Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 22. oktobrim

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

Viss slikti?

Par līgumu slēgšanu un tehnikas iegādi sejiņas bēdīgas. Tas saistās ar negantnieka Merkura nelabvēlīgo retrogrādo kustību, par ko plašāk stāstīju iepriekšējā »Vakara Ziņu« numurā. Nav vēlams slēgt līgumus, reģistrēt uzņēmumus, iegādāties dārgu sadzīves tehniku.

Savukārt labā ziņa par šo periodu - var pabeigt iesāktus vai iesprūdušus darbus un labi pārdot lietotu auto.

Pasaki mīļu vārdu

«Mīlestības apliecinājumu» ailīte arī diez ko pievilcīga neizskatās. Mēnestiņš, kas ietekmē emocionālo fonu, tāds stresa pilns, un Venera sapinusies ar Neptūnu - romantika un rokenrols varbūt būs, bet pēc tam iespējama dziļa vilšanās. Nav vēlams uzsākt vieglprātīgas attiecības. Tajā pašā laikā, vai gan var dzīvot bez mīļa vārda? Draudzīgākās dienas šajā periodā ir 19. un 20. oktobris, kad Mēness Strēlniekā. Kāds neapdomīgs vārds gan var pasprukt, bet tas uz brīdi. Šajās dienās kopā ar mīļoto var doties piedzīvojumos (distancēti) un attiecībām piešķirt jaunas krāsas.

***

AUNS

Sirdī vēl arvien tāda sajūta, ka gribas notvert aiz spārna aizejošo vasariņu. Laiks nolaisties uz zemes un ieskatīties kalendārā. Rudens pavisam reāli un neglābjami ir visā krāšņumā. Un ‒ darāmā pilnas rokas. Darbā ir iespējas izvirzīties pirmajās rindās. Arī mājās pienākumu gūzma. Jārosās ar pilnu jaudu!

VĒRSIS

Pārdomas par dzīvi un vēlme pēc pārmaiņām. Darbā daudz lietišķu darīšanu, pārrunas, vienošanās un sekmīgs laiks jaunu kontaktu veidošanai. Tikai... hm... ko tas kolēģis/kolēģe visu laiku tā skatās?... Vai aicina kopā pusdienās... Var gadīties, ka savērpjas dienesta romāniņš. Bet apdomā, vai tev to vajag.

DVĪŅI

Brīvdienās labprāt pavadīsi laiku kopā ar savējiem. Sirsnīgās sarunās radīsies kopības sajūta, savukārt kopā darītie darbi virzīsies raitāk. Taču par Dvīņiem mēdz teikt, ka nevar saprast ‒ viņi ir viens vai divi. Vienā brīdī nesteidzīgā saimnieciskā rosība var apnikt. Tad jādodas distancētās izklaidēs!

VĒZIS

Tāds dīvains laiks... Sirdī rudenīga smeldze, prātā jaunas idejas. Ir pienācis pārmaiņu laiks, taču neko nevajag sasteigt. Jānogaida līdz novembra sākumam, kad zvaigznes rādīs lādzīgāku vaigu. Meklē jaunu darbavietu vai biznesa partnerus un turies tālāk no intrigām, cilvēkiem var gribēties patrīt mēles.

LAUVA

Lietišķajā jomā radīsies interesantas idejas un vēlme pēc jauniem sasniegumiem. Uzmanīgi izvērtē plānus, jo ir risks pārrēķināties. Esi objektīvs pret citiem un it īpaši pret sevi. Visiem tāpat ir skaidrs, ka Lauva ir visgudrākais un vissmukākais... Bet kādreiz der ieklausīties līdzcilvēkos.

JAUNAVA

Pirmajā vietā sirdslietas. Brīvajiem ļaudīm iespējama saviļņojoša iepazīšanās, pāriem jāpadomā, kā privātajai dzīvei piešķirt jaunu dzirksti. Darbā kā parasti - pienākumu pāri galvai, un laiku pa laikam prātā ienāks doma, ka derētu apgūt jaunas zinības. Piesakieties interešu kursos vai kādā mācību iestādē.

SVARI

Nedēļas nogalē daudz pienākumu mājas saimniecībā. Ieplāno nopietnus saimniecības darbus, vari pārkārtot mēbeles un izmēģināt jaunas kulinārijas receptes. Darbā vai biznesā viegli veidosi jaunus kontaktus. Cik noturīgi tie būs ilgtermiņā - cits jautājums. Jābūt uzmanīgam ar solījumiem.

SKORPIONS

Darbā saglabā rāmu garu, neiesaisties strīdiņos un nelec acīs priekšniecībai. Turklāt raugies, lai tavs veikums tiek adekvāti atalgots. Biznesā vajadzētu orientēties uz ilgtermiņa līgumiem un pasākumiem, kas nes peļņu nākotnē. Nedēļas nogalē dodies izbraucienā ‒ jāizvēdina galva.

STRĒLNIEKS

Radīsies jaunas vēlmes un idejas profesionālajā jomā. Ir īstais brīdis, lai realizētu ambiciozus plānus. Droši uz priekšu, un viss var izdoties! Galvenais ‒ ieklausīties intuīcijā un iekšējā balsī, tā norādīs pareizākos ceļus. Privātajā dzīvē jāgādā par saskaņu, jo strīdi var izcelties uz līdzenas vietas.

MEŽĀZIS

Prāts darbosies augstā līmenī, un ir piemērots laiks jauniem finanšu plāniem. Izdevumi pārsvarā saistīsies ar mājas saimnieciskām vajadzībām, tikai patlaban nav labs laiks iegādāties sadzīves tehniku. Ir tāds negantnieks Merkurs, kas laiku pa laikam var sabendēt vislabāko mantu.

ŪDENSVĪRS

Rāmā ikdiena var sagriezties virpuļu virpuļos ar daudziem neparastiem notikumiem. Tu esi dzīves vētrās rūdīts dēkainis ar optimisma dzirksti - gan tiksi ar visu galā. Ja kaut kas aiziet pagātnē, tad noteikti atvērsies jaunas durvis. Klausi intuīcijai un rīkojies saskaņā ar sirdsapziņu. Būs labi.

ZIVIS

Ko tu viedam padarīsi? Kā zibens no skaidrām debesīm var nākt kādas atklāsmes. Lieliski izpratīsi situācijas un teju kā ar rentgena staru redzēsi cauri cilvēkiem. Piedod viņiem viņu vājības! Bet - tikai tik tālu, lai tas nekļūst tev par traucēkli un nekavē darbus. Jābūt uzmanīgam un apdomīgam naudas lietās.