Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 1. oktobrim

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

Jūtat? Tuvojas pilnmēness

Trešdien un ceturtdien, 30. septembrī un 1. oktobrī, jau būs jūtama pilnmēness tuvošanās. Pilnā fāze ir piektdienā īsi pēc pusnakts, bet lietas būtību tas nemaina. Kosmosā tāpat ir gana daudz spriedzes aspektu, un tas emocionālajam fonam par labu nenāk. Vilks uz kašķi un gribēsies uz līdzenas vietas pateikt visiem visu.

It īpaši apdomīgiem vārdos un darbos jābūt 1. oktobrī, jo Mēness atradīsies dinamiskajā Auna zodiaka zīmē. Uguns stihija reizē ar kareivīgo Marsu, kurš jau no pavasara rada spriedzi un nemierus, šo dienu padarīs īpaši trauksmainu. Neskaidrojiet attiecības un turieties tālāk no situācijām, kad to dara citi! Tostarp arī internetā, sociālajos tīklos, lai vēlāk nav jākaunas un jādzēš «posti» un komentāri.

Pirms vairākiem gadiem kompānija «British Telecom» bija apkopojusi datus, ka pilnmēness laikā krasi pieaug interneta lietotāju aktivitāte. Pētnieki konstatēja, ka interneta lietotāju aktivitāte ir cikliska, ar kāpuma un krituma periodiem. Cikli ilgstot 29 dienas, tieši kā Mēnesim. Un aktivitātes maksimums konstatēts tieši pilnmēnesī.

Vajag randiņu un mazliet bohēmas

Kā redzams kalendāra tabulā, mīlestības apliecinājumiem labvēlīgas ir vairākas dienas. 29. un 30. septembrī dienas fonu labvēlīgi ietekmēs Zivju zodiaka zīme. Lielisks laiks, lai izrādītu emocijas, uzaicinātu mīļoto cilvēku uz romantiskām vakariņām vai pa lapu zeltā grimstošo pilsētu. Var ļauties nelielai bohēmai. Bet - ar mēru! Kad Mēness atrodas Zivju zodiaka zīmē, tad dzīres var ieilgt.

Lieliska lietišķā ziņa!

Šis gads jau no pavasara bija grūts. Ne tikai saistībā ar piespiedu «mājas režīmu» cilvēkiem, kas raduši būt sabiedrībā un aktīvi rosīties, bet arī uzņēmumiem. Biznesa numerologs un astrologs Kristaps Baņķis jau pirms vairākiem gadiem prognozēja «krīzi 2020». Arī šo rindu autore gada prognozēs brīdināja, ka no pavasara līdz rudenim biznesā būs problēmas. Kosmosā bija daudzas nelabvēlīgas planētu kombinācijas. Taču jau septembra vidū labvēlīgāku vaigu sāka rādīt uzņēmējdarbības aizgādnis Jupiters, un 29. septembrī no nelabvēlīgās retrogrādās kustības normālajā stāvoklī atgriežas likumības, darījumu un būvniecības nozares aizbildnis Saturns. Tas, protams, nepaver uzņēmumiem veiksmes slūžas, bet vismaz ir cerības, ka riteņos būs mazāk sprunguļu.

***

AUNS

Ātrāk, ātrāk, visiem pa priekšu... Un tad ‒ kā latvju dziesmiņā: «Man pa priekšu grozoties(i) / Pašai pirmai gadījās!» Ļoti iespējams, ka karjeras vai biznesa ziņā izvilksi lielo vinnestu. Tikai sargies no pārsteidzības. Dienu steigā neatstāj novārtā privāto dzīvi. Jauka nedēļas nogale ar mīļoto, bet brīvajiem ļaudīm var gadīties interesanta tikšanās.

VĒRSIS

Dienas skries ātrāk, nekā var paspēt līdzi tikt. Vērsīšiem jau vajag visu tā lēnām un pamazām, bet šoreiz dzīve neļaus ilgi domāt. Ir jāizmanto gadījums, lai sekmīgi realizētu idejas. Brīvdienās gan labi jāatpūšas, jo saguris cilvēks nav nekāds strādātājs. Laba kompānija, labs vīns un labs siers ir tieši tas, kas vajadzīgs nedēļas nogalē.

DVĪŅI

Optimisms un vieglums komunikācijā ir laba lieta, taču ne vienmēr var paļauties uz veiksmi, šoreiz bez uzcītīga darba tā nenāks. Jāsargās no Napoleona plāniem un lielām ambīcijām. Nedēļas nogalē daudz laika veltīsi mājas darbiem un komunikācijai ar radiniekiem. Privātajā dzīvē svarīga stabilitāte, taču šoreiz ies diezgan nemierīgi.

