Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 27. augustam

© Pixabay

Sertificētaa astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

Skaistumkopšanas nedēļa

Patlaban ir labvēlīgs laiks, lai safrizētos, veiktu sejas attīrīšanu un dažādas skaistumkopšanas procedūras.

Senatnē vecvecmāmiņas stāstīja, ka mati jāgriež augošā Mēnesī, tad tie atkal ataugs krāšņi un kupli. Savukārt kungiem bārda skujama dilstošā fāzē, lai nav tik bieži jānopūlas. Kad Mēness dils, tad lēnāk augs. Taču astroloģijā eksistē arī tāda svarīga lieta kā Mēness novietojums zodiakā, un tas nosaka konkrēto dienu fonu. Mūsu aplūkojamā periodā ir labvēlīgs laiks visdažādākajām skaistumkopšanas procedūrām.

21. un 22. augustā Mēness Svaru zīmē - izdosies vieglas, elegantas un mazliet gaisīgas frizūras. Svaru zīme saistās ar skaistām lietām, gaumi un stilu. Šīs dienas ir labas arī sejas attīrīšanai un permanentā meikapa veidošanai. Piemērots laiks, lai nomainītu un atjaunotu garderobi.

23., 24. un 25. augustā līdz plkst. 15.50 Mēness Skorpionā. Saskaņā ar astroloģiskiem ticējumiem - ja šajā dienā frizējas, tad galvas rota būšot glīta, bet varot nākt kādas pārmaiņas privātajā dzīvē. Kas tieši notiks, tas katram gan pašam jāpavēro. Mēness Skorpionā ir labvēlīgs arī masāžām un ūdens procedūrām.

No 25. augusta pēcpusdienas līdz 27. augusta vakaram Mēness būs Strēlniekā, un pastāv uzskats, ka frizēšanās šajās dienās sekmē cilvēciskās un lietišķās attiecības un veiksmi karjerā. Šajās dienās labvēlīgi iedarbosies masāža - gan ķermeņa, gan sejas.

Sirdslietās ‒ kašķi

Aplūkojamā periodā daudz spriedzes aspektu ir kareivīgajam Marsam, un arī Mēnestiņš bieži būs nervozs un emociju pārpilns. Tas nozīmē, ka attiecībās iespējami strīdi, pārdzīvojumi, asaras un jūtu viļņošanās. Nevajadzētu risināt sirdslietu problēmas.

Pozitīva diena ir tikai 24. augusts. Mēness Skorpiona zīmē un par attiecību tēmu atbildīgās planētas labvēlīgas. Šajā dienā var sarīkot romantisku pasākumu, dot un saņemt mīlestības apliecinājumus, izrunāties par to, kas sakrājies uz sirds.

Jārisina darījumu sarunas

Veiklais tirgoņu aizgādnis un darījumu sarunu vedējs Merkurs romiešu mitoloģijā spējis, kā mēdz teikt, vilku no meža ārā izrunāt. Dievu sakarnieka īpašības tiek piedēvētas arī viņa vārdā nosauktajai planētai.

Merkurs patlaban rāda labvēlīgu vaigu, un augošais Mēnestiņš sekmē auglīgas darījumu sarunas. Var meklēt jaunus sadarbības partnerus un slēgt vienošanās. Vienīgi jābūt precīziem naudas lietās un visas nianses jāiekļauj līgumos.

***

AUNS

Ar enerģiju paveiksi daudz. Plāni būs ambiciozi, bet piepildāmi, tikai domās par gaidāmajiem panākumiem nedrīkst zaudēt realitātes izjūtu un aizrauties ar sapņojumiem. Šajā periodā arī sirdslietas ieņems būtisku vietu tavā dzīvē. Viegls flirts var pāraugt nopietnās, ilgstošās attiecībās. Brīvdienās izbaudi aizejošo vasariņu.

VĒRSIS

Jābūt uzmanīgam attiecībās ar draugiem. Kopīgas izklaides - labi, bet, ja nepieciešams nopietns atbalsts, paļaujies tomēr uz saviem spēkiem.

Neiesaisties arī svešu problēmu risināšanā, vari iemantot nelabvēļus.

Sirdi sasaistīs pēkšņas, romantiskas noskaņas, un emocijas dzirkstīs kā šampanietