Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 15. oktobrim

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

Atkal sākas Merkura «atrakcijas»

Trīs vai četras reizes gadā planēta Merkurs rāda negantu vaigu un mēģina mums dzīvē ieviest haosu. Tagad tas brīdis atkal ir klāt. Nu, labi... būtu patrakojis kādas dieniņas un rimies, bet - nē! Nelabvēlīgie jeb tā dēvētie retrogrādā Merkura periodi ilgst veselas trīs nedēļas. Šajā reizē no 14. oktobra līdz 3. novembrim. Iespējamie riski un rekomendācijas retrogrādā Merkura periodam paliek nemainīgas:

*nevajadzētu pirkt jaunu sadzīves tehniku (jo īpaši elektroniku) un automašīnas, jo tās plīsīs un bojāsies;

*risks iekulties sīkos satiksmes negadījumos ir lielāks nekā parasti;

*nav vēlams slēgt līgumus, iesākt jaunus nopietnus darbus;

*paaugstināta iespēja pieļaut pārrakstīšanās kļūdas, nesaprašanās un pārpratumi visdažādākajās jomās;

Šā laika plusi: var pārskatīt iepriekš padarītos rakstu darbus, saremontēt tehniku, kas sabojājusies. Šajā laikā bieži vien uzrodas dažādi seni paziņas, senu notikumu atskaņas, it kā aizmirsta informācija. Var sakārtot to, ko sen jau vajadzēja izdarīt.

Dažas mīļdieniņas

Sirdslietās mūsu aplūkojamā periodā iespējama diezgan liela spriedze, jo planēta Marss joprojām kašķīga, un arī dienas fona noteicējs Mēness nav tik mīļš un maigs, kā izliekas pie debesu juma.

Taču ir divas dienas, kad no visas sirds var izrādīt emocijas, samīļot un apčubināt savu sirdsāķīti un arī pretī sagaidīt to pašu. 13. oktobrī Mēness ir Jaunavas zodiaka zīmē, kad dominē praktiskas rūpes: lai mīļotais cilvēks un tuvinieki būtu siltumā, paēduši, lai ir sakārtota dzīves praktiskā puse - tad arī mājās valdīs mīļums un harmonija. Savukārt 15. oktobrī Mēnestiņš atrodas Svaru zīmē, kas vairāk tendēta uz flirtu, vieglu komunikācijas formu, romantiku un ideāliem. Šāda diena ir lieliski piemērota, lai izrautos no ikdienas rutīnas un sarīkotu romantisku pasākumu vai vakariņas sveču gaismā. Un ikdienība lai paliek viņpus durvīm.

Biznesā - jānogaida

Kā jau minēju - sākas retrogrādā Merkura periods, kas lietišķajā jomā var ienest haosu. Šajā laikā noslēgtie līgumi nereti jālabo, vienošanās netiek pildītas, jaunu projektu uzsākšanu vēlams atlikt utt. Taču paralēli šīm ķibelēm kosmosā ir kombinācija, kurā iesaistās lielais transformators Plūtons. Šajā periodā nevajadzētu reģistrēt jaunus uzņēmumus, jo pieredze rāda, ka firmas ar šo kombināciju astro kartēs krīzes laikus pārdzīvo ļoti smagi. Ir bijuši pat gadījumi, kad jāizšķiras par maksātnespējas procesu vai bankrota procedūru.

***

AUNS

Tava impulsīvā daba reizumis izpaužas arī iepērkoties. Ir rudens gadatirgi, ir atlaižu vilinājums veikalos... Eiro šur, eiro tur... Ieskaties makā un kontā rūpīgāk. Labāk iekrāt, nevis tērēt. Brīvdienas vajadzētu izmantot atpūtai ar pilnu jaudu, satikties ar tuviem cilvēkiem, doties piknikā.

VĒRSIS

Pienācis laiks pārmaiņām! Paplašini darbošanos un apgūsti vēl nezināmus darba laukus. Dodot nodevas konservatīvismam un iedomātai stabilitātei, vari palaist garām lieliskas iespējas. Privātajā dzīvē pāriem jātiek vaļā no rutīnas. Savukārt brīvajiem cilvēkiem iespējama interesanta iepazīšanās.

DVĪŅI

Domas diezgan bieži un spēji mainās, un grūti izlemt, kas šobrīd ir un kas nav svarīgi. Noskaņojums nedaudz izklaidīgs - jāsakoncentrē spēki. Neizturies pavirši pret darba pienākumiem un neiesaisties intrigās vai strīdos. Svarīgi saglabāt neitrāli lietišķu pozīciju. Privātajā dzīvē nekrāj sevī īgnumu.

VĒZIS

Senatnē teica: veicas kārtīs, neveicas mīlestībā, un otrādi. Jā, privātajā dzīvē šis ir sarežģīts periods, taču lietišķajos jautājumos veiksies lieliski. Kārtojot darīšanas iestādēs, spēsi pārliecināt pat visnīgrāko ierēdni. Iespējami arī vilinoši priekšlikumi iesaistīties jaunos projektos.

LAUVA

Nedēļas nogalē visvairāk ilgosies pēc stabilitātes un ģimeniska miera. Gādā par saticību un siltu pavardu - tev tas izdodas. Ja esi sirdī brīvs, tad lūkojies pēc nopietna partnera. Jaunā nedēļa sola dažādus negaidītus pavērsienus darbā vai biznesā. Esi gatavs izmantot situācijas savā labā.

JAUNAVA

Darbs ir dzīves sāls, un nav lieliskāka strādātāja par tevi. Rūpība, praktiskums, precizitāte. Partneri, priekšnieki, kolēģi var no sirds priecāties. Bet dzīvē notiek tā - kurš velk, tam krauj... Nekautrējies apspriest samaksas jautājumus, bet nedēļas nogalē izbrauc pie dabas, jo jāuzkrāj jauni spēki.

SVARI

Attiecību tēma tev allaž bijusi svarīga - lieliski, ja var iztikt bez strīdiem un asākiem vārdiem. Ja ne - tad labāk piekāpties vai norobežoties... Šoreiz strausa politika nederēs. Gan privātajā, gan lietišķajā dzīvē risināmi nopietni jautājumi. Turklāt tev pievērsti publikas skatieni. Esi apdomīgs.

SKORPIONS

Tie dziļie un vilinošie ūdeņi... Un tas noslēpums acīs. Par piekrišanu nevarēsi sūdzēties, bet pašam prāts uz mīlas avantūrām nenesīsies. Prāts aizņemts ar lietišķām tēmām. Neuzsāc projektus, kas nav izplānoti līdz vissmalkākajām detaļām.

STRĒLNIEKS

Tava zodiaka zīme ir draudzības un brālības simbols, taču visi ļaudis nav ar atklātām sirdīm. Tāpēc šajā periodā jaunas pazīšanās izvērtē ar kritisku skatu. Nevajadzētu paļauties uz citu solījumiem. Brīvdienās kaut kur aizbrauc, lasi, sērfo internetā - vēlams paplašināt redzesloku.

MEŽĀZIS

Būsi noskaņots rūpīgam darbam, un tieši tā arī jārīkojas - soli pa solim, eiro pie eiro... Biznesa darījumos labi palīdzēs intuīcija. Uzticies tai! Privātajā dzīvē iespējama spriedze, kam par iemeslu var būt tava aizņemtība. Brīvdienās velti laiku saviem mīļajiem un labi atpūties.

ŪDENSVĪRS

Būsi uz radošā pacēluma viļņa - ir vērts realizēt pat visdrosmīgākās ieceres. Citi brīnīsies, šaubīsies, bet tev izdosies. Nedēļas nogalē lieliski sekmēsies mājas darbi - vari remontēt, pārkārtot, uzlabot. Iesaistīsi radiniekus, visi tevi atbalstīs ar entuziasmu, un rezultāts priecēs.

ZIVIS

Nedaudz bohēmisks, nedaudz romantisks noskaņojums. Brīvdienās izbaudi zeltīto rudeni kopā ar mīļoto. Lēnīga pastaiga čaukstošajā lapu zeltā iedvesmos. Brīvajiem ļaudīm iespējama aizraujoša iepazīšanās. Darba frontē viss ritēs savu gaitu, mazliet kašķīši, mazliet stresiņš, bet beigās viss labi.