Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 10. septembrim

© Pexels

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

Dumpošanās un nemieri

Ar nemieriem, nekārtībām un «dumpi uz kuģa» saistās planēta Marss - kara dievs romiešu mitoloģijā, kam neviens kalns nav par augstu un neviena jūra par dziļu, kurš var būt gan enerģisks, gan agresīvs. No 9. septembra Marss ieņem nelabvēlīgo retrogrādo stāvokli. Tas atradīsies neapdomīgajā un straujajā Auna zodiaka zīmē un veidos spriedzes kombinācijas ar citām planētām. Tas nozīmē, ka pasaulē pieaug masu nemieru, demonstrāciju un revolūciju iespējamība. Var palielināties agresija, kādi procesi tiks uzsākti neapdomīgi vai būs speciāli inspirēti, lai liktu lietā ieročus.

Kašķi un tehnika

Diezgan bieži pēdējo mēnešu laikā esmu brīdinājusi būt apdomīgiem, nemētāties ar vārdiem un neiesaistīties kašķos, jo Marss jau labu laiku veido dažādas nelabvēlīgas kombinācijas. Tagad, kad tas atradīsies retrogrādajā stāvoklī, iepriekšējie brīdinājumi paliek spēkā.

Tāpat jābūt uzmanīgiem ar dažādām tehniskām ierīcēm un pie stūres jāuzvedas kā pieklājas. CSDD statistikā šogad negadījumu skaits ir mazāks nekā pērn, bet jāņem vērā, ka esam piedzīvojuši ārkārtas situāciju ar izolēšanos un līdz ar to droši vien arī vizinājušies mazāk.

Neatlaidīgais visurgājējs dodas uz Marsu

Kamēr mums uz Zemes jāpiedomā, kā rīkojamies un ko runājam «negantā» Marsa laikā, tikmēr no Kenedija kosmosa centra 30. jūlijā ir pacēlusies «United Launch Aliance» nesējraķete «Atlas V». Tās krava ‒ jaunais NASA Marsa izpētes visurgājējs «Perseverance» jeb «Neatlaidība», kas sarkano planētu sasniegs 2021. gada februārī. Plānots, ka visurgājējs nolaidīsies Jezero krāterī, kurā, kā uzskata zinātnieki, pirms aptuveni 3,5 miljardiem gadu ir ieplūdusi upe. Atšķirībā no agrākajām misijām šī būs pirmais solis Marsa paraugu nogādāšanai uz Zemi. Laboratorija vāks paraugus, sapakos tos konteineros un atstās uz Marsa, kur nākotnē tos varētu savākt jau citas automatizētas misijas ietvaros, vēsta astronomijas portāls «starspace.lv».

Dzīvi baudām pirmdien!

Mēness novietojums debesjumā nosaka dienas fonu un noskaņas. Sirdslietu tēmai vislabvēlīgākā diena ir 7. septembris, kad Mēnestiņš Vērša zīmē. Vērsis ir gruntīgs strādātājs, taču viņam patīk arī baudīt dzīvi. Romantiska ainava, labs vīns, labs siers... Kas var būt labāks par šo?! ‒ kā teicis klasiķis.

Jauka diena un jauks vakars sirsnīgam pasākumam, mīlestības apliecinājumiem un romantiskiem piedzīvojumiem. Tīkama komunikācija arī 9. septembrī, bet pārējās dienās - strīdu riski.

AUNS

Visur pirmais, visur uzmanības centrā! Tu esi perfekts līderis, taču dažkārt var pietrūkt spēka iesākto novest līdz galam. Patlaban ir sekmīgs laiks jauniem projektiem. Daudz kas ies no rokas, tikai jāuzmanās partneru izvēlē, jo ne vienmēr tas, kurš daudz un skaisti runā, ir arī darba darītājs.

VĒRSIS

Darbā vai biznesā jauni kontakti un interesanti projekti, dienas trauksies uz priekšu kā ātrvilciens. Tajā pašā laikā ļoti svarīga arī privātā dzīve. Liktenis var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos ‒ flirts, randiņi un romantiskas tikšanās. Pāriem attiecībās jauna dzirksts, kā toreiz - pirms gadiem.

