Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 3. septembrim

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

Pilnmēness spriedzīte

Pavisam pilns un emocijas provocējošs pilnmēness būs 2. septembrī. Tā iespaidu pastiprinās atrašanās jūtīgajā, empātiskajā un romantiskajā Zivju zodiaka zīmē. Pastāv riski sastrādāt vai sarunāt to, ko citkārt ar apdomību un racionālu prātu nedarītu.

Šajā dienā jābūt uzmanīgiem arī ar alkohola un medikamentu lietošanu. Nedrīkst aizrauties ne ar vienu, ne otru.

Savukārt kārtojot lietišķas darīšanas, jāuzmanās no pārliekām emociju izpausmēm un jācenšas neaizpeldēt no tēmas. Var sanākt, ka darījumu partneri par šo un to jauki parunājās, bet pie lietišķa kopsaucēja tā arī nenonāca. Ja kārtojams, kas svarīgs, tad šajā periodā labākās dienas ir 28. un 29. augusts, kad Mēness nopietnajā Mežāža zodiaka zīmē.

Taču katrai medaļai divas puses ‒ šis dienas fons ir ļoti labvēlīgs radošām nodarbēm un mākslinieciskām izpausmēm.

Romantika no kosmosa

Dienas, kad Mēness Zivīs - 2. un 3. augusts, ir piemērots laiks romantiskiem jūtu apliecinājumiem. Varam pacelties pussolīti virs zemes, baudīt mīlestību un aizejošo vasariņu. Mīļotie var viens otru pārsteigt ar kādu jauku uzmanības apliecinājumu un pavadīt laiku divvientulībā, kad sirdis runā bez vārdiem.

Mīlestības planētai Venerai gan ir vairākas spriedzes kombinācijas, bet labā ziņa ir tāda, ka nebūs šajā laikā itin visiem cilvēkiem attiecību peripetijas.

Satikušies divi debesu milži

Pēdējo mēnešu sabiedriski politisko notikumu kontekstā gribas atgādināt to, kas bijis rakstīts žurnālā «Praktiskā Astroloģija» un vairāku astrologu prognozēs 2020. gadam. Proti, ir sācies būtisks astroloģiskais cikls, kurā satikušies divi debesu milži - Jupiters un Plūtons (tas nav vienīgais, bet ļoti svarīgs). Un pasaule stāv globālu pārmaiņu priekšā.

Mazai atkāpei jāpaskaidro: ja Jupiters patiesi ir lielākā Saules sistēmas planēta, tad Plūtonam astronomi 2000. gadā planētas nosaukumu atņēma, jo neesot gana liels. Savukārt astroloģijā šī pundurplanēta tiek uzskatīta par enerģētiski ļoti spēcīgu. Plūtona atklāšanas laika posms sakrīt arī ar būtiskām pārmaiņām pasaulē. Trīsdesmitajos gados ASV cieta no Lielās depresijas, Ķīnā plosījās pilsoņu karš, Vācijā nostiprinājās Hitlera diktatūra, Latvijā notika Ulmaņa apvērsums utt. Saraksts ir garš, bet vēstures notikumu uzskaitīšana nav mūsu mērķis. Savukārt no astroloģiskā skatpunkta - ir sācies laiks, kad notiek globālo pasaules uzskatu sadursmes, kad tiek ārdītas līdzšinējās morāles un ētikas vērtības, briest nopietnas varas maiņas.

AUNS

Lai nebūtu garlaicīgi, tev vienmēr vajag dinamiku, kustību, notikumus un pārmaiņas. Kaut arī prāts tāds domīgs un filozofiski noskaņots, šis laiks ir piemērots darba maiņai un profesionālajai izaugsmei. Brīvdienās labprāt saimniekosi mājās, gādāsi par saviem mīļajiem un gatavosi krājumus ziemai.

VĒRSIS

Profesionālajā jomā daudz jaunu kontaktu. Pastāv iespējas noslēgt izdevīgas vienošanās. Varbūt ne visos jautājumos ar partneriem būs vienprātība, bet šoreiz galvenais - uzklausīt citus un pārāk nestrīdēties. Brīvdienās kopā ar savējiem dodies izbraucienā, tas uzlādēs ar pozitīvismu.

