Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

NUMEROLOĢIJA. Skaitļu zīmes pašizziņas ceļā

© Publicitātes foto

Ezoteriskajā skatījumā cilvēka dvēsele pati izvēlas laiku, kurā nākt uz Zemes, un tas sevī ietver informāciju gan par iepriekšējo dzīvju pieredzi, gan konkrētā iemiesojuma scenāriju, no kura vēl neviens nav izbēdzis. Numeroloģe Ruta Putnaērgle raugās uz pasauli caur skaitļiem, jo tie rāda visu, tostarp – pa kādu ceļu cilvēkam vislabāk attīstīties, izzinot sevi.

Noskaidrot savu sūtību

Dzimšanas gads, mēnesis un datums, saskaitot tos visus kopā, veido tā saukto dzīves ceļa skaitli, kurš norāda virzienu, kas ejams, lai piepildītu savu misiju, palīdz saprast, ar ko būtu jānodarbojas. (Piemēram, ja dzimšanas datums ir 1999. gada 12. novembris, skaitļu valodā tas izskatīsies šādi: 1999.12.11. Lai iegūtu dzīves skaitli, jāsaskaita 1+9+9+9+1+2+1+1=33, pēc tam summa jāsaskaita, lai iegūtu viencipara skaitli, tātad 3+3=6, līdz ar to esam ieguvuši dzīves ceļa skaitli (6).

Iepazīstot konkrēto ciparu vibrācijas, atklājas talanti un dotības, jo tieši piedzimšanas mirklis izskaidro cilvēka sūtību. Cilvēkiem, kuri vēlas izprast skaitļu jēgu, jāieklausās savā sirdī, tad nāks atbildes uz jautājumiem, kuriem patiešām ir nozīme.

Vadoties pēc saviem skaitļiem, cilvēks var uzzināt dabas dotos spēkus un talantus, bez kuriem viņš nevar šajā pasaulē veiksmīgi funkcionēt. Skaitļi ir Visuma enerģijas nesēji, tie cilvēkam palīdz dzīvē orientēties un īstenot gan fiziskos, gan garīgos mērķus. Tie, kuri saprot savu liktenīgo ciparu nozīmi, var auglīgi darboties sevis un citu labā.

Tas, kura dzīves ceļa skaitlis ir 1, var droši mērķēt ekstrasensorikas virzienā, viņš spēj gan nolasīt informāciju no lietām, gan tās uzlādēt. Lielāka izaugsme gaidāma, apliecinot sevi un darbojoties individuāli. Izteikts līdera tips.

Cilvēks ar dzīves ceļa skaitli 2 ir vairāk piesaistīts materiālajai pasaulei un lietām. Šā skaitļa ietekmē viņam padodas naudas un karjeras jautājumu risināšana. Vislabākos panākumus darbā var gūt, strādājot kopā ar kolēģiem. Bērnus labi nodarbināt sportā.

Skaitlim 3 atbilst gluži magnētiskas pārliecināšanas spējas, šā cipara vibrācija ļauj piepildīt sevi komunikāciju studijās un darbā ar cilvēkiem. Vēl trijnieka īpašnieki prot izmantot dabas spēkus. Lielāka izaugsme gaidāma, strādājot ar vārdu un esot radošam.

4 piemīt psihologa talants un lieliska intuīcija, kas paver plašas iespējas prognozēt lietas un nodarboties ar zīlēšanu. Lieliski sistēmas cilvēki darbā ar dokumentiem.

5 ir mīlestības skaitlis, tam piemīt līdera spējas aizraut citus ar savām idejām un perspektīvām. Viņi var būt lieliski organizatori un vadītāji. Cipars prasa visu vai neko. Īsts nemiera gars ar filozofisku domāšanu.

6 ir trumpis, viņa stiprā puse ir loģika, pievērš uzmanību sīkumiem, spēj nolasīt un sasaistīt kopā informāciju pēc roku līnijām, rūnām un Taro kārtīm. Ātri apgūst patiesību, ka godīgums ir auglīgāks par godkārību, un lielāko personības izaugsmi sasniedz mīlestībā. Piemīt mākslinieciskas dotības.

7 būs panākumi rituālos, kas saistīti ar Sauli un Mēnesi. Viņš laimi iegūst iracionālā izziņas procesā, jo lielākā izaugsme nāk no mistiskās gudrības. Ja nolemj pievērsties komercdarbībai, bez citu palīdzības galā diez vai tiks. Var būt izcils skolotājs.

