Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 14. janvārim

© Pexels

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

Sirsnīgs laiks

Kalendārā aplūkojamais periods labvēlīgs attiecību veidošanai un sirdslietu jautājumiem, jo Mēness, kas nosaka dienu fonu, ir diezgan harmonisks. Arī mīlestības planētai Venerai nav ne vainas. No liekas kasīšanās par sīkumiem gan jāizvairās, jo no nenozīmīgiem sīkumiem var izcelties lieli trači. Kara dieva Marsa vārdā nosauktā planēta diezgan agresīva.

Lietišķās darīšanas

Kopumā šis gads lietišķajā jomā būs mazāk saspringts, kaut gan joprojām ne visai labvēlīgs. Vajadzētu izmantot laiku janvāra sākumā, ja plānoti svarīgi darbi, jo mēneša beigās Merkurs ieņems nelabvēlīgu stāvokli, un tāds būs gandrīz visu februāri.

***

AUNS

Kaut arī gadumijas svētki bija mājsēdes režīmā, bez izdevumiem tomēr neiztiki. Tagad tā rūpīgāk jāplāno finanses, taču profesionālajā jomā vari doties platiem soļiem augšup pa karjeras kāpnēm. Brīvdienās būsi noilgojies pēc draugiem. Nu, tusiņi tiešsaistē jau kļuvuši par pierastu lietu.

VĒRSIS

Nemierīgs laiks. Jauns gads nāk ar pārmaiņu vēsmām, un konservatīvo Vērsi tas dara tramīgu. Patlaban var pavērties vairāki vilinoši ceļi un būs grūti izšķirties, kurš īstais. Atrodi laiku vienatnei, pameditē, pastaigā gar jūru vai pa dabas takām, un atbilde atnāks. Labs laiks mācībām.

DVĪŅI

Kā gribētos doties pasaules plašumos... Nemierīgajiem, kustīgajiem un jaunu ideju pārpildītajiem Dvīņiem šis laiks nav viegls. Lai ikdienībā vismaz kāda «bilde» mainās, vari sākt mācības tiešsaistē vai ceļot virtuāli. Ikdienas gaitās turies tālāk no tenkām un intrigām.

VĒZIS

Daudz lietišķu darīšanu. Iespējams, jārisina jautājumi ar dažādām iestādēm, VID, namu apsaimniekotājiem vai bankām. Pievērs uzmanību dokumentu niansēm un sarežģītos jautājumus palūdz izskaidrot divas reizes. Darbīgajiem ļaudīm iespējama jauna sadarbība, bet brīvajā laikā - rūpes par ģimeni.

LAUVA

Pirmajā vietā savējie, ģimene, bērni, mīļotais cilvēks. Būs risināmi dažādi sadzīviski un saimnieciski jautājumi. Bruņojies ar pacietību un nelec gaisā no pusapgrieziena, šobrīd svarīgi ir ieklausīties un atbalstīt citam citu. Jauni izaicinājumi iespējami darba frontē - iespējas, par kurām esi sapņojis.

JAUNAVA

Kaut apkārt ziemas pelēkbaltais stingums, tava sirds jau jūt pavasara vēsmas. Attiecībās ar mīļoto jauna dzirksts, ieraudzīsiet viens otru no citas puses. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt intriģējošu iepazīšanos. Iespējams, virtuālu, bet arī tādai nav ne vainas. (Pēc otra cilvēka personības pārbaudes gan.)

SVARI

Sācies jauns gads, un vajadzētu pārvērtēt prioritātes. Ja pirms gadu mijas esi daudz strādājis, cenšoties paveikt vairākus darbus vienlaikus, bez atelpas un spriedzē, tad tagad jāvelta laiks sev un saviem mīļajiem. Labs laiks, lai veiktu kādus pārkārtojumus mājoklī vai risinātu nekustamā īpašuma jautājumus.

SKORPIONS

Jāpievēršas attiecību jomai. Iespējams, esot līdz matu galiņiem iekšā darbā vai biznesa projektos, būsi atstājis novārtā mīļoto cilvēku. Vai arī pēdējā laikā vairāk domājis par sevi. Par labu nāks sirsnīgs pasākums divvientulībā. Brīvajiem ļaudīm sirds atvērta mīlestībai, tikai jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm.

STRĒLNIEKS

Darbā vai biznesā ies diezgan raibi. Neparedzēti pavērsieni, var gadīties pa kādam strīdam, iespējams, jāsaskaras ar nelabvēlību. Taču tu esi mūžīgais optimists - suņi rej, karavāna iet tālāk. Lielisks laiks jaunām iespējām, sadarbības veidošanai un peļņas palielināšanai. Lūkojies pēc izdevīguma!

MEŽĀZIS

Vajag visu tā pamatīgi, izrēķinot un ejot soli pa solim. Tā ir pareiza taktika. Ar šādu attieksmi rezultāts gan nebūs ātrs, toties ilglaicīgs un stabils. Naudas lietās jāpievērš uzmanība līgumiem un juridiskām niansēm. Ja mājās gribas diktēt savus noteikumus, tad pievērs uzmanību mājinieku reakcijai. Varbūt nevajag...

ŪDENSVĪRS

Daudz ideju, jauni plāni, oriģinālas domas. Vai tiešām to var realizēt? Vai izdosies un gaisa pilis nesabruks? Notici sev. Lai citi brīnās vai kritizē, bet šis ir tavs laiks. Tikai esi uzmanīgs - idejas ir visdārgākās, taču par tām daudzi negrib maksāt. Labi darbosies intuīcija, un tu sapratīsi, kas kuram aiz ādas.

ZIVIS

Iekustēšanās pēc jaunā gada lēnīga. Dažādas domas galvā par to, ko gribētos šogad paveikt vai mainīt dzīvē un darbā. Ja vajadzīgs atbalsts vai padoms, tad zini, ka tev ir draugi, kas palīdzēs. Labi darbosies intuīcija un būs izpratne par cilvēku patiesajiem nolūkiem. Iespējams, jāapgūst kādas jaunas iemaņas.