DVĪŅI

Brīvdienās vislabāk jutīsies kopā ar mīļoto cilvēku mājīgā, ģimeniskā atmosfērā. Ir jāatpūšas, lai jaunajā nedēļā atkal varētu ķerties pie darba. Viegli nebūs, un peļņa lielā mērā atkarīga no tavām zināšanām un profesionālajām iemaņām. Ķeries pie jauniem projektiem un nāc klajā ar idejām.

VĒZIS

Interesants laiks. Dažādi notikumi virpuļo tik ātri, ka grūti reaģēt. Ko nevari ietekmēt - par to nav vērts satraukties. Strādā pie jauniem projektiem un iesaisties pasākumos, kur ir iespējas nopelnīt. Vari atgriezties pie senām, nepabeigtām darījumu sarunām. Brīvdienās vislabākā atpūta pie dabas.

LAUVA

Tavs šarms un pievilcība ir trumpji, kas ne vienu vien reizi pavēruši kādus jaunus ceļus. Arī šoreiz prasme sevi pasniegt var noderēt profesionālajā jomā. Un ne tikai. Brīvajiem ļaudīm ir iespēja satikt cilvēku, kas vēlāk ieņems nozīmīgu vietu tavā sirdī. Savukārt ģimenes cilvēkiem attiecībās jauns pacēlums.

JAUNAVA

Kaut arī tev ir augstas darba spējas, reizumis nepieciešama atpūta. No vāveres riteņa skrējiena starp darba un mājas pienākumiem var arī nogurt. Šajā periodā var aktualizēties attiecību tēma. Dalies ar mīļoto visā, kas šobrīd ir svarīgi. Draudzīgas un sirsnīgas sarunas nomierinās un satuvinās.

SVARI

Dažu brīdi gribēsi, lai visi tev liek svētu mieru. Taču nav jau tik vienkārši. Ir iesākti projekti un vēl neizpildīti solījumi, ir saistības un pienākumi. Šis ir periods, kad darbojas princips: ko sēsi, to pļausi. Jauni pavērsieni iespējami ne tikai profesionālajā jomā, bet arī sirdslietās. Daudz emociju.

SKORPIONS

Jāsargās no spējām garastāvokļa maiņām, kas var rasties pat pie visniecīgākā iemesla. Atceries, ka nav vērts cīnīties ar vējdzirnavām, bet jādodas uz priekšu. Enerģijas netrūks, prāts darbosies moži un radoši, arī naudas lietās iespējama veiksme. Brīvdienās ‒ jautras izklaides kopā ar draugiem.

STRĒLNIEKS

Ļoti svarīga attiecību tēma. Nepieņem sasteigtus un nepārdomātus lēmumus, bet ieklausies, ko saka priekšā intuīcija, sirdsbalss un arī prāts. Darbā vai biznesā jāstrādā ar pilnu atdevi, tad ar ienākumiem būsi apmierināts. Labs laiks mācībām un jaunu profesionālo iemaņu apguvei.

MEŽĀZIS

Skaiti līdz desmit un neļauj vaļu aizkaitinājumam, ja kolēģiem vai ģimenes locekļiem ir atšķirīgs viedoklis. Miers baro, nemiers posta. Brīvdienās vari plānot kādu nelielu ceļojumu vai apsvērt nākotnes plānus saistībā ar mācībām. Pēkšņi un pārsteidzoši pavērsieni iespējami mīlas frontē.

ŪDENSVĪRS

Ienākumi no paša paveiktā, tāpēc strādā čakli un apzinīgi. Varbūt ir vērts palūkoties pēc jauna darba vai prasīt priekšniecībai algas pielikumu. Bet varbūt - apsvērt domu par privāto biznesu, ja tev tāda vēl nav. Savu tiesu laika paņems darbs un ģimene, taču neatstāj novārtā savas intereses un hobijus.

ZIVIS

Atkal jau kāds grib paraudāt uz tava pleca. Ko darīt, ja esi lādzīgs un saprotošs? Uzmanies, lai kāds pārāk nesāk izmantot tavu labo sirdi. Attiecību jomā daudz emociju. Ja kaut kas nav pa prātam, izrunājies ar mīļoto (kaut arī tas būtu tikai kaķis), tas visu saliks pa plauktiņiem. Savukārt darbā turies tālāk no attiecību skaidrošanas.