IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 10. decembrim

© Pexels

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

Emociju drūzmēšanās «koridorā»

Nedēļa 30. novembrī sākās ar Mēness aptumsumu, un patlaban mēs dzīvojam tā dēvētajā koridorā starp aptumsumiem, kas noslēgsies 14. decembrī ar Saules aptumsumu. Jāizturas saudzīgi pret veselību, jāsargās no strīdiem, nevajag risināt samilzušus attiecību jautājumus. Jo rāmāk - jo labāk. Aptumsumu laiks daudziem saviļņo emocijas, kas ne vienmēr ir ar plusa zīmi. Taču, ja gribas emocionāli romantisku randiņu, tad tam piemērots ir 9. decembris.

Bizness un saimniecības darbi

Mūsu aplūkojamā periodā planētu kombinācijas ir diezgan draudzīgas lietišķu jautājumu kārtošanai. Par dokumentiem un līgumiem atbildīgais Merkurs ‒ draudzīgs, arī uzņēmējdarbības aizbildnim Jupiteram un naudas planētai Venerai nav ne vainas. Var ieplānot saimniecības darbus, kārtot dažādus biznesa jautājumus.

***

AUNS

Kur likt to spēku un enerģiju, ja šobrīd dzīve rit rāmāk? Pievērsies mācībām un raksti jaunus projektus, ko realizēt tad, kad viss atkal atgriezīsies vecajās sliedēs. Var gadīties, ka profesionālajā jomā paveras jaunas iespējas. Brīvdienās ļaujies sportiskām aktivitātēm, jo, augām dienām dzīvojoties mājās, var izcelties kašķi.

VĒRSIS

Šobrīd tavas zvaigznes rāda labvēlīgu vaigu lietišķu jautājumu risināšanai. Vari kārtot darīšanas ar iestādēm, namu apsaimniekotājiem un komunālajiem dienestiem. Savukārt brīvdienās vajag atpūsties, izgulēties palasīt, doties garākā pastaigā. Svarīgi atbrīvoties no stresa, kas ik pa brīdim negaidot pielavās.

DVĪŅI

Tu esi komunikācijas meistars un ideju nekad nav trūcis. Taču, ja šobrīd profesionālā izaugsme apstājusies, tad jāpadomā - kāpēc? Varbūt kaut kas jāmaina. Labs laiks, lai parādītu savas spējas. Privātajā dzīvē daudz emociju. Šis laiks starp Mēness un Saules aptumsumu var izcelt gaismā neizrunātas lietas un nesakārtotus attiecību jautājumus.

VĒZIS

Iespējams, darbā vai biznesā kaut kas jāmaina. Gatavojies restartam vai lēcienam pavisam nezināmā jomā. Būs trauksmaini, bet interesanti. Nedēļas nogalē piemērots laiks, lai sakārtotu un izdaiļotu mājokli ‒ kad rokas strādā, prāts atpūšas. Tikai pārāk netramdi mājiniekus, viņi nebūs noskaņoti uz saimnieciskiem varoņdarbiem.

LAUVA

Lauva jūtas lieliski, ja atrodas uzmanības centrā - viņam patīk ar plašu žestu parūpēties par saviem mīļajiem un pretī saņemt to pašu. Šajā periodā iepriekšminētais enerģijas apmaiņas princips darbosies pilnā mērā. Darbā ļoti atbildīgi pienākumi, kas prasīs koncentrēšanos un zināšanas. Ir īstais laiks paplašināt redzesloku.

JAUNAVA

Brīvdienās mājās daudz darāmā - jāsarīko ģenerāltīrīšana, jāizrevidē skapji un jāizmet vai jānodod labdarībai nevajadzīgās lietas. Ezotēriķi uzskata, ka tādējādi atbrīvojas vieta jaunai enerģijai. Un šajā reizē tas vairāk attiecas uz privāto dzīvi. Pāriem mīlestības pilns laiks, bet brīvajiem ļaudīm iespējama iedvesmojoša iepazīšanās.

SVARI

Vienmēr būt līdzsvarā ar sevi un apkārtējo pasauli - tas ir ideāls, pēc kura tu tiecies. Diemžēl šis laiks ievieš savas korekcijas un patlaban nav ne mierīgi, ne harmoniski. Tāpēc ļoti svarīgi darboties rāmi, jo stresošana labumu nedos. Koncentrē spēkus darbam vai biznesa projektiem un par to, kas notiek apkārt, daudz nedomā.

SKORPIONS

Jāatrota piedurknes un jāķeras pie darba. Laiks peļņas vairošanai un uzkrājumu veidošanai. Apgūsti vēl nezināmas jomas, meklē domubiedrus un iesaisties jaunos projektos. Tu esi labs stratēģis, tāpēc rezultāti neizpaliks. Privātajā dzīvē sirds ilgosies pēc romantikas, un smaids pavērs durvis uz cilvēku sirdīm.

STRĒLNIEKS

Strēlnieka dabā ir visu darīt ātri, bez liekas runāšanas un diemžēl dažkārt arī bez apdoma. Neko nesasteidz un nepaļaujies uz citu solījumiem, jo, kā jau zinām, solīts makā nekrīt. Lēna un pārdomāta rīcība ļaus labi nopelnīt. Brīvdienās vislabākais ‒ parosīties savā mājas saimniecībā, atpūsties, izmēģināt jaunas kulinārijas receptes. Pa mierīgo.

MEŽĀZIS

Kaut arī esi savaldīgs cilvēks, patlaban jūtīgi dzīvosi līdzi visam, kas notiek darba frontē. Neuzņemies papildu pienākumus un neiejaucies strīdos, ja neviens neko neprasa. Enerģija būs nepieciešama sadzīviskiem jautājumiem. Mājās dažādi saimniecības darbi un neliela spriedzīte sirdslietās.

ŪDENSVĪRS

Pelēkais un diezgan depresīvais rudens krietni patukšojis optimisma kausu. Ir kaut kā jāatgūst enerģija un jāvairo dzīvesprieks. Varbūt ieiet īstā lauku pirtī? Uzsākt vitamīnu kūri? Vairāk sportot? Padomā, kas tev vairāk patīk. Pavisam drīz var nākt jauni izaicinājumi darbā, un tam ir jāsagatavojas.

ZIVIS

Ļoti derētu ballīte, aizraujošs izbrauciens vai saviesīga nekā nedarīšana labu draugu lokā. Šobrīd iespējas ierobežotas, bet var jau arī attālināti - iemalkot labu vīnu, sarunājoties ar draugu vai draudzeni skaipā, vatsapā vai pa telefonu. Vai lielākā kompānijā, saslēdzoties «zoom» platformā. Vismaz kaut kāda izklaide, jo jaunajā nedēļā atkal daudz darba.

Horoskopi

Uzzini, ko sagādās otrais rudens mēnesis. Pēc grūtā septembra un aptumsumu perioda pienāks oktobris, kas nesīs atvieglojumu. Astrologi prognozē, ka šis mēnesis būs mierīgs un stabils. Vienīgais izņēmums bija Saules aptumsums 2. oktobrī.

Svarīgākais