Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 26. novembrim

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

Tuvojas Mēness aptumsums

Saules un Mēness aptumsumu periodi iezīmē spriedzīti. Pastāv uzskats, ka šajā laikā iespējami karmiski, neparasti notikumi, kuru ietekme jūtama ilgāku laika periodu. Vai arī - ir liktenīgi pavērsieni dzīvē. Vēl nekas nav sācies, bet palēnām tuvojas... 30. novembrī būs Mēness aptumsums. Un jau tagad visas situācijas risināmas mierīgi, ar apdomu, bez emocijām un domājot par sekām.

Mazliet romantikas vajag

Dienu noskaņu ietekmē Mēness novietojums zodiakā. Ir lietišķās zodiaka zīmes, ir mākslinieciskās un ir romantiskās. 23. un 24. novembrī Mēness būs mīlīgi harmonisks un atradīsies empātiskajā un labestīgajā Zivju zodiaka zīmē. Labs laiks mīlestības apliecinājumiem. Pati sirdslietu pārvaldniece Venera gan nerāda mīļu vaigu. Bet astroloģijā, tāpat kā dzīvē nav absolūti ideālo dienu. Arī 25. novembris ir gana labs, bet tad valdīs Auna zodiaka zīme. Jūtu izpausmes dinamiskas, bet jāuzmanās no pārsteidzības.

***

AUNS

Vai ilgi vēl viss būs slēgts un nekādas saviesīgās dzīves? Aunam tādu ierobežojošu laiku grūti pārdzīvot ‒ daudz enerģijas, kas laužas uz āru. Ja arī darbs no mājām, tad pavisam traki. Emocionālā eksplozija var notikt kuru katru brīdi. Rūpes var sagādāt arī naudas lietas. Centies saglabāt mieru.

VĒRSIS

Prāts nemierīgs, galvā doma dzenā domu un gribas to, ko šobrīd nevar dabūt. Turies pa gabalu no strīdu situācijām un neļaujies provokācijām. Ātrumā iespējams sabojāt labas draudzīgās vai lietišķās attiecības. Viedokļu atšķirības apspriežamas mierīgi - pie apaļā galda. Ir iespējams karjeras piedāvājums.

DVĪŅI

Emocionāls periods. Tev vajag būt mūžīgā kustībā un satikties ar cilvēkiem, iepazīties, diskutēt, rosīties. Kā gan lai tāds cilvēks pārdzīvo izolēšanās laiku? Nav jau labākais variants, bet ar draugiem var sazināties attālināti, pat sarīkot ballīti «zoom» platformā. Darbs prasīs iedvesmu.

VĒZIS

Rāmi un soli pa solītim uz priekšu. Dižiem karjeras vai biznesa sasniegumiem šis periods nav piemērots, bet nelieli projektiņi izdosies gluži labi. Var rasties iespējas sabīdīt kādu sadarbību nākotnei. Domājot par lietišķām lietām, neatstāj novārtā privāto dzīvi ‒ var būt kādi pārsteigumi.

LAUVA

Ģimene ir tavs lielākais atbalsts. Brīvajā laikā pēc iespējas vairāk esi kopā ar saviem mīļajiem. Ja arī liekas, ka izolācijas un distancēšanās periods nav viegls, tā ir iespēja atbalstīt citam citu un kopā kaldināt jaunus plānus. Var rasties brīnišķīgas idejas par jauniem projektiem vai biznesu.

JAUNAVA

Rudens drūmumā ir arī krāsainas notis. Pelēkajā miglā virmo romantika un ir burvīgs brīdis, lai stiprinātu attiecības vai veidotu jaunas. Sejas maskas neslēpj mirdzumu acu skatienā. Darbā vai biznesā nav tas veiksmīgākais periods, bet privātajā dzīvē - ņem to, ko Laimes māte tev sniedz.

SVARI

Ko nevar panākt ar smaidu un šarmu, to ‒ ar veiklu valodiņu. Kā mēdz teikt: pratīsi vilku no meža izrunāt. Viegli veidosies kontakti, satiksi cilvēkus, kas ir ar tevi uz viena viļņa. Profesionālajā jomā veiksies lieliski. Brīvajā laikā rūpes sagādās mājas saimniecība - izrādīsies, ka ir ļoti, ļoti daudz darāmā.

SKORPIONS

Lietišķas sarunas, jaunas pazīšanās un darījumi. Būs jāpapūlas, lai sasniegtu vēlamo rezultātu, bet vēlāk ar iznākumu būsi apmierināts. Ja šķiet, ka kaut ko neproti, tad - kauns nav nezināt, bet kauns ir negribēt zināt. Vajag mācīties un uzklausīt kolēģu viedokli. Darbu dunā neatstāj novārtā privāto dzīvi.

STRĒLNIEKS

Darba frontē nemierīgi. Iespējamas pārmaiņas, ko nevarēsi ietekmēt. Lai arī kā gribētos pateikt visiem visu, mēģini saglabāt mieru un nepieņem lēmumus emociju iespaidā. Ja būsi apdomīgs, tad jauni projekti nesīs ienākumus. Privātajā dzīvē jāgādā par saticību, nestrīdies par sadzīves sīkumiem.

MEŽĀZIS

Iespējams, klāt ir veiksmes stunda. Dažs spēs nopelnīt krietnu žūksni naudiņas, dažs ‒ paplašinās esošo vai izveidos jaunu biznesu. Tomēr jābūt gatavam negaidītām situācijām, kas mētās kā pa viļņiem. Stūre rokās jātur cieši un droši.

ŪDENSVĪRS

Darbi kā lavīna gāžas virsū, tu piepūt vaigus un atspēries mēģini to vezumu izkustināt. Jātiek galā ar to, kas sakrājies ‒ jaunie plāni drusku pagaidīs. Ja domā par savu biznesu, tad nogaidi, līdz nāks piemērotāks brīdis. Mājās atmosfēra diezgan nemierīga, it īpaši tad, ja visi strādā vai mācās attālināti.

ZIVIS

Jāizvairās no nevienlīdzīgiem cīniņiem - vienalga vai tā ir augstākstāvošā priekšniecība vai kādu iestāžu ierēdņi. Lietišķo jautājumu risināšana padosies ar grūtībām. Taču lielisks laiks mācībām, it īpaši tajās jomās, kur daudz nezināmo. Vari apgūt, piemēram, kvantu fiziku.