8 ir pati noslēpumainākā enerģija, šādu cilvēku dzīvē pavada neizskaidrojamas sakritības. Lielākā izaugsme gaidāma naudas operācijās, astoņnieki ir lieliski baņķieri un uzņēmēji.

9 ir izteiktas dziednieka spējas, var noņemt galvassāpes un diagnosticēt slimības. Savas līdzjūtības un piedodošā gara dēļ ir izcili ārsti.

Interesanti, ka nulli mēs netveram kā skaitli, lai gan tai piemīt bezgalīgu iespēju vibrācija - kā pauzei pirms ieelpas vai kustības. Viss sākas ar nulli un tajā atgriežas. Tiem, kuriem dzimšanas dienas datums sākas ar nulli (piemēram, 2. februāris numeroloģijā ir 02.02.), nebūs tik viegli sasniegt cerēto, visur vajadzēs pielikt savu spēku. Savukārt, ja datuma otrais cipars ir nulle, tas pastiprinās kopējo skaitļa vibrāciju un paātrinās mērķa piepildīšanos.

Atrast pareizās vibrācijas

Nav tādas jomas, uz kurām skaitļi neattiektos, jo katram burtam atbilst konkrēts cipars ar savu vibrāciju un saturu. Piemēram, septiņnieks rezonē ar ekskluzīvām lietām un aristokrātismu, savukārt divnieks disponē svārstībām, ir par daudz sīkumains un lēns. Konkrētāk runājot, dzīves skaitļa un nodarbošanās atbilstība lielos vilcienos varētu būt apmēram šāda: 1 - uzņēmuma vadība, 2 - bioloģija, psiholoģija, psihoterapija, 3 - radošās jomas, 4 - nekustamie īpašumi, 5 - datorzinības, 6 - māksla, medicīna, tieslietas, 7 - filozofija, vēsture, 8 - ekonomika, 9 - zinātne, pedagoģija.

Starp citu, vieglāk mācīties un studēt būs tiem, kuru dzīvokļa vai dienesta viesnīcas numurs ir 7, jo tur enerģētika atbilst «mūžīgo studentu» vajadzībām (ja dzīvokļa numuru veido divi cipari, tie jāsaskaita, piemēram, 43. dzīvokļa gadījumā jārīkojas šādi: 4+3=7). Septiņi vienmēr gribēs uzzināt, noskaidrot, iemācīties. Pilnīgi pretēja būs 5. numura dzīvokļu gaisotne - tur cilvēki vairāk nodosies izklaidēm, baudām, tusiņiem, tēlaini sakot, rokenrola dzīvesstilam. Ballītes bieži notiks arī 3. numuriņos, savukārt 4. numura mājokļos valdīs pedantiska kārtība un nekas velti netiks tērēts. Interesants ir 9. dzīvoklis, jo tajā visas darbības notiek ar mērogu - no filozofisku jautājumu risināšanas līdz narkotisku vielu lietošanai.

Talantus un spējas iespaido dažādi skaitļi, jo nav viennozīmīgi laimīgu un nelaimīgu ciparu, tie visi ir ambivalenti kā iņ un jan, piemēram, 6 saistīts ar ģimeni, mīlestību un harmoniju, bet vienlaikus ir arī šķiršanās cipars. Katrs skaitlis sevī nes gan pozitīvo, gan negatīvo programmu, tajā sadzīvo radošais un ārdošais aspekts kā medaļas divas puses.

Vieniniekam ir svarīgi atrast mērķi un pūlēties to īstenot dzīvē, jo tikai šajā gadījumā pie viņa kā magnēta pielips citi, palīdzot realizēt vispārgalvīgākos sapņus. Te svarīga ir patiesība, ka ikviena cipara vibrācija, vienalga, vai tas atrodas dzimšanas gadā, datumā vai mēnesī, darbojas pēc saviem likumiem. Vieninieks vienmēr uzsāk lietas, bet tās turpina jau citi skaitļi. Savukārt divnieks ir pāra cipars, vienojošais elements, kas sevī ietver duālismu: melno un balto, labo un kreiso roku, tāpēc šo skaitli nekad neizmanto melnajā maģijā. Šie cilvēki nekad nebūs ne pirmie, ne pēdējie dzīvē, viņi vienmēr stāvēs aiz kāda muguras, jo nepārtraukti šaubīsies. Iespējams, diplomātija ir viena no divnieka stihijām. Interesanti, ka tieši tagad dzimst ļoti daudz divnieku (sākot no 2000. gada), tie lielākoties ir a priori talantīgi bērni. Viņiem nav jāsatraucas par izvēlēm, jo talants pats pateiks, ko darīt.

Trijnieks ir Dieva mīlulis, šādam cilvēkam nevajadzētu ne par ko satraukties, jo ap viņu vienmēr virmo veiksmes oreols. Cilvēkus ar skaitli 3 raksturo bērna naivais prieks par esamību, viņi ir nelabojami optimisti un visam dzīvē pieiet radoši. Šiem cilvēkiem rītos vienmēr spīd saule. Viņu stihija ir rakstīšana un runāšana, tāpēc labi izvēlēties aktiera vai žurnālista profesiju. Trijnieks lieks visiem rīkot svētkus.

Četrinieks ir zemes sāls, kārtība un struktūra. Šie cilvēki ar savu stabilitāti dzīvē nereti aiziet par tālu un ieslīgst stagnācijā. Viņiem nepiemīt elastība, jo viņi zina, ka nekas nenāk viegli. Četrinieks ir zemnieks, kas čakli apstrādā savas vagas, sēj, ar un pļauj, tāpēc vienmēr tiek pie savas ražas, tikai - pavēlu, mūža otrajā pusē. Viņš prot turēt vārdu un ir lielisks nekustamo īpašumu darbonis.

Piecnieks ir vērsts uz nākotni un pārmaiņām. Šo skaitli interesē procesa sākums un noslēgums kā labi uzbūvētā teātra izrādē, kur vissatraucošākais ir mirklis pirms priekškara atvēršanās un aizvēršanas. Piecnieka būtība ir izzināšana un dalīšanās savā pieredzē, šā cipara informatīvā lauka pārstāvji ir vislabākie IT speciālisti.

Sešnieks ir harmonijas, mīlestības un godīguma iemiesojums, ap šo ciparu virmo mākslas mūzas. Numeroloģijā 6 ir perfektais skaitlis. Vecākiem, kuru bērnam dzīves ceļa skaitlis ir 6, obligāti jāmeklē savai atvasei kāda mākslinieciska nodarbe mūzikas, dejas, glezniecības vai kādā citā radošā jomā. Sešnieki bieži dzīvē kļūst arī par tiesnešiem un skolotājiem, jo prot iedvesmot, pamācīt un viņiem piemīt Temīdas taisnīguma izjūta.

7 sevī nes vieninieka enerģiju, trijnieka radošumu un četrinieka sistēmismu. Šis skaitlis ievibrē dziļuma dimensiju, viņam padodas atklāt lietu būtību, tāpēc septiņnieki neko nedarīs, ja nesapratīs procesa jēgu. Lieliski domātāji, savrupa ceļa gājēji, sarežģīti un pašpietiekami cilvēki. Tiem, kuri atrodas septiņnieka tuvumā, jārespektē viņa vienatne.

Astoņnieks apvieno garīgo un materiālo pasauli, to sauc par karmas skaitli, jo tā nesēji savā dzīvē skaidri izjūt bumeranga likumu: ko sēsi, to pļausi jeb nedari otram to, ko pats nevēlies. Šiem cilvēkiem nemitīgi jālīdzsvaro savas darbības, neiekrītot galējībās. Viņi var pārvaldīt naudas un varas stihijas, tāpēc būtu labi banku un citu lielu struktūru vadītāji.

Deviņniekam piemīt lielas darba spējas, viņš izprot globālus procesus, seko līdzi pasaules notikumiem un orientējas valsts līmenī. Var būt labs analizētājs, komentētājs, ar savu pedagoga talantu īpaši iederētos augstskolas pasniedzēju pulkā, jo prot dalīties pieredzē, nodot tālāk zināšanas. Viņš labi izjūt otra vajadzības un var auglīgi darboties labdarības laukā.

