Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 5. novembrim

© Pexels

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

Brīvdienas pilnmēness gaismā

Sestdien, 31. oktobrī, Mēness pilnā fāze. Kā jau allaž pilnmēness laikā, var sabangoties emocijas. Tajā dienā Mēness atrodas diezgan rāmajā un pacietīgajā Vērša zodiaka zīmē. Ilgi jākaitina, bet, ja sakaitina - tad kā koridas arēnā zemes tiks spertas gaisā ne pa jokam. Nevajag provocēt līdzcilvēkus.

Darījumos uzmanīgi!

Ļoti gribējās uzrakstīt labo ziņu, ka, sākot no 4. novembra planēta Merkurs no nelabvēlīgā retrogrādā atgriežas ierastajā stāvoklī un sākas darījumiem labvēlīgāks laiks. Taču labā ziņa nesanāks, jo Merkuram ir daudz spriedzes kombināciju. Ar jaunu projektu uzsākšanu, nopietnu līgumu slēgšanu un tehnikas iegādi mazliet jāpaciešas.

*

NEDĒĻAS CILVĒKS

Jānis Reirs

Finanšu ministrs

Viņš aiznesa budžeta portfeli uz Saeimu, piestājot Doma laukumā, kur daļa radošās inteliģences bija sapulcējusies, lai ar ķieģeļu nesaprašanās sienas akciju paustu savu nostāju pret negodīgajiem un nesaprātīgajiem grozījumiem nodokļu sistēmā. Vēlāk premjers Krišjānis Kariņš iecerēto uzdeva pārskatīt. Ar vārdu sakot - viens nesekmīgi izpildīts Finanšu ministrijas mājasdarbs. Savukārt kolēģi žurnālisti teikuši, ka finanšu ministrs Jānis Reirs esot viens no sakarīgākajiem valdībā.

Ministra astrokartē ir ļoti, ļoti spēcīga Svaru zodiaka zīmes ietekme (tajā atrodas gandrīz visas personību raksturojošās planētas), tas nozīmē: svarīgs līdzsvars, harmonija, nepatīk konfliktsituācijas, rupji, netaktiski cilvēki. Svaru zīmi astroloģijā uzskata par «svārstīgo», taču te ir kāda nianse. Svaru zīmes pārstāvji varbūt ilgi domās, ko iegādāties veikalā, vai, stāvot pie skapja ‒ ko šodien uzvilkt mugurā... Taču, kad jāpieņem lēmumi, viņi to dara pārliecinoši un pie nolemtā cieši pieturas. Cits jautājums - vai vienmēr tas ir labi. Taču tā tas ir, jo Svari ir kardinālā zodiaka zīme. Turklāt šīs zīmes «aizgādnības» planēta Venera astroloģijā atbild par finansēm (arī juridiskām tēmām, arī par mīlestību). Attiecīgi vairākas astrokombinācijas liecina par to, ka finanšu ministrs spēj pārvaldīt naudas lietas un strikti pieturas pie «ekseļa» nepielūdzamības. Taču viņam nav svešs arī cilvēciskais faktors, piemīt labsirdība un laba intuīcija.

Citā vietā un citos apstākļos Jānis Reirs varētu būt labs psihologs, labs jurists vai labs diplomāts. Spēj panākt it kā kompromisu, bet tomēr - sev vēlamā virzienā.

(Astroportrets veidots pēc kosmogrammas, kad nav zināms dzimšanas pulksteņa laiks.)

**

AUNS

Kas notiek? Tik uz strīdiem un kašķēšanos vien velk... Tā ir Auna zīmes valdošā planēta Marss, kas patlaban neganta kā romiešu mitoloģijā kara dievs. Ievelc dziļi elpu un saglabā mieru. Gan profesionālajā vidē, gan mājās un attiecībās ar radiniekiem. Intuīcija palīdzēs pieņemt pareizos lēmumus.

VĒRSIS

Kaut arī tev patīk tā kārtīgi un neatlaidīgi dzīt vagu, šobrīd jāatvelk elpa. Darbā apdari pašu nepieciešamāko, bet pārlieku iniciatīvu neizrādi. Brīvdienās prieks no tikšanās ar draugiem ‒ saviesīgā distancētā pasākumā, «zoom» vai citā platformā. Atkarībā no spēkā esošiem ierobežojumiem.

