Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi 2021. gadam

© Pixabay

Izklaidei un iedvesmai!

AUNS

Visur pirmais! Auna neizsīkstošo enerģiju nekas un neviens nespēj ietekmēt. Šogad lieli plāni, lieli mērķi un lieli izaicinājumi. Parādīsi sevi kā zinošu speciālistu un nostiprināsi autoritāti. Ir iespējas arī veidot un attīstīt savu biznesu. Dienu skrējienā privātajai dzīvei atliks mazāk laika. Tomēr - ik pa laikam sirds stūrītī kāda dzirksts nosprakšķēs.

VĒRSIS

Ir iespējas izvirzīties, gūt profesionālus panākumus vai izveidot savu biznesu. Naudas lietas galvassāpes nesagādās, bet, lai palielinātu ienākumus, iemācies kaut ko jaunu. Privātajā dzīvē un attiecībās jāgādā par saskaņu. Ja pasaule atkal vaļā, tad attiecībām jaunas krāsas piešķirs ceļojums. Savukārt brīvajiem ļaudīm iepazīšanās caur ārzemju tēmu.

DVĪŅI

Pēc visām krīzēm rodas kādas jaunas iespējas, tikai jāprot tās saskatīt un īstajā brīdī reaģēt. Darbā vai biznesā daudz darāmā, tomēr līdzsvars starp darba un ģimenes pienākumiem būs jāatrod. Pretējā gadījumā iespējami strīdi un spriedze. Nepieciešami arī brīži, kad vari mierīgi atpūsties, pabūt vienatnē un sakārtot domas.

VĒZIS

Atceries, ka pasaule pieder drošajiem, tāpēc neaprobežojies ar vienu projektu, bet meklē domubiedrus dažādos virzienos. Un neņem visu tuvu pie sirds, jo pārliekas emocijas var kavēt procesus. Privātajā dzīvē šis gads solās būt īpaši ģimenisks. Mīlestība sildīs sirdi gan tiem, kam jau ir sava otrā pusīte, gan brīvajiem ļaudīm.

LAUVA

Darba un biznesa tēma būs prioritāte. Ja šķiet, ka esošajā vietā pietiekami netiek novērtēts tavs veikums, tad jāskatās pēc cita varianta. Ja strādāsi kārtīgi un atbildīgi, tad nopelnīsi. Svarīgas būs arī sabiedriskās aktivitātes. Var gadīties, ka daudzi vēlēsies tev uzticēt savus noslēpumus un lūgs atbalstu. Privātajā dzīvē daudz kaislību un emociju.

JAUNAVA

Darba netrūks, un priekšniecība pa drusciņai, pa mazumiņam gribēs pielikt klāt vēl un vēl. Uzņemoties papildu pienākumus, nekautrējies apspriest naudas lietas. Var rasties iespējas paņemt kādu papildu darbu. Attiecībās ar otro pusīti valdīs saticība un mīļums. Ja šobrīd esi ar kādu kopā bez juridiskām saistībām, var domāt par kāzām.

SVARI

Šajā gadā var izdoties projekti un ieceres, par kuriem citi sākotnēji brīnīsies. Tiecies pēc jauniem izaicinājumiem. Bet varbūt arī pati dzīve radīs situāciju, ka jāmeklē jauni ceļi. Privātajā dzīvē visvairāk ilgosies pēc stabilitātes un miera. Ja esi sirdī brīvs, tad lūkojies pēc nopietna partnera, kuram arī ir svarīgs stabils pamats, nevis īslaicīgi piedzīvojumi. Šis gads ir ļoti piemērots ģimenisko saišu stiprināšanai.

SKORPIONS

Tu esi ļoti gudrs plānotājs un lietišķajā jomā šāda tālredzība lieti noderēs. Nevar likt visu uz vienas kārts, jo dzīvē stabilitāte diez vai būs atgriezusies. Ja tu strādā darbavietā, kur viss ir kārtībā, tad šobrīd darbu mainīt nevajadzētu. Drīzāk jārunā par algas paaugstinājumu. Savukārt privātajā dzīvē ļoti jāpiedomā pie tā, ko pats dari.

STRĒLNIEKS

Svarīga darba joma. Ja kaut kas nav pa prātam, meklē citu darbu. Būtu vēlams orientēties uz karjeru un nebaidīties no pārmaiņām. Strēlnieki ir drosmīgi ļaudis! Vienīgi - kārtojot darījumus, esi ļoti uzmanīgs juridiskās lietās. Ģimenes cilvēkiem daudz pienākumu mājās. Savukārt brīvajiem ļaudīm attiecību tēma šogad paliks otrajā plānā.

MEŽĀZIS

Šajā gadā ir lielas izaugsmes iespējas, ja vien mazliet pārvarēsi konservatīvismu. Lietišķajās lietās spēsi orientēties lieliski un pat dot padomus kolēģiem vai partneriem. Privātā dzīve būs raiba kā tauriņa spārns. Izstarosi šarmu, saņemsi uzmanības apliecinājumus. Ģimenes cilvēki šajā gadā savu otro pusīti ieraudzīs jaunā gaismā.

ŪDENSVĪRS

Šogad daudz kas nāks lēnāk nekā citkārt, jo dzīve pārbauda izturību. Taču tas, ko iegūsi, būs vērtīgs un paliekošs. Attiecību jomā jāpadomā, kā kopā būšanu padarīt krāsaināku. Lielisks pasākums būtu ceļojums. Nebēdājies, ja notiek kādas pārmaiņas draugu vai paziņu lokā. Aizejošais gads atklāja daudz par cilvēkiem.

ZIVIS

Kad dzīve valstī būs atgriezusies daudzmaz ierastās sliedēs, sabiedriskā dzīve sitīs augstu vilni. Ļoti iespējams, ka īstajā brīdī kādā pasākumā satiksi īstos cilvēkus, ar ko sadarboties. Tāpat iespējama arī liktenīga iepazīšanās vai atkalredzēšanās privātajā jomā. Zinām tos stāstus par... piemēram, skolas salidojumiem. Lietišķajās lietās sargies no «uzmešanas» un pieskati, lai viss būtu godīgi.