Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

AUTOLIETAS. Iņ un jan auto. Ķīnas numeroloģija

© Pixabay

Saskaņā ar senām Ķīnas tradīcijām visām dzīvajām būtnēm un arī priekšmetiem piemīt sievišķā iņ vai vīrišķā jan enerģija. Pārsvarā tās līdzsvaro viena otru, bet dažkārt mēdz arī radīt disharmoniju. Šis ir tests, kā izprast sava auto būtību un «raksturu».

! Aplūkojam auto numuru. Visi pāra skaitļi nes sievišķo iņ enerģiju, visi nepāra - vīrišķo jan. Kuru skaitļu ir vairāk, tāda enerģija piemīt jūsu automašīnai.

*Ja visi cipari ir pāra vai nepāra, tad tas ir auto ar sarežģītu likteni un raksturu. Tāds braucamais kuram katram nederēs - saimniekam jābūt par sevi pārliecinātam un ar lielu iekšējo spēku. Tas ir cienījamu un talantīgu priekšnieku un augsta līmeņa amatpersonu auto. Ar to jābrauc cilvēkiem, kas dzīvē zina, ko dara.

*Ja dominē iņ enerģija, tas ir veiksminieku auto. Ļoti labs un uzticams pasaules apceļotājiem, derēs cilvēkiem, kam daudz jāpārvietojas, kas redz dzīvē mērķi un tiecas to sasniegt. Ļoti labi kalpos arī kā ģimenes auto. Tajā pašā laikā šāda mašīna īpaši vēlas, lai par to ļoti rūpējas. Un rūpes nenozīmē tikai eļļas un filtru nomaiņu paredzētajā termiņā, bet regulāru «apčubināšanu». Tad auto kalpos uzticami.

*Dominējošā jan enerģija norāda uz līdera garu, ambīcijām, spēku. Tas būs jaudīgs auto, kas uzticami kalpos vienam kārtīgam saimniekam. Tā ir mašīna, kas var palīdzēt nest peļņu - piestāvēs uzņēmējam, var veikt taksometra vai kravu pārvadājumus. Der arī valsts vai pašvaldības struktūrām, kas rūpējas par drošību un kārtību.

*Ja pāra un nepāra skaitļi ir vienādā daudzumā, tas ir auto ar harmonisku dabu harmoniskam cilvēkam. Tehniskās ķibeles nedaudz - atbilstoši nobraukumam un gadu skaitam. Der gan darba, gan atpūtas braucieniem. Ļoti iespējams, ka īpašniekam ir daudzpusīgas intereses un daudz draugu.

! Kā noskaidrot auto un saimnieka saderību. No savstarpējās saskaņas atkarīgs, kā mašīna kalpos un cik komfortabli īpašnieks jutīsies pie sava braucamā stūres.

Īpašnieks saskaita sava dzimšanas datuma, mēneša un gada ciparus, līdz iegūst viencipara skaitli, ko mēdz dēvēt par likteņa skaitli.

Piemēram: cilvēks dzimis 6.04.1991.

6+4+1+9+1+9 =30=3+0=3

Ja aprēķinātais likteņa skaitlis sakrīt ar kādu ciparu auto numurā vai auto numura skaitļu summu, to uzskata par labu zīmi. Tāda mašīna īpašniekam būs draudzīga, iespējams, ilgāk kalpos un nesagādās lielas galvassāpes.

***

Kā uzzināt mašīnas raksturiņu?

Klasiskā numeroloģija arī piedāvā dažādus testus, kā izzināt auto raksturiņu. Ja gribam tā sarežģītāk un pamatīgāk, tad «jāciparo» gan auto markas nosaukums, gan numura zīmes burti un cipari, gan pirmreizējās reģistrācijas dati. Tādējādi varot izzināt arī īpašnieka dabu. Pārbaudiet - vai tiešām tā?

KĀ RĒĶINĀT

Katram burtam atbilst skaitlis. Mašīnas nosaukuma aprēķinos izmanto latīņu alfabētu, jo auto ražoti ārvalstīs.

Latīņu alfabēts:

1 - A, J, S

2 - B, K, T

3 - C, L, U

4 - D, M, V

5 - E, N, W

6 - F, O, X

7 - G, P, Y

8 - H, Q, Z

9 - I, R

Piemērs: «Renault Megane»

9+5+5+1+3+3+2+4+5+7+1+5+5 = 55 = 5+5 = 10 = 1+0 = 1

Pēc tam aprēķina auto numurzīmes skaitli. Izmanto latviešu alfabētu. Sarakstā norādīta burtu atbilstība skaitļiem. Tos skaita kopā ar numurzīmes cipariem.

