Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 12. novembrim

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

Kad reiz kļūs vieglāk?

Līgumu un darījumu sarunu planēta Merkurs - slikta, arī tehnikas, projektu un rīcības aizbildnis Marss - slikts, naudas un mīlas aizgādne Venera arī. Šis gads gan astroloģiski, gan dzīvē ir sarežģīts un daudziem pasmags. Labā ziņa ir tāda, ka novembra otrajā pusē un decembrī planētu spriedze mazinās. Vajadzētu kļūt vieglāk.

Palutini, bet nekritizē

Mīlestības apliecinājumu sadaļā kalendārā kā pozitīva diena atzīmēts 9. novembris. Tad gan emociju pārvaldnieks Mēness, gan mīlestības aizbildne Venera (atšķirībā no citām dienām) ir diezgan harmoniska. Var sarīkot kādu mīļi romantisku pasākumu divvientulībā. Tikai jādomā, ko runā, jo dienas fonu nosaka kritiskā un analītiskā Jaunavas zodiaka zīme.

*

NEDĒĻAS CILVĒKS

Ilga Šuplinska, IZGLĪTĪBAS UN ZINĀTNES MINISTRE

Nu, mīļais cilvēk, vai tiešām jāsēžas ministra krēslā, ja tas nav «pa zobam»?!

Ilga Šuplinska, iepriekš komjaunatnes sekretāre, literatūrzinātniece un pasniedzēja, vairākkārt neveiksmīgi kandidējusi vēlēšanās, bet šajā valdības sasaukumā uzņēmusies kūrēt daudz cietušo izglītības sistēmu.

Ir diezgan liels izbrīns par šādu politiķu neatlaidību un vēlmi tikt pie krēsla. Līdzīgi kā ar veselības ministri Ilzi Viņķeli. Cilvēki neievēlē, neiebalso - tātad nevēlas konkrēto personu redzēt lēmēju vidū. Bet neatlaidība un varas vēlme ir lielāka par jebko. Izglītības ministres astrokartē parādās tendence īpaši nerēķināties ar citu viedokļiem - kas ieņemts galvā, tas jādara. Uz to norāda «spītīgo un ietiepīgo» zodiaka zīmju (Auna, Vērša) ietekme.

Emociju aizbildnis Mēness savukārt atrodas Lauvas zodiaka zīmē - tās ir ambīcijas, vēlme valdīt, pierādīt sevi, būt vislabākajai. Arī šo ambīciju dēļ bieži var gadīties, ka netiek ņemti vērā atšķirīgi viedokļi. Saule Ilgas Šuplinskas piedzimšanas brīdī atradusies Auna zodiaka zīmē, plus vēl ir dažas astrokombinācijas, kas lielā mērā nozīmē to, ka suņi rej, bet karavāna iet tālāk. Proti, vienalga, vai tā būtu zaudētā tiesa LU rektora Indriķa Muižnieka lietā, vai ministres demisijas pieprasījums tāpēc, ka daļa deputātu ieskata, ka viņa netiek galā ar saviem pienākumiem. (Te jāpiebilst, ka ministrei nav spēcīga politiķa horoskops.)

Planēta Jupiters ministres astrokartē norāda, ka plāni var būt lielāki nekā iespējas, reizēm idejas mazliet utopiskas.

Savukārt no pozitīvajiem aspektiem var minēt praktiskumu un materiālismu, kas parādās caur spēcīgo Zemes stihijas jeb Vērša zodiaka zīmes ietekmi, kas ir ministres horoskopā.

(Astroportrets veidots pēc kosmogrammas, kad nav zināms dzimšanas pulksteņa laiks.)

*

AUNS

Spriedzes pilns laiks, jo kosmosa kārtību ietekmēt nevaram. Brīžos, kad gribas pateikt visiem visu, saliec kopā īkšķi un rādītājpirkstu un skaļi saki: «Omm...» Šajā periodā nevienam neko pierādīt neizdosies, tāpēc nevajag bendēt nervus. Pievērsies mācībām, apgūsti ko jaunu.

VĒRSIS

Brīvdienas pavadi kopā ar ģimeni, kas atbalstīs un iedvesmos. Stiprā pleca sajūta šobrīd ir vajadzīga, jo profesionālajā jomā iespējami jauni izaicinājumi un nebijušas iespējas, kas konservatīvo Vērsīti darīs bažīgu. Tikai bez stresa - tev viss izdosies. Par spīti skauģiem un baumotājiem.

DVĪŅI

Darbā pienākumu pilnas rokas, bet kaut kas var iebuksēt - galvenokārt komunikācijas problēmu dēļ. Ja vajag - izsaki savu viedokli divas reizes un arī pārjautā, vai visu esi pareizi sapratis. Turklāt neuzņemies papildu pienākumus bez atlīdzības. Brīvdienās prieku sagādās sarunas ar draugiem.

VĒZIS

Rudens noskaņās... miglā asaro logs... Un sirdī notrīs kāda stīga. Svarīga attiecību tēma un par garlaicību tajā nebūs jāsūdzas. Daudz emociju, daudz notikumu. Taču ikdiena griezīs savu riteni un darbā būs daudz pienākumu. Svarīgās lietās nevienam neuzticies, bet visu pārbaudi vai dari pats.

LAUVA

Nedēļas nogale paskries ātri, jo būsi līdz matu galiņiem iegrimis mājas pienākumos. Jāsarīko ģenerāltīrīšana, jāsagrābj un jāsadedz... ai, nē, jāsavāc kritušās lapas. Ja ir dārzs, tad skaists grila sezonas noslēgums arī būs tieši reizē. Pozitīvas emocijas mīlas frontē, bet darbā viss ritēs savu gaitu.

JAUNAVA

Kā gribētos sakravāt koferi un doties skatīt tālas zemes... Kalnus, jūras, debesskrāpjus... Bet šobrīd ir tā, kā ir. Vēlmi paplašināt redzesloku vari realizēt tikai TV vai datora ekrānā. Prāts atvērts jaunām zināšanām, un arī kaut ko apgūt nebūtu par skādi. Brīvdienās ‒ aktīvi saimniecības darbi.

SVARI

No finansēm lielā mērā atkarīgs dvēseles miers. Labi, ja kaut kas iekrāts un nav jādzīvo no algas līdz algai, jo naudas lietās iespējamas neparedzētas situācijas. Jādomā, kā ienākumus palielināt, un te noderēs jaunas iemaņas. Mācies to, kas varētu būt nepieciešams, ja vajadzēs mainīt darbu.

SKORPIONS

Reizēm der izkāpt no sava skarbā imidža un ļaut vaļu emocijām, lai tās nekrājas un negrauž dvēseli. Ar atklātību, labestību un smaidu atvērsi daudzas durvis. Un, iespējams, atradīsi jaunus sadarbības partnerus ienesīgiem projektiem. Nedēļas nogale paies, komunicējot ar tuviniekiem.

STRĒLNIEKS

Kad daudziem rudenī dvēseles skumjas, Strēlnieku nekas nespēj satricināt. Tavs mūžīgais optimisms ir apskaužams! Enerģijas būs pāri pārēm, un darbi ies no rokas. Tiesa, vēlāk uz lauriem gulēt nevajadzētu, jo Fortūna ir mainīga. Palūko, ko praktisku un noderīgu vari iemācīties.

MEŽĀZIS

Kad citi skumīgi raugās makā vai bankas kontā, Mežāzis izvelk no skapja zeķi un pārskaita ietaupījumus. Un domā: kur un kā nopelnīt vairāk. Šis ir tavs laiks - darbā vai biznesā ienesīgi projekti, ja vien pats nepalaidīsi garām iespēju. Savukārt privātajā dzīvē nemierīgi ‒ iespējamas nesaprašanās un strīdi.

ŪDENSVĪRS

Autoritātes nostiprināšanas laiks. Ja arī partneri un kolēģi par tavām idejām nereti brīnījušies un tās pat apšaubījuši, šis ir tas brīdis, kad ļaudis teiks: «Viņš taču ir viens tālredzīgs cilvēks!» Iespējams arī vilinošs karjeras piedāvājums. Taču privātajā dzīvē gan diezgan daudz stresa. Nestrīdies par sīkumiem.

ZIVIS

Gribas kā kaķim (vai kopā ar kaķi) ieritināties siltā segā un murrāt, izbaudot rudenīgo noskaņu un krāsniņas siltumu. Bet - kas tev deva! Brīvdienas paskrien kā vēja spārniem un atkal jāķeras pie virpas. Daudz pienākumu darbā, jānodarbojas ar finanšu jautājumiem, paredzamas sabiedriskās aktivitātes.