VĒZIS

Ballītei ir jābūt! Kamēr vēl aizejošā vasara gaisā jūtama un noskaņojums dvēselē brīvdomīgs. Nedēļas nogalē dodies piknikā vai apmeklē kādu saviesīgu pasākumu. No tevis staros šarms un par piekrišanas trūkumu nevarēsi sūdzēties. Jaunajā nedēļā noskaņas mainīsies - atkal uz pleciem saguls atbildīgi pienākumi. Jaunu partneru izvēlē esi vērtējošs.

LAUVA

Iziešanas sabiedrībā, draugi, pasākumi - tas ir tavs spēka avots un vislabākā atpūta. Nedēļas nogali vajadzētu pavadīt kopā ar savējiem, radiņiem, domubiedriem. Nāks jauna nedēļa un jauni darbi. Lietišķajā jomā ‒ iespējas izveidot noderīgus kontaktus un noslēgt līgumus, taču pievērs uzmanību juridiskām niansēm.

JAUNAVA

Raibum raibi notikumi privātajā dzīvē. Pārmaiņas, kaislības un interesanti piedzīvojumi. Jutīsi, kā enerģijas lādiņš nes viļņa virsotnē un iedvesmo. Uz šīs nots izdosies paveikt arī daudz laba profesionālajā jomā. Tiesa, jāpieskata, lai viss, kas solīts un runāts, tiek samaksāts. Realitāte pēkšņi var izrādīties ne tik krāšņa kā solījumi.

SVARI

Labi orientēsies situācijās un cilvēkos, tomēr sirdī var ieskanēties kāda pesimistiska nots. Tā saistās ar nelielu vilšanos, kad runas nesakrīt ar darbiem. Ko iesākt? Galvenais - neļauties stresam, ja arī kaut kas nenotiek pēc tava prāta. Pēc laiciņa viss nokārtosies. Brīvdienas piemērotas rudens talkai vai ģenerāltīrīšanai mājoklī.

SKORPIONS

Darba vidē iespējami strīdi un intrigošana. Eh, derētu izrauties no ikdienas rutīnas un doties ceļojumā! Tāli apvāršņi, jaunas izjūtas. Diemžēl šobrīd ir... tā, kā ir. Atliek palasīt ceļojumu aprakstus vai skatīties tūrisma raidījumus. Taču priecīgā ziņa ir tā, ka privātajā dzīvē daudz romantikas, un brīvajiem cilvēkiem iespējama iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Šis ir īstais brīdis parādīt savus talantus un darba sparu. Var rasties labas iespējas nopelnīt, tomēr esi piesardzīgs. Visas norunas vajadzētu noformēt oficiāli. Darbā vai biznesā smaidīs veiksme, ko nevarētu teikt par privāto dzīvi. Ļoti jāpiedomā, ko saki vai dari, jo strīdi var izcelties uz līdzenas vietas. Turklāt ne vienmēr taisnība ir tavā pusē.

MEŽĀZIS

Cik var? Darbs, bizness, darbs, bizness... Jāpievēršas taču arī privātajai dzīvei, vēlmēm, sajūtām. Šajā periodā priekšplānā izvirzīsies attiecību tēma, būs daudz emociju un sirds siltuma. Dalies savās izjūtās ar mīļoto cilvēku, tas stiprinās mīlestību. Darbā kaut kas var kavēties, tāpēc jaunas lietas uzsākt nebūtu vēlams.

ŪDENSVĪRS

Brīvdienās sola jauku laiku, tāpēc būsi noskaņots saimnieciskiem darbiem. Pārskati, kas sakārtojams pirms īstenā rudens sākuma, varbūt ir vērts aizbraukt pasēņot vai nopirkt rudens veltes gadatirgū un sagatavot krājumus ziemai. Profesionālajā jomā mērķē augstāk un tālāk, šis ir labs brīdis karjeras veidošanai. Veiksme ir ar tevi.

ZIVIS

Neliels izbrauciens brīvdienās ļaus atslēgties no ikdienas. Iespējams, satiksi senus draugus, kopā pārcilāsiet atmiņas, bet varbūt arī vienosieties par sadarbību nākotnē. Visādā ziņā - atpūta būs izdevusies. Jaunajā darba nedēļā atkal atbildīgi pienākumi, bet īpaši liela uzmanība pievēršama naudas lietām. Finanšu tēma var sagādāt rūpes.