Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 24. septembrim

© Pexels

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

Jauns Mēness, jauni darbi

Ikdienas darbu aizgādnis Mēnestiņš nule kā sāk savu augošās fāzes ciklu. Pašā sākumā ‒ 18. un vēl 19. septembrī - cilvēki var jūtīgi uztvert dažādas norises, jo pavisam jauns Mēness ir tāds mazliet... nervozs. Taču pēc tam var ķerties pie nopietniem darbiem. Sekojiet gan līdzi kalendāra ailītēm - ne visas jomas norādītas kā sekmīgas.

Lietišķo sarunu, darījumu un līgumu aizgādnis Merkurs nerāda labvēlīgu vaigu, tāpēc ar papīriem jābūt uzmanīgiem. Tāpat īpaši jāpieskata finanses, jo naudas planētas Veneras saspēles ar Urānu var radīt neprognozējamas situācijas. Un Marss! Tas negantais Marss...

Ne dienu bez Marsa

No mūsu kalendāra sadaļas jau mēnešiem neizzūd Marsa tēma, un tā tas turpināsies vēl līdz pat dziļam rudenim. Planēta nav draudzīga jau no agra pavasara, un tagad tā atrodas vēl arī nelabvēlīgajā retrogrādajā stāvoklī.

Marsa šībrīža stāvokļi veicina konfliktu izcelšanos uz līdzenas vietas, izskaidrošanos, agresiju. Globālos mērogos - nemierus, demonstrācijas, karus un revolūcijas. Ikdienā cilvēkiem ļoti jāpiedomā, ko un kā runāt.

Marsa pārziņā ir arī tehniskas ierīces - ievērojiet instrukcijas un nedauzieties ar auto uz ceļa.

Kaislības saviļņos

Dienas fonu nosaka Mēness novietojums kādā no zodiaka zīmēm. Ja tas atrodas kādā no lietišķajām un racionālajām, piemēram, Vērsī vai Mežāzī, tad labi plānot saimniecības darbus. Ja komunikablajos Dvīņos vai Ūdensvīrā, tad - meklēt domubiedrus, apspriest idejas. Mīlas lietām bonusu piešķir Mēness atrašanās romantiskajās Zivīs, emocionālajā Vēzī vai kaislīgajā Skorpionā. Un mūsu aplūkojamā periodā Mēness Skorpionā atradīsies no 19. septembra vēla vakara līdz 21. datuma vakaram.

Šādās dienās viss ir dziļi un nopietni. Tā nebūs tikšanās ar vieglu flirtu un gaisīgu koķetēriju. Valdīs spēcīgas emocijas un virmos kaislības. Šādām dienām ir it kā divas sejas. Sajūtu gamma var būt tiešām spēcīga un saviļņot līdz tālākajam sirds stūrītim. Taču jāatceras, ka Skorpions ir visdziļākā zodiaka zīme un noslēgtiem cilvēkiem grūtāk atvērties.

Iespējami kaislību piesātināti notikumi.

Tās dienas, kur kalendāra sadaļā «Mīlestības apliecinājumi» no 21. līdz 24. septembrim salikti vieninieki, arī ir piemērotas randiņiem un attiecību sakārtošanai. Tikai tajās valda Strēlnieks un Mežāzis, kas nerada dziļi emocionālu gaisotni.

***

AUNS

Traki, ja vārdi skrien pa priekšu domām... Kaut arī sirdī esi labs cilvēks, tava spontānā izrunāšanās un izdarīšanās kādu var pamatīgi aizvainot. Pirms ko teikt vai darīt, noskaiti līdz desmit. Vajag pievērsties karjerai, jo tu neesi no tiem, kas mierīgi sēž uz vietas. Brīvdienās - romantika rudens vējos.

VĒRSIS

Vai gan Vērsītis var vilkt arklu pa vagu bez kārtīgas atpūšanās? Nedēļas nogalē īsti reizē būs vētraina, bohēmiska ballīte vai pikniks ar draugiem. Jāuzspodrina arī attiecības ar mīļoto. Vai - brīvajiem ļaudīm jāpameklē sirdsāķītis. Darba nedēļa nāks ar stresu un negaidītiem pavērsieniem.

DVĪŅI

Mājās sēdēšana nav tava iecienītākā nodarbe, taču šajā nedēļas nogalē mīļuprāt pievērsīsies saimniecības darbiem, par ko pats būsi pārsteigts un papliķēsi sev pa plecu. Pusdienas ģimenei, kāds kompotiņš vai zaptīte ziemas krājumiem... Laiks paskries nemanot, un klāt jau atkal jaunā nedēļa, kurā varēsi kalnus gāzt.

VĒZIS

Darbā vai biznesā var gadīties neprognozējamas situācijas un cilvēki, kas nav līdz galam atklāti un godīgi. «Arī tu, Brut?»... vai kaut kā tā... Ja veidojas šādas situācijas - nav vērts tērēt spēkus, lai kaut ko pierādītu. Vienkārši jāmeklē jauni sadarbības partneri. Ļoti svarīgas attiecības ģimenē, savējie ir atbalsts.

LAUVA

Kurš ir visskaistākais un gudrākais? Protams, Lauva! Taču arī viņam reiz pienāk laiks, kad jāizdara kādi secinājumi. Iespējams, tieši šobrīd kaut kas dzīvē bremzējas, jo nepieciešamas jaunas zināšanas un iemaņas. Ej un mācies, tad profesionālajā jomā iespējami interesanti izaicinājumi.

JAUNAVA

Krietnajam darba rūķim Jaunavai enerģijas būs pārpārēm. Daudz paveiksi, tikai raugies, lai tavs veikums tiek novērtēts arī materiālā izteiksmē. Īpaša uzmanība pievēršama līgumiem un juridiskām niansēm, un tam, kas dokumenta beigās maziem burtiņiem uzrakstīts. Privātajā dzīvē mutuļojošas kaislības.

SVARI

Nemierīgi. Ja darbā vai biznesā viss nenotiks pēc tava prāta, tas radīs spriedzi un uzdos pa nerviem. Jācenšas distancēties no stresa situācijām un kārtīgi paveikt darāmo. Brīvdienas labprāt pavadīsi mājās. Jāiztīra telpas, jāpārskata garderobe. Ik pa brīdim vilks uz kašķi. Nepadodies garastāvokļa maiņām.

SKORPIONS

Darbā situācijas sarežģītas, var nākties aizstāvēt savu viedokli un pozīcijas, kā arī pabeigt to, ko kāds cits nav izdarījis. Traks var palikt! Bet līdztekus nopietniem darba pienākumiem pavisam citas noskaņas būs privātajā dzīvē. Pārus mīlestība iedvesmos, bet brīvie ļaudis sāks aizdomāties par attiecību veidošanu.

STRĒLNIEKS

Lietišķu darījumu un peļņas laiks. Jauni kontakti, jaunas iespējas. Ko tu apsviedīgam padarīsi! Taču neķer karstu un rīkojies apdomīgi. Tāpat arī nekārto darījumus ar draugiem. Privātajā dzīvē var nākties risināt sarežģītus jautājumus. Svarīgākais saglabāt vēsu prātu un par problēmām izrunāties.

MEŽĀZIS

Nopietnība, atbildība, autoritāte. Cilvēki respektēs tavu viedokli un taujās padomu. Viss būtu jauki, ja vien tevī ieklausītos arī tuvinieki un mīļotais cilvēks. Mājās iespējami strīdi, turklāt tie var izcelties par sīkumiem un uz līdzenas vietas. Lai mazinātu spriedzi, brīvdienās vēlams kaut kur iziet.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīram vienmēr bijis svarīgi, lai apkārt ir cilvēki, kas runā ar viņu vienā valodā, tāpēc nedēļas nogalē prieku sagādās draugu ballīte vai kopīgs izbrauciens pie dabas. Tajā pašā laikā vajag arī kādu brīdi miera, lai atpūstos, jo darbā un biznesā jaunajā nedēļā iespējamas nestandarta situācijas.

ZIVIS

Paredzamas dažādas sabiedriskās aktivitātes. Tiksi aicināts uz pasākumiem, prezentācijām, draugu ballītēm. Pastāv iespējas iepazīties ar cilvēkiem, kas nākotnē kļūst par partneriem profesionālajā jomā vai biznesā. Esi apdomīgs naudas lietās - ne viss, kas iepatīkas, tūdaļ ir jāpērk.