DVĪŅI

Darba nedēļā kārtojami dažādi nopietni lietišķie jautājumi, kam kārtīgi jāsagatavojas, jo ierēdņi runās paši savā valodiņā. Nedēļas nogalē sirds ilgosies pēc stabilitātes un ģimeniska miera. Gādā par saskaņu, saticību un siltu pavardu mājās, bet, ja esi sirdī brīvs, tad lūkojies pēc nopietna sirdsāķīša.

VĒZIS

Kāds sēž ierāvies savā čaulā un piesardzīgi lūkojas, kas notiek apkārt. Tas ir Vēzis, kuram diezgan pierasta gaita - viens solis uz priekšu, divi atpakaļ... Tomēr šobrīd vari meklēt kompanjonus un apsvērt sadarbības variantus ar ārzemēm. Tas nekas, ka daudzviet robežas slēgtas, internets paver ļoti plašas iespējas.

LAUVA

Ja reiz kaut ko iesākt - tad ar vērienu! Tu esi veiksminieks, un tieši tagad var izdoties projekti, par kuriem citi sākotnēji brīnīsies. Tomēr derētu papildināt profesionālās iemaņas. Jaunas zināšanas pavērs citus ceļus un plašākas iespējas. Privātajā dzīvē paredzami nelieli pārdzīvojumi.

JAUNAVA

Rudenīgie vakari sirdī sēj nelielu smeldzi un ilgas. Ir burvīgs laiks, lai kopā ar mīļoto cilvēku sēdētu pie kamīna un malkotu sarkanvīnu... Ja tev nav savas otrās pusītes, tad liktenis var uzdāvāt iespēju satikt to īsto un vienīgo. Arī profesionālajā jomā radošais pacēlums - realizē visdrosmīgākās ieceres.

SVARI

Rudens ir atskaites punkts, ko esi darījis un ko ‒ izdarījis. Par labiem darbiem būs slava un nauda, bet, ja būsi slinkojis vai pārcentīgi klausījis nekompetentiem padomdevējiem, tas var atspēlēties. Brīvdienās labi atpūties, jo lietišķajā jomā paredzams kārtīgs skrējiens un spriedze.

SKORPIONS

Pievērsies finanšu tēmai un meklē jaunus peļņas variantus - tu taču proti shēmot un raustīt pareizos diedziņus. Īstajā brīdī satiksi īstos cilvēkus, un darbi ies no rokas. Privātajā dzīvē sirsnības un romantikas laiks. Arī rudenīgi pelēkās dienās mīlestība sildīs sirdi un nesīs pussolīti virs zemes.

STRĒLNIEKS

Visskaistākās ir sapņu pilis, ko var uzbūvēt pēc savas patikšanas... Bet - sapņi mēdz piepildīties. Profesionālajā jomā pienācis laiks pārmaiņām! Paplašini darbošanos, sāc jaunus projektus un apgūsti vēl nezināmus darba laukus. Mājās un attiecībās nemierīgi, jāgādā par sapratni.

MEŽĀZIS

Nevajadzētu paļauties uz citu cilvēku solījumiem un svarīgās lietas pieskatīt pašam, jo visi nav tik apzinīgi un atbildīgi kā tu. Pašplūsmā atstātais var radīt zaudējumus vai vismaz pamatīgas galvassāpes. Nedēļas nogalē nenes darbu mājās, bet atrodi laiku atpūtai, jo pārslodze var atsaukties uz pašsajūtu.

ŪDENSVĪRS

Privātajā dzīvē daudz emociju, sirds siltuma un sapratnes. Brīvdienās ar savējiem jauki atpūtīsies - kāds noskatīsies iedvesmojošu filmu, cits ģimeni sēdinās pie balti klāta pusdienu galda, vēl kāds dosies sēņu medībās. Darba nedēļa nāks ar atbildīgiem pienākumiem.

ZIVIS

Darbā jābūt rūpīgam un apdomīgam - soli pa solim. Strauja attīstība un necerēti liela peļņa diez vai atnāks, kaut gan - brīnumi notiek. Darījumos labi palīdzēs intuīcija, ja vien neieradīsies kāds pārgudrinieks un nesajauks tev galvu. Mājas dzīvē emocionālā spriedze un vēlme pēc pārmaiņām.