Dvēseles atklāšana

Cilvēka dzīve ir sakārtota deviņu gadu ciklā - bērnība, jaunība, briedums un ražas novākšanas laiks. Skaitlis nosaka cilvēka dzīvi, un katrā posmā tas ir citāds. Parasti atsākt mācīties un izzināt no jauna pasauli cilvēks ir gatavs pēc pārdzīvotas krīzes, kad viņš grib noskaidrot, kāpēc piedzima un kas ir dzīve. Šādus eksistenciālus jautājumus parasti sāk risināt pēc būtības ne agrāk par 40 gadu slieksni. Patiesībā mācīšanās vai dvēseles izziņa nekad nebeidzas un turpinās līdz mūža galam. Cilvēks arvien saskaras ar atziņu, ka dzīve nav tāda, kā pirmajā brīdi izskatās. Vakardienas vairs nav, un rītdiena vēl nav pienākusi, tāpēc laimīgs ir tas, kurš dzīvo šodienā.

Ja kāds savu dzīves ceļa skaitli summēs ar 2018. gadu, kas nes divnieka vibrācijas, un galā nonāks pie 7, tad viņš, neatkarīgi no visa, interesēsies par ezoteriku, pievērsīs uzmanību tam, ko ēd un domā, sāks apcerēt savas dzīves jēgu un izvēlēsies studēt astroloģiju, numeroloģiju, dziedniecību vai kādu citu netradicionālu disciplīnu. Cilvēks, kuram iestājies dzīves posms, kas atbilst septiņniekam, nevar uzsākt biznesu, jo šis skaitlis atbild par garīgo pasauli, nevis materiālajiem labumiem. Interesanti, ka sievietes, kuru dzīves skaitlis ir 7, nespēj sevi līdz galam saprast, viņām dzīve ir noslēpums. Mistika. Savukārt četrinieks liks katram tērēt resursus un netaupīt veselību, lai sasniegtu mērķus, cilvēks šajā posmā jutīsies kā iesprostots vāveres ritenī.

Katrs cilvēks dzīvo pēc savas individuālās numeroloģiskās kartes. Līdz ar to visiem universāli atbilstīgu, laimīgu vai nelaimīgu datumu nav, pretējā gadījumā mēs piedzīvotu dienas, kurās viss apstātos, nestrādātu neviena iestāde, jo, lūk, tāds datums, pilnīgs aptumsums…

Svarīgāk ir izprast sava skaitļa liktenīgo nozīmi un to pieņemt. Jo vairāk mēs zināsim par savu dzīves ceļa skaitli, jo veiksmīgāk varēsim sevi pārveidot augstākā kvalitātē.

Spēks ir visos skaitļos, bet vislielākais - deviņniekam, jo tas kā noslēdzošais sevī nes visu iepriekšējo skaitļu īpašības, tāpēc lūgšanas skaitām un citus rituālus veicam deviņas reizes, tādējādi paverot ceļu maksimālai iedarbībai. Maģijā izmanto arī septiņnieku, jo tieši pēc septiņām dienām vienmēr iestājas lūzums un slimnieks vai nu atveseļojas un pieceļas, vai nu krīt vēl lielākās komplikācijās. Lai neitralizētu negatīvo enerģiju, vārdi jāskaita 7 reizes.

Starp citu, senie latvieši buramvārdos bieži min sešnieku: “Sešas priedes, sešas egles,/Seši mazi kadiķīši;/ Cūkas speķis, tabakas lapa,/Kreisās kājas kapzeķīte.”

Trīs sešnieki cilvēka matricā, ko daudzi asociē ar sātana skaitli, nozīmē, ka viņam ir pārāk daudz Zemes enerģijas. Šādi cilvēki pasauli redz kā daudzkrāsainu iespēju vietu nopelnīt naudu, viņi ir dziļi, dziļi iestiguši fiziskajā plānā.

Mēs visi meklējam jēgu savai eksistencei. Īpaši uzmanīgi ir četrinieki, jo šā skaitļa sakārtotā vibrācija disponēta numeroloģijas sauso faktu apkopošanai. Savukārt piecniekiem svarīgi ir dalīties informācijā, procesā, nevis novest lietas līdz galam.

Orientēšanās skaitļu pasaulē ļauj paredzēt un izskaidrot visu, kas cilvēkā un ap viņu notiek. Tā ir specifiska domāšana, ļaušanās dzīves plūdumam. Lineārajā laika nogrieznī piepildās viss, ko cipari ievibrējuši. Skaitļi pasaka priekšā, kā varētu būt, un atver apziņu informācijai.