Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

JAUTĀJUMS–ATBILDE: vai emigrējot var izmainīt likteni?

© Pixabay

Atbilstoši astroloģijas teorijai, cilvēka dzīvi nosaka planētu stāvoklis viņa piedzimšanas brīdī, un to ar atpakaļejošu datumu izmainīt nevar.

Kas cilvēka dzimšanas kartē ir paredzēts piedzimstot, tas «strādās». Tajā pašā laikā individuāli gadu cikli tiek veidoti tiem ģeogrāfiskajiem grādiem, kur cilvēks dzīvo.

Nereti sporta, mākslas profesiju pārstāvji vai topošie studenti lūdz izpētīt, kurā valstī un pilsētā tuvākajos gados planētas sastājas tā, lai ir labvēlīgs ceļavējš iecerēm. Vienkāršoti skaidrojot - palūkojamies debesīs Latvijā, viena bilde. Palūkojamies Austrālijā - pavisam cita. Un debess ķermeņu novietojums konkrētā vietā, konkrētos ģeogrāfiskajos grādos ietekmē gada tendences.

Pasaulē ir izstrādāta astroloģiskā programma, kas izrēķina, kur cilvēkam labāk dzīvot un strādāt, taču par to ir maz informācijas un maz pētījumu.

No numeroloģiskā skatu punkta iespējams noteikt, kāda ir valsts vai pilsētas mijiedarbība ar konkrēto cilvēku un kādas perspektīvas vai bremzējoši faktori viņam var rasties, vai nu pārceļoties uz dzīvi citur, vai paliekot līdzšinējā dzīvesvietā.

Ir iespējams sameklēt labvēlīgāko vietu - valsti, pilsētu - taču jāzina, ko viņš vēlas: strādāt, mācīties, ārstēties, apprecēties, veidot biznesu utt. Tāpat var prognozēt, kādi notikumi varētu notikt cilvēka dzīvē pēc tam, kad viņš būs pārcēlies uz citu valsti vai pilsētu.