DVĪŅI

Gribas jau, lai būtu vieglāk, bet ir tāds sarežģīts laiks. Darbā nopietni pienākumi un jauninājumi. Būs jāstrādā ar atdevi, un tas paņems daudz enerģijas. Nekautrējies ar priekšniecību apspriest atalgojumu. Arī privātajā dzīvē diezgan nemierīgi. Sargies no sirdslietu avantūrām, lai vēlāk nav jānožēlo.

VĒZIS

Tavs draugs ir Mēnestiņš, kas astroloģijā saistās ar emocijām. Vai gan Vēža zodiaka zīmes pārstāvji kādreiz var iztikt bez tām?! Lai tā būtu. Bet atceries - kas par daudz, tas par skādi. Kolēģi un sadarbības partneri nesapratīs. Šobrīd jāgādā par to, lai racionālās idejas ņem virsroku pār kaislībām.

LAUVA

Dienas ritēs samērā nemierīgi, taču darbā vai biznesā atdeve būs. Ir patīkami saņemt uzslavas un novērtējumu ieraudzīt arī savā bankas kontā. Tikai rēķinies ar to, ka trauksmainajā darba dunā novārtā var palikt kādi mājas pienākumi (vai arī otrādi). Jāatrod līdzsvars un laiks rūpīgi jāizplāno.

JAUNAVA

Nedēļas nogalē aktivitātes mājās: jāparūpējas par radiniekiem, daudz sarunu, ideju un komunikācijas. Būsi noskaņojies uz ģenerāltīrīšanu un teritorijas sakopšanu. Jaunavas zīmes cilvēkiem patīk perfekta kārtība. Arī attiecībās. Ir lielisks laiks, lai sakārtotu privāto dzīvi. Sapratne, romantika, kaislības.

SVARI

Krītošo lapu rudenīgajās noskaņās nedaudz sentimentālas atmiņas par vasariņu, nelielas pārdomas par sirdslietām... kā bija, kā ir, kā būs... Taču dzīves griež savu riteni, un jāķeras pie darbiem. Svarīga finanšu tēma, jo kaut kas var bremzēties. Rūpīgi novērtē cilvēkus, kurus izvēlies par saviem sadarbības partneriem.

SKORPIONS

Gribēsi iedziļināties lietu būtībā, aizrakties līdz pašai saknei un samērā daudz prātosi par dzīvi. Neļaujies pesimismam un nesatraucies par lietām, kuras ietekmēt nevari. Brīvo laiku velti privātajai dzīvei, vajadzētu sarīkot romantisku pasākumu, lai dienas neieslīgst rutīnā.

STRĒLNIEKS

Ko gan Strēlnieku mācīt? Neviena jūra nav par dziļu, neviens kalns par augstu! Lūkojies pēc jauniem peļņas variantiem un nebīsties no ambicioziem projektiem. Nedēļas nogalē ‒ pienākumi ģimenē, komunikācija ar radiniekiem un domu apmaiņa. Var izcelties strīdi, tāpēc nediktē savus noteikumus.

MEŽĀZIS

Ir vērts iespringt darbā vai biznesā, jo var pavērties jaunas iespējas un vilinoši piedāvājumi. Tomēr jāuzmanās no pārāk vērienīgiem projektiem. Kaut arī pieredzes un zināšanu tev ir gana, ieklausies citu cilvēku viedoklī un respektē to. Mājās jāgādā par saticību ar otru pusīti un vajadzētu atbalstīt bērnu ieceres.

ŪDENSVĪRS

Darbā iespējas parādīt savus talantus, taču jāstrādā sviedriem vaigā. Ja situācija tevi neapmierina, kaut kas ir jāmaina. Darbs vai paša attieksme... bet varbūt jāsāk domāt par savu biznesu, lai ar tavām idejām nepelna citi, tikai tu pats. Brīvdienās mierīgi atpūties, jo patlaban ir paaugstināti stresa riski.

ZIVIS

Daudz darāmā un no sekmēm lielā mērā atkarīgs arī emocionālais stāvoklis. Kaut kas var nenotikt tā, kā iecerēts, un tas tevi darīs nemierīgu. Lielāka uzmanība jāpievērš finansēm, nedrīkst daudz tērēties un ieguldīt riskantos pasākumos. Nedēļas nogalē distancētu iespēju robežās vēlams kāds saviesīgs pasākums.