā biznesa attīstība un attiecīgi arī labāka peļņa.

VĒRSIS

Dienas skrien tik strauji, ka grūti tikt līdzi. Stabilitāti un noteiktu lietu kārtību mīlošo Vērsi tas var izsist no līdzsvara un iedzīt stresā. Noskaiti līdz desmit, sakoncentrē spēkus un dodies uz priekšu. Galvenais - soli pa solim un bez emocijām. Jaunas idejas par darbu vai biznesu.

DVĪŅI

Apstākļi šobrīd ir stiprāki par tavām vēlmēm. Jābūt pacietīgam un jānogaida. Sabiedriskās aktivitātes un tikšanās ar draugiem ierobežotas, arī ceļojumi iespējami nezināmā nākotnē. Taču ir īstais laiks, lai vienatnē sakārtotu domas un izdomātu jaunus mērķus. Tāpat arī labs laiks mācībām.

VĒZIS

Paļaujies tikai uz saviem spēkiem, un atceries, ka labāk viens sens draugs, nekā simts jaunu. Īstajā brīdī viņš pasniegs palīdzīgu roku vai piespēlēs ļoti noderīgu ideju. Sekmīgs periods, lai sakārtotu privāto dzīvi. Pozitīvas kaislības, atbalsts, sapratne. Brīvajiem ļaudīm aizraujoša iepazīšanās.

LAUVA

Ģimenes cilvēkiem daudz pienākumu. Mājsaimniecībā dzīve virmos ar pilnu jaudu. Sarunas par ikdienišķām tēmām, nākotnes plāni, pedagoģiskie jautājumi. Savukārt brīvajiem ļaudīm lielisks laiks nopietnu attiecību veidošanai. Darbā daudz pienākumu un ir vērts runāt par algas pielikumu.

JAUNAVA

Darbs ir dzīves sāls - ar tādu moto Jaunava vada dienas. Daudz pienākumu, liela atbildība. Tavs veikums tiks novērtēts un var pavērties jaunas iespējas profesionālajā jomā. Jāstrādā daudz un ar atdevi, jāpievērš uzmanība līgumiem un juridiskajām niansēm. Tajā pašā laikā svarīga arī privātā dzīve.

SVARI

Pirmajā vietā privātā dzīve - attiecības ģimenē un ar mīļoto cilvēku. Kaut arī daudzi šajā mājsēdes laikā ir noguruši no savējiem, uz tevi tas nekādi neattiecas. Labprāt pavadīsi laiku kopā, rūpēsies, rosīsies mājas saimniecībā. Darbā vai biznesā jaunas idejas un jaunas iespējas.

SKORPIONS

Darbā mazliet rutīna, mazliet stagnācija. Apstākļi izsituši no raitā ritma. Ko darīt? Pamācīties ko jaunu, uzlabot profesionālās iemaņas vai pārkvalificēties. Ja nekas no tā nav saistoši, tad brīvajā laikā velti vairāk uzmanības ģimenei. Mīlestība sildīs sirdi un iedvesmos.

STRĒLNIEKS

Tu esi labs cilvēks, draudzīgs un izpalīdzīgs, taču nevajadzētu pieļaut situācijas, ka tu tikai palīdzi un palīdzi un citi tikai saņem un saņem. Kādā brīdī jāprot pateikt «nē», jo tu vari zaudēt daudz enerģijas. Un, kamēr risini svešas problēmas, paša darbi apstājas. Taču pienākumu ir pilnas rokas!

MEŽĀZIS

No finansiālās stabilitātes lielā mērā atkarīgs emocionālais un garastāvoklis. Te problēmām nevajadzētu rasties, vismaz ne tad, ja tu ej un darbojies. Sekmīgs laiks savu ideju prezentēšanai plašākā lokā un domubiedru meklējumiem. Sirdslietās gan iespējamas sarežģītas situācijas. Uzklausi, runā, risini.

ŪDENSVĪRS

Sajutīsi sevī milzīgu enerģijas potenciālu un vēlmi darboties, mainīties un mainīt apstākļus. Nav jau tā, ka dzīvē viss būtu šķērsām, tomēr vienmēr var vēlēties, lai būtu labāk. Tad nu ir pienācis laiks rīkoties. Pieņem izšķirošus lēmumus un dari to, ko sen esi gribējis. Un gādā par saticību mājās.

ZIVIS

Daudz jaunas informācijas, un tās gūzmā grūti atšķirt graudus no pelavām. Netici visam, ko cilvēki runā, un neapvainojies, ja kāds ātrumā pasaka ko ausīm netīkamu. Liela nozīme draugu atbalstam. Brīvajiem ļaudīm sirdī var iekrist kāda dzirkstelīte, kas silda vēsajos ziemas vakaros.