IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 17. decembrim

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

Nemierīgais kosmoss

Iespējams, patlaban ir labi, ka esam no dabas mierīgāki un neejam ielās, protestējot «par» vai «pret» kaut ko, jo kosmosā nemiera sējēji - Marss un Plūtons - veido spriedzes kombināciju.

Un ļoti cerams, ka šīs nedēļas nogalē dažu aktīvistu plānotās akcijas, ja notiks, tad notiks miermīlīgi, bez ekscesiem. Sestdien, 12. decembrī, Mēness, kas ietekmē dienu fonu, atrodas dziļajā un arī ļaunatminīgajā Skorpionā. Turklāt šis ir laiks starp Mēness un Saules aptumsumu, kad valda spēcīgas enerģijas.

Cerams, kļūs vieglāk

Labā ziņa ir tāda, ka 14. decembrī līdz ar Saules aptumsumu beidzas tā dēvētais starp aptumsumu koridors. Ap sirdi vajadzētu kļūt vieglāk un arī darbiem sekmēties labāk. Kā redzams, no mūsu kalendāra ailēm ir nozudusi nelabvēlīgo emocijzīmju gūzma, kāda tur bija ilgstoši iepriekš. Ja krīze šobrīd ietekmējusi darbu vai biznesu, tad ir vērts meklēt kādus jaunus variantus. No 14. decembra pievakares sākas jauns Mēness cikls.

***

AUNS

Nu, kāpēc? Kāpēc atkal jāuzkāpj uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem? Laikam tāpēc, ka tu esi rīcības cilvēks un dažkārt darbi vai vārdi traucas pa priekšu domām. Esi apdomīgāks, un dzīve apbalvos ar jaunām iespējām darbā vai biznesā. Interesanti projekti un stabili partneri. Būsi ar to tik pārņemts, ka privātā dzīve paliks otrā plānā.

VĒRSIS

Ļoti gribētos aizbraukt kaut kur tālu, tālu... Ārkārtas situācija izsitusi no ierastā ritma un rada depresīvas noskaņas. Sapurinies un pamēģini saskatīt košās krāsas. Ja nevar nekur braukt, tad tik un tā pastāv iespēja sazināties ar radiem vai draugiem svešatnē. Turklāt ārzemju tēma šobrīd ir ar plusa zīmi un var uzrasties interesanti projekti nākotnei.

DVĪŅI

Domīgs noskaņojums. Tava stihija ir Gaiss - mūžīgā kustība, saskarsme, jaunas informācijas plūsma. Patlaban viss apstājies, taču tas nav uz ilgu laiku. Jau pavisam drīz var rasties plašākas iespējas profesionālajā jomā. Iespējams, atjaunosies seni lietišķie kontakti. Brīvdienās vērtīga domu apmaiņa ar mājiniekiem.

VĒZIS

Tik daudz ideju kā vēl nekad! Ir pienācis laiks izvērtēt līdzšinējos darba pienākumus vai sadarbības modeļus, atteikties no tiem, kur nav maksimālas atdeves, un koncentrēties jaunam startam. Līdztekus lietišķajām tēmām svarīga būs arī privātā dzīve. Attiecībās mīļums un sirsnība, bet brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

LAUVA

Darbā vai biznesā jau jutīsi gada nogales tuvošanos. Kaut arī šobrīd ir citādāki spēles noteikumi, tavā dzīvē rosība nav apstājusies. Jo tuvāk gadumijai, jo vairāk darba. Pastāv arī iespēja atrast kādu labāku un ienesīgāku variantu. Brīvdienas labprāt pavadīsi mājās, parosīsies saimniecībā, apčubināsi savus mīļos un tuvos cilvēkus.

JAUNAVA

Noliec pie malas vienreiz to kritizēšanu un ieraudzīsi, ka arī šajā nelāgajā laikā apkārt ir daudz kā jauka. Ar smaidu un labestību panāksi gandrīz visu, ko vēlies. Darbā turies tālāk no konfliktsituācijām un viedokli labāk paturi pie sevis. Saviļņojoši notikumi paredzami sirdslietās ‒ emocijas un kaislības bangos un nesīs viļņa virsotnē.

SVARI

Iespējamas pārmaiņas partnerībā: darba vidē var mainīties vai aiziet kolēģi vai vadība, biznesā pārtrūkt kāda sadarbība. Tā mēdz gadīties. Nedomā par lietām, ko nevari ietekmēt, bet pievērsies peļņai - apstākļi veidojas tev par labu. Brīvdienās labprāt pievērsīsies mājas darbiem un palutināsi savus mīļos ar paša gatavotiem našķiem.

SKORPIONS

Loģika, mērķtiecība un spēles laukuma pārredzēšana ir tavas stiprās puses. Ir liela varbūtība, ka spēsi piedāvāt projektus vai idejas, kas nesīs peļņu nākotnē. Darba vidē iespējami strīdi un stress, bet mēģini neņemt galvā un norobežoties. Tev savs ceļš ejams. Pārdomu brīžus sagādās sirdslietas. Ir jāizrunājas ar mīļoto.

STRĒLNIEKS

Nauda vairosies - neatkarīgi no tā, vai strādā algotu darbu vai tev ir savs bizness. Protams, kaut kas ir jāizdara un pūles jāpieliek, bet šis ir tavs peļņas laiks. Ja šībrīža ienākumi neapmierina, meklē jaunu darbu vai sāc jaunus projektus. Profesionālā jomā viss gludi, ko nevarētu teikt par privāto dzīvi. Izvairies no strīdiem ar mīļoto.

MEŽĀZIS

Kurš teica, ka būs viegli? Darbā pienākumu pārpārēm un liela atbildība. Ir jāiespringst, lai svētku laiku varētu pavadīt mierīgāk. Tavas pūles un apzinīgums tiks novērtēts. Varbūt saņemsi izdevīgu priekšlikumu no draugiem vai senākiem darījumu partneriem. Brīvdienās dodies pie dabas, jo mājās var sanākt rīvēšanās.

ŪDENSVĪRS

Pēkšņi var atklāties, ka pietrūkst kādu zināšanu vai iemaņu. Viss ir labojams. It īpaši tagad, kad dažādi kursi tiek piedāvāti internetā un daudzas lekcijas iespējams noklausīties sev izdevīgā laikā. Jaunas zināšanas rosinās domāt par oriģinālām biznesa idejām. Neatdod tās citiem, bet mēģini realizēt pats.

ZIVIS

Nedēļas nogalē vajadzētu izkustēties ārpus mājas, jo atrašanās šaurā savējo lokā var raisīt strīdus. Kāds no mājiniekiem var pat mēģināt pacelt balsi, un tas nav vajadzīgs. Izstaigājies, sakārto domas un saplāno nākamās nedēļas darbus. Būs daudz pienākumu, kas jāpaveic, lai vari bezrūpīgi sagaidīt svētkus.

Horoskopi

Uzzini, ko sagādās otrais rudens mēnesis. Pēc grūtā septembra un aptumsumu perioda pienāks oktobris, kas nesīs atvieglojumu. Astrologi prognozē, ka šis mēnesis būs mierīgs un stabils. Vienīgais izņēmums bija Saules aptumsums 2. oktobrī.

Svarīgākais