Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 29. oktobrim

© Pexels

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

Melnā strīpa biznesā turpinās

Mūsu kalendāra tabulā ailēs par līgumu slēgšanu un tehnikas iegādi ir skumjas ikonu sejiņas. Bet - par ko priecāties? Arī patlaban un līdz pat 3. novembrim planēta Merkurs var sastrādāt dažādas negantības - neprecizitātes līgumos un dokumentos, pārprastas norunas, ķibeles ar tehniku. Nav sekmīgs laiks, lai attīstītu jaunus projektus. Vieglāk kļūs novembra otrajā pusē.

Nav vērts kašķēties

Kā nedēļu pēc nedēļas rakstām - planēta Marss šogad (jau no pavasara) ir ļoti neganta. Strīdi, agresija, kari un revolūcijas. Arī šajā periodā nekas nav mainījies. Ko varam darīt? Nevairosim negācijas un turēsimies tālāk no strīdiem. Turklāt jāņem vērā, ka 31. oktobrī būs pilnmēness, kas liks sevi manīt jau pāris dienas iepriekš.

***

AUNS

Tikai uz priekšu!... Auns vienmēr ir avangardā, visenerģiskākais, visgudrākais... Īstens mutulis. Taču šoreiz ļoti būtu vēlams apstāties un distancēti - gan vārda tiešā, gan pārnestā nozīmē - paraudzīties uz situācijām no malas. Nedari neko emociju iespaidā, citādi būs strīdi un pārsteidzība atspēlēsies.

VĒRSIS

Pretrunīgas emocijas, ar kurām grūti tikt galā. Gribēsi vairāk, nekā dzīve spēs piedāvāt... Bet sapņot un ilgoties nevienam nav liegts, ja vien tas nekļūst par traucēkli virzībai uz mērķi. Darbā iespējami jauni ienesīgi priekšlikumi. Turklāt ir labs laiks mācībām, kas vēlāk noderēs profesionālajā jomā. Saņemies!

DVĪŅI

Neļauj privātajai dzīvei slīgt rutīnā un pārklāties ar putekļu kārtiņu. Ģimenes problēmas risini lēnīgi, taktiski un caur izpratni, citādi tik svarīgā attiecību joma nonāks strupceļā. Algotā darba darītājiem ir vērts palūkoties pēc jauniem piedāvājumiem. Ar draudzīgu kontaktu palīdzību iespējams tikt pie labas vietas.

VĒZIS

Laiks mazliet ieziemoties un rāmi pārlaist rudens nemīlīgos brīžus. Patlaban darbā vai biznesā sastinguma laiks un nav vērts cīnīties ar vējdzirnavām. Raksti projektus, meklē jaunus sadarbības partnerus un gatavojies jaunam startam vēlākā rudenī. Brīvdienās apdari mājas darbus.

LAUVA

Darbs - māja, darbs - māja. Dienas paies vienā skriešanā, bet tu, pateicoties savai nerimstošajai enerģijai, lieliski tiksi galā. Iespējams, kāds būs pamanījis tavas spējas un izteiks jaunu darba vai sadarbības piedāvājumu. Uz līdzenas vietas gan nepiekrīti, rūpīgi jāizvērtē visi par un pret.

JAUNAVA

Darbā vai biznesā stāvoklis diezgan mainīgs. Pie nopietniem projektiem pagaidām nevajadzētu ķerties. Ievāc augļus no tā, kas jau paveikts iepriekš. Ja būsi čakli strādājis - maciņš tukšā nepaliks. Svarīgas norises privātajā dzīvē. Jauna iepazīšanās var pāraugt siltās jūtās, kas ceļ un bagātina.

SVARI

Ar smaidu spēsi atvērt daudzas durvis, tomēr nopietnām sarunām vai darīšanām labi sagatavojies. Ļoti var būt, ka ar personīgo pievilcību šajā reizē ir par maz. Lielisks laiks, lai parosītos mājas saimniecībā un izdarītu to, ko sen esi plānojis. Pēc tam palutini tuvos un mīļos ar izmeklētu maltīti.

SKORPIONS

Radošas un nedaudz bohēmiskas izklaides nedēļas nogalē sniegs jauku atpūtu - mazliet laba vīna, sarunas par mākslu, un enerģijas lādiņš garantēts! Protams, atceries par drošību un ievēro to, kas šobrīd jāievēro. Privātajā dzīvē par visu augstāk partnerī vērtēsi uzticību un stiprā pleca sajūtu.

STRĒLNIEKS

Kāda ir tava veiksmes formula? Spēja runāt atklāti un tieši. Veikli vadīsi darījumu sarunas un izveidosi noderīgus kontaktus. Kaut arī kosmosā ir ne viena vien saspringta planētu kombinācija, šis ir tavs veiksmes laiks. Ja esošajā darba vidē kļūst pārāk nemierīgi, maini to vai domā par savu biznesu.

MEŽĀZIS

Jāķeras pie mājas darbiem - pirms aukstās sezonas vēl šis tas remontējams un pārkārtojams. Ja esi nolēmis mainīt dzīvesvietu, tad ir vērts papētīt sludinājumus, var atrasties labs variants. Pirmais sniegs jau iezīmējis Mežāža valdīšanas laika tuvumu, un par enerģijas pieplūdumu nevarēsi sūdzēties.

ŪDENSVĪRS

Dari visu apdomīgi un gatavojies dažādiem, pēkšņiem pavērsieniem. Labāk ķerties pie nelieliem, īstermiņa projektiem, kas ātri realizējami. Plaša vēriena pasākumus atliec uz vēlāku laiku. Brīvdienās var nākties pievērsties mājas darbiem, kas nemaz nebija plānoti.

ZIVIS

Birokrātijas šķēršļi ir vareni, un patlaban tos grūti pārvarēt. Darīšanas iestādēs atliec uz citu brīdi. Pārāk nepaļaujies arī uz draugu atbalstu un jauniegūtus paziņas novērtē ar kritisku skatu.

Intuīcija pateiks priekšā, pie kādiem projektiem un darbiem ķerties, bet radoša pieeja nodrošinās panākumus.