Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 3. decembrim

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

Pirmdiena būs grūta diena

Nē, nē... ne tā iemesla dēļ, ko dažs labs iedomājas. Pirmdien, 30. novembrī, būs Mēness aptumsums, kas iezīmē tā dēvētā starpaptumsumu koridora sākumu. Laiks starp Mēness un Saules aptumsumu astroloģijā tiek uzskatīts par īpašu. Mīlas lietās iespējami nozīmīgi pavērsieni - liktenīgas tikšanās, pēkšņas šķiršanās. Tāpat arī pastiprināts jūtīgums.

Astronomiski Mēness aptumsums vienmēr notiek pilnmēnesī, un tas nozīmē - emocijas sakāpinātas dubultā.

Viegls flirts un gaisīgs noskaņojums

Attiecību tēmai vislabākās dienas - 1. un 2. decembris. Burvīgs laiks, lai iepazītos, lai ļautos vieglam flirtam un bez iespringuma izrunātu problēmas, kas var būt iekrājušās kopdzīvē. Mēness, kas nosaka dienas fonu, atradīsies komunikablajā Dvīņu zodiaka zīmē.

***

AUNS

Tūlīt tu savu kārtību ieviesīsi un būs tāda cīņa par taisnību un mieru, ka akmens uz akmens nepaliks. Bet vai ir vērts? Skaidrs, ka Auna zodiaka zīmes cilvēki vienmēr iestājas par taisnu lietu, taču patlaban tev vairāk jādomā par savām interesēm. Lielisks laiks karjerai un biznesam.

VĒRSIS

Nosvērtajam un stabilu lietu kārtību mīlošajam Vērsim šis laiks ir pasmags. Kādi jauni ierobežojumi vēl var būt? Šodien jāstrādā birojā, bet rīt jau no mājām... Prāts nemierīgs un iekšā stress. Vismaz brīvdienās labi atpūties, izgulies, aizbrauc pie dabas. Purvu taku vai jūrmalas rāmums nomierinās.

DVĪŅI

Aktuāla finanšu tēma. Tajā kaut kas var sabremzēties, tāpēc rūpīgi seko, lai bankas kontā ienāk viss, kam tur jāparādās. Patlaban labāk pietaupīt un saimnieciskām vajadzībām tērēties ar mēru. Ja ar ienākumiem neesi apmierināts, tad meklē citu darbu vai papildu peļņas avotu. Iespējami izdevīgi varianti.

VĒZIS

Dienu ritms atkarīgs no garastāvokļa un emocijām, un tas ir tā īsti Vēža stilā. Tāpat kā spītība... Un šoreiz tā var nopietni kaitēt. Neuzskati savu viedokli par vienīgo pareizo, esi gatavs ieklausīties kolēģos, darījumu partneros un savā otrajā pusītē. Brīvajiem ļaudīm pēkšņas simpātijas un piedzīvojumu karuselis.

LAUVA

Lauvām vienmēr ir savs viedoklis, jo... Lauva ir Lauva! Zvēru karalis. Ja turēsies pie augstas ētikas principiem, tad kolēģi un priekšniecība tevi un tavu veikumu ļoti augstu novērtēs. Tas dos gandarījumu, jo uzslava Lauvam ir kā medusmaize. Arī attiecībās. Kopā ar mīļoto piedzīvosi jaukus brīžus.

JAUNAVA

Krietnajam darbarūķim, kā noteikti var dēvēt Jaunavas zodiaka zīmes pārstāvjus, kādreiz pienākumu nasta jānoliek malā un jābauda dzīve! Patlaban pirmajā vietā attiecību tēma. Pasāc kopā ar mīļoto kaut ko aizraujošu un iedvesmojošu, lai jūtas atkal plaukst krāšņi. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

SVARI

Var rasties papildu iespējas nopelnīt, tomēr naudas lietās esi apdomīgs - saimnieciskām vajadzībām tērējies ar mēru, neaizdod un neaizņemies. Arī tās skaistās rotiņas vai šallītes iegāde var pagaidīt... Pārdomas saistībā ar attiecību tēmu, un ļoti svarīgs būs līdzīgs skatījums uz dzīves vērtībām.

SKORPIONS

Kurš gan vēl prot tik smalki apburt un izlikt tādus mīlas intrigas tīklus kā Skorpions? Smaids, šarms, noslēpumains acu skats un sirdis atveras. Būs piekrišana un mīlestības apliecinājumi. Savukārt lietišķajās lietās par uzvaru nāksies pacīnīties vairāk. Meklē jaunus sadarbības partnerus un peļņas iespējas.

STRĒLNIEKS

Daudz spēka paņems profesionālas lietas, jo paredzami atbildīgi pienākumi un darbs pie jauniem projektiem. Nepārpūlies un izvērtē izdevīgumu, jo ne visas ieceres būs auglīgas. Taču - ja trāpīsi pareizā laikā un vietā, tad peļņa priecēs. Dienu steigā atrodi laiku arī privātajai dzīvei.

MEŽĀZIS

Nedod padomus un neuztiep savu viedokli. Ja konkrētajā jomā nav pietiekamu zināšanu, tas var novest pie nevajadzīgiem strīdiem un domstarpībām ar partneriem vai kolēģiem. Kaut arī pašam liekas, ka esi labi informēts - ieklausies, ko saka citi. Mājās jāpievēršas pedagoģiskiem jautājumiem.

ŪDENSVĪRS

Labas oratora dotības un prasme pamatot viedokli. Viegli veidosies kontakti gan lietišķajā, gan privātajā jomā. Palīdzi citiem, un, ja nepieciešams, nekautrējies lūgt palīdzību draugiem. Brīvdienas pavadi kopā ar mīļoto cilvēku, bet, ja rodas nesaskaņas, neapspried privāto dzīvi ar citiem. Var sākties baumošana.

ZIVIS

Ķersies pie darāmā enerģiski un profesionālajā jomā parādīsi sevi no vislabākās puses. Tomēr nevajag atstāt novārtā attiecības ar mīļoto. Brīvdienās sarīko romantisku pasākumu divatā. Kaut vai tā būtu tikai pastaiga laternu gaismā vai labāk - atpūtas pārgājiens gar kādu gleznainu ezeriņu.