Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢISKĀ PROGNOZE. Gobzemam būtu ļoti jāizvētī mērķi un ieceres

© F64 Photo Agency

No advokātu rindām savulaik izslēgtais Saeimas deputāts Aldis Gobzems, kurš izceļas ar skarbu valdības kritizēšanu un tiek vainots lētā populismā, 8. janvārī pulksten 8 vakarā dibina partiju.

Savos paziņojumos viņš uzsver, ka vadīs valsti (kaut iepriekš mēģinājums izveidot valdību bija neveiksmīgs).

Alda Gobzema astrokartē ir spēcīga Svaru zodiaka zīmes ietekme. Ja par šo zīmi mēdz teikt, ka tā svārstīga, tad tā nebūs visa patiesība. Varbūt grūtāk izvēlēties ko veikalā vai pie drēbju skapja, bet cieši nolemtais tiks realizēts. Tā ir kardinālā zodiaka zīme, kam svešas emocijas, ja mērķis noteikts. Politiķa astrokartē ir arī Saules aptumsuma ietekme, kas norāda uz personības spēku.

Mēness Alda Gobzema kosmogrammā Mežāža zīmē, vīrišķā planēta Marss Skorpionā. Šie stāvokļi liecina, ka cilvēks daudz ko tur pie sevis un ne vienmēr būs atklāts un pateiks, kas patiešām aiz ādas, taču piemīt ambīcijas un svarīga karjera, kuras dēļ darīs visu. Ir kombinācijas, kas norāda - plāni var būt lielāki nekā reālās iespējas vai spējas. Būtu ļoti jāizvētī mērķi un ieceres.

8. janvāra vakars no astroloģiskā viedokļa kādas organizācijas dibināšanai ir vidēji labvēlīgs laiks. Mēness Skorpiona zīmē, kas labi lietišķām darīšanām. Dienas fonā dominē Zemes stihija, kas dod praktisku skatījumu uz lietām, bet nemaz nav Uguns stihijas, kas nodrošina darbības enerģiju. Struktūru var uzbūvēt, bet - kas tālāk? Vai tā būs reāli darboties spējīga un nenoslīks vadītāja ambīcijās un Napoleona plānos? Ļoti daudz kas atkarīgs no datuma, kad partija tiks reģistrēta politisko partiju reģistrā. Tas ir atskaites punkts, pēc kura skata gan organizāciju, gan uzņēmumu potenciālu. Likums paredz, ka reģistrā pieteikumu var iesniegt trīs mēnešu laikā pēc lēmuma pieņemšanas. Līdz ar to reģistrācijas datuma iespēju amplitūda ir plaša.

(Astroportrets veidots pēc kosmogrammas, kad nav zināms dzimšanas pulksteņa laiks.)