IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 7. janvārim

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

Svētkos priecājamies rāmi!

*Kaut arī īstu svētku šogad daudziem nebūs, katrs var padomāt, kā iepriecināt sevi un mīļos cilvēkus. Ziemassvētku vakarā Mēnestiņš, kas ietekmē dienas fonu, atradīsies Vērša zodiaka zīmē. Vērsis ir dzīves baudītājs - saklājiet kārtīgu svētku galdu savai mājsaimniecībai un izbaudiet rāmu vakaru. Nebūtu vēlams diskutēt par jūtīgām tēmām - politiku u. tml., jo kara dieva vārdā nosauktā planēta Marss var pavilkt uz kašķi.

*Vecgada vakarā Mēness Vēža zīmē, kas arīdzan mudina uz rāmu un nesteidzīgu ritu. Mūsu Zemes pavadonim 31. decembrī gan ir daudz spriedzes aspektu - nedrīkst ļauties pesimismam, stresam, nebūtu vēlams aizrauties ar alkoholu. Taču vakars lielisks, lai samīļotu savējos un sirsnīgi izrunātos tiešsaistē ar radiem un draugiem, kurus šobrīd nevaram satikt.

***

AUNS

Grūti šajā laikā Auniņam, kurš pieradis traukties, būt sabiedrībā un vienmēr pirmajās rindās. Saviesīgām aktivitātēm vajadzētu sist augstu vilni, bet šobrīd ir tā, kā ir. Ziemassvētku vakaru pavadi tuvinieku lokā, bet ar draugiem saslēdzies kādā tiešsaistes platformā. Gadumijā būs jāiztiek bez serpentīnu virtenēm, taču ir piemērots laiks pārdomām un jaunu mērķu noteikšanai.

VĒRSIS

Svētku laiks pienācis gluži nemanot - varbūt pat nav visiem mīļajiem sarūpētas dāvaniņas. Mazliet apstājies un izbaudi nesteidzīgās dienas. Pēc gadumijas daudz nemiera un stresa un risināmi svarīgi jautājumi. Var nākt interesanti izaicinājumi karjeras jomā un iespējas parādīt profesionālās spējas. Jauns gads, jauna lappuse, jauna vaga!

DVĪŅI

Pirms gadumijas piemērots periods, lai risinātu lietišķas sarunas un kārtotu darīšanas iestādēs. Labāk to paveikt vecajā gadā, bet der arī janvāra pirmā nedēļa. Tev kā sabiedrības cilvēkam diez ko netīk ierobežojumi svētku laikā, bet nav variantu. Omu var uzlabot, internetā priecājoties par iepriekšējo gadu skaistajiem salūtiem Rīgā, Sidnejā, Ņujorkā.

VĒZIS

Ar prieku sagaidīsi Ziemassvētku laiku. Kaut arī tas tiešām būs kluss, tu izliksies, ka viss ir kā senāk. Rotāsi telpas, saimniekosi virtuvē un klāsi baltu galdautu uz saimes galda. Vienīgi... pie tā šogad nebūs kupla pulka. Saslēdzies ar savējiem tiešsaistē un uzsauciet tostus par labākiem laikiem. Pēc gadumijas darbā vai biznesā iespējami jauni pavērsieni.

LAUVA

Skaista egle, sveces vai mirguļojošas spuldzītes, grezns un bagātīgs mielasts. Kaut arī šoreiz šaurā lokā, bet tik un tā būsi parūpējies, lai viss ir godam. Dienu fons diezgan emocionāls - neiesaisties lietās, kas uz tevi tiešā veidā neattiecas. Tūdaļ pēc gadumijas vajadzētu pievērsties lietišķajām darīšanām. Var uzrasties jauni uzticami partneri.

JAUNAVA

Rosīgiem cilvēkiem allaž darba pilnas rokas. Vairāk būsi noskaņots strādāt, nevis svinēt, tomēr svētkus un brīvdienas vajadzētu izbaudīt. Šoreiz šaurā tuvinieku lokā vai tikai divatā ar mīļoto cilvēku. Jaunais gads var nest pārmaiņas darbā vai biznesā. Kaut kas beidzas, kaut kas sākas - elastīgi jāpiemērojas.

SVARI

Mīļas emocijas, sirsnība un labestība ‒ dvēseles stīgas skanēs tā, kā Ziemassvētku laikā mēdz būt. Ja šobrīd esi sirdī brīvs, tad dzīve var uzdāvāt burvīgu iepazīšanos. Svētku laiks mierīgs, bet vēlāk darbā vai biznesā jaunas idejas, taču rūpīgi jāpieskata naudas lietas. Netērējies par skaistiem niekiem un nekautrējies runāt par peļņu.

SKORPIONS

Mājās valdīs miers un saticība un svētku laikā ģimenes lokā jutīsies labi. Apsveic attālināti radus un draugus, kas tepat Latvijā, un arī tos, kas dzīvo ārzemēs. Sirdī romantiskas noskaņas, un brīvajiem ļaudīm labs laiks, lai iepazītos un veidotu nopietnas attiecības. Pēc gadumijas komunikācijā ar darījumu partneriem neļauj vaļu sakāpinātām emocijām.

STRĒLNIEKS

Ļoti svarīgas naudas lietas. Iespējams, pirms svētkiem saņemsi prēmiju vai noslēgsi izdevīgas ilgtermiņa vienošanās. Svētkus nosvini mierīgi un atpūties. Klājot mielasta galdu, palutini savus mīļos ar radošiem kulinārijas brīnumiem. Pēc svētkiem labs laiks, lai papildinātu zināšanas, tās noderēs jauniem mērķiem.

MEŽĀZIS

Gadumijas pārdomas, vēlme kaut ko mainīt ierastajā kārtībā un filozofiskas noskaņas. Pavadi šo laiku mierīgi, savējo lokā. Ģimene vēlas, lai tu būtu kopā ar viņiem pilns dzīvesprieka, nevis darba rūpju pārņemts. Attiecībās ar savu otro pusīti jāgādā par saskaņu un jāizvairās no sīkiem strīdiņiem. Būs jauns gads un jauna enerģija.

ŪDENSVĪRS

Kā katru gadu būsi noskaņots svētkus nosvinēt godam tuvu cilvēku un domubiedru lokā. Diemžēl ir tā, kā ir... Bet talkā var ņemt modernās tehnoloģijas un saslēgties tiešsaistē. Vienīgā neērtība - pietrūkst saviesīgu čalu fonā. Darbā daudz emociju. Necenties par varītēm visu atrisināt vecajā gadā, arī jaunajā būs laiks.

ZIVIS

Beidzot! Beidzot ir kāds brīdis atelpas, lai pabūtu vienatnē vai ar mīļoto. Beidzot nepārtraukti nezvana telefons... Ja vienīgi kāds rūpju mākts draugs vai draudzene, kam svarīgs tavs viedoklis un atbalstošs vārds. Gadumija lai paiet rāmi. Pēc svētkiem aktīva lietišķā komunikācija un jauni, noderīgi kontakti.

Horoskopi

Uzzini, ko sagādās otrais rudens mēnesis. Pēc grūtā septembra un aptumsumu perioda pienāks oktobris, kas nesīs atvieglojumu. Astrologi prognozē, ka šis mēnesis būs mierīgs un stabils. Vienīgais izņēmums bija Saules aptumsums 2. oktobrī.