Latviešu alfabēts:

1 - A, G, Ļ, T

2 - Ā, Ģ, M, U

3 - B, H, N, Ū

4 - C, I, Ņ, V

5 - Č, Ī, O, Z

6 - D, J, P, Ž

7 - E, K, R

8 - Ē, Ķ, S

9 - F, L, Š

Piemērs: LT 2611

9(L)+1(T)+2+6+1+1=20=2+0=2

Piemērs: Pirmreizējā reģistrācija: 18.02.2005.

1+8+0+2+2+0+0+5=18=1+8=9

! Saskaita visus trīs iepriekš iegūtos skaitļus: 1+2+9=12=1+2=3

1

Vieninieks ir vieninieks. Viņam visur jābūt pirmajam. Šāds auto piemērots enerģiskiem un mērķtiecīgiem cilvēkiem. Mašīnai jābūt apkoptai un aprūpētai, tad tā vizinās droši un pārliecinoši. Ja auto būs vecs un nekopts, tas, protams, lūzīs un īpašnieks jau drīz vien sāks lūkoties pēc jauna braucamā. Mašīna ar vieninieka kodu labprāt greznosies ar sporta izpūtēju vai stilīgiem lukturiem.

Mašīnas saimnieks vai saimniece ir taisnīga, godīga, praktiska un dzīvē spēj daudz sasniegt. Īpašniekam piemīt garīgs un fizisks spēks, prātā dzimst novatoriskas idejas. Ir vēlme būt situāciju noteicējam.

2

Ļoti praktiska un uzticama mašīna. Tā ir labi vadāma un reti iekļūst nepatikšanās. Jā, sīki bojājumi rodas, bet nopietnāki negadījumi vairumā gadījumu iet secen. Šo auto parasti neiekāro zagļi un retāk nekā citus apstādina ceļu policisti. Mašīna ir ērta, rada miera un drošības izjūtu. Piemērota gan ģimenei - ceļojumiem un iepirkšanās tūrēm -, gan darba vajadzībām cilvēkiem, kam daudz jāpārvietojas.

Auto īpašnieks ir ģimenisks, atbildīgs un nosvērts, viņam svešas un nesaprotamas ir avantūras un risks. Viņš ir draudzīgs, bet visu nestāstīs un savu iekšējo pasauli neatklās. Svarīgi saglabāt neatkarību. Daudz racionālu ideju.

3
Mašīnai vajadzīga gādība un uzmanība, par to nemitīgi jārūpējas. Ripo jau labi, arī negadījumos īpaši neiekuļas un ceļu policistu uzmanību nepiesaista. Taču... kaut kā ļoti mistiski visnepiemērotākajā vietā un laikā mēdz gadīties sīkas ķibeles - te riepa pušu, te degvielas spuldzīte nestrādā un izrādās, ka tvertne tukša, te atkal parādās mistiska klabēšana. Auto der gan privātiem braucieniem, gan darba vajadzībām, tikai jāraugās, lai bagāžniekā vienmēr ir pirmās nepieciešamības instrumenti.

Piestāv atbildīgam cilvēkam, kurš zina naudas vērtību. Saimnieks būs optimists un zināmā mērā arī ideālists. Rīkojas atklāti un godīgi, arī tad, ja tas nav diez ko izdevīgi pašam.

4

Četrinieks ir tāds, kas stāv stabili uz zemes. Ar visiem četriem riteņiem. Traukšanās un «raļļošanas» nebūs, tomēr gribēs ietekmēt situāciju uz ceļa pēc sava prāta. Atbilstoši ceļu satiksmes noteikumiem, protams. Ja arī iekļūs negadījumā, tad vairumā gadījumu tiks cauri sveikā, ar kādu mazu skrambiņu. Necenšas izrādīties par skaistuli, drīzāk pretēji. Izskats var būt arī tāds paplucis, bet auto ir īsts darba zirgs.

Šāds auto nepiestāv ļoti labi situētam cilvēkam, bet pieticīgāku saimnieku rosina apsvērt plānus, lai nākotnē vairotu labklājību. Šāda auto īpašnieks ir humānists, neatkarīgs cilvēks, ar nestandarta dzīvesveidu. Viņam ir daudz draugu, viņš nevēlas laiku pavadīt vientulībā. Interesē garīgā dzīve.

5
Ballīte!!! Numeroloģijā piecnieks saistās ar svētkiem, jautrību, artistiskumu. Šāds auto ir mazliet pārdrošs, taču - pat ja no malas izskatīsies, ka uz ceļa tas veic bīstamu manevru, tad tomēr izrādīsies, ka tieši šāda rīcība tajā brīdī bijusi pati labākā. Avārijas situācijās nonāk reti, taču saimniekam gan var sagādāt sīkas nepatikšanas. Piemēram, naktī ne no šā, ne no tā ieslēdzas signalizācija, un no rīta jāskaidrojas ar sadusmotiem kaimiņiem.

Auto draudzīgs ceļotājiem, kultūras cilvēkiem un izklaides industrijas pārstāvjiem, arī pedagogiem un juristiem. Cilvēkam, kurš ar šo auto pārvietojas, rutīna ir sveša. Viņš ātri domā, rīkojas, strādā. Viņam viss iet no rokas. Mīlēts un populārs, bet nav pārāk saimniecisks.

6
Ko tu smukam padarīsi! Ja arī ielās un ceļos ir tūkstošu tūkstošiem šā modeļa auto, sešnieka kods izstaro šarmu un mašīnīte līdz ar vadītāju šķiet apburoša. Ceļu policija aptur reti, jo noteikumi tiek ievēroti. Auto ir arī kārtīgs darba rūķis, tāpēc gadās bojājumi. Cik tad viens spēkrats spēj pavilkt! Pirms tālāka ceļa vienmēr jāpārbauda. Lai ir droši.

Ļoti piemērots auto ģimenes braucieniem. Lai mājās būtu mierīga atmosfēra, ar šo auto pēc iespējas biežāk jāizbrauc visai saimei kopā. Auto īpašniekam viss padodas viegli, tīk skaistums, jautrība, pats ir pievilcīgs cilvēks. Veiksmīgs jomās, kur daudz jārunā, jātiekas ar cilvēkiem.

7
Mierīgs, līdzsvarots auto. Iekļaujas ceļu satiksmē, neizceļas, neizrādās. Mašīna ļoti pieķeras saimniekam. Ja īpašnieks ir vienpatis biznesā, grib pelnīt pats un strādāt viens, tad šis ir īstais auto. Laba mašīna nekustamā īpašuma aģentiem. Tās īpašniekam bieži mēdz būt mainīga, nestabila finanšu situācija, toties uz četriem riteņiem rodas lieliskas idejas. Vajadzētu tās īstenot.

Mašīnu ar šādu indeksu izvēlas jūtīgi un žēlsirdīgi cilvēki, viņiem nepatīk strīdi un konflikti, viņi reaģē uz apkārtējo cilvēku noskaņojumu. Vēlme pēc harmonijas darbā, attiecībās un dzīvē vispār.

8
Šķietami aukstajai un lēnīgajai mašīnai ir karsts motors, diemžēl tā ne vienmēr prot parādīt, uz ko spējīga. Taču uz ceļa - lielisks auto, brauc labi. Ekspluatācijā daudz rūpju nesagādā. Ar šo spēkratu var nopelnīt, strādājot jebkurā nozarē. Nauda vienmēr apgrozīsies. Ja gribēsiet to izdevīgi pārdot, veiksies ātri atrast labu pircēju. Piemērots braucamais nekustamā īpašuma aģentiem, izgudrotājiem, datorspeciālistiem un autosportistiem.

Auto vadītājam patīk kārtība un pārticība. Viņam nekas nenāk viegli, viņš grib drošu un sakārtotu dzīvi. Pragmatisks, loģiski domājošs cilvēks, visu rūpīgi apsver, punktuāls, metodisks, ļoti strādīgs, un mērķtiecīgs - ja ko nolēmis, tad var uzskatīt, ka mērķis jau sasniegts.

9
Šoseju karalis. Mazliet lecīgs, bet tur neko nevar darīt. Ja pārkārtojas, tad visiem pārējiem jādod ceļš. Pirmais aizbrauks krustojumā. Policistiem šis auto ir kā medusmaize. Iekuļas avārijās, bet tās nav ar smagām sekām. Autoritatīvu un ietekmīgu cilvēku braucamais. Ja regulāri kārtojamas darīšanas valsts iestādēs, tad jābrauc ar šo auto. Ja gribat kādu pārsteigt - arī.

Mašīnas īpašnieks ir vīrišķīgs, ar spēcīgu gribasspēku apveltīts un tāpēc veiksmīgs cilvēks. Bieži vien pārvērtē savu fizisko un garīgo spēku, tāpēc spēkus izšķiež neracionāli. Gadās, ka attiecībās pārāk mīl sevi. Piemīt labas organizatora spējas, negrib būt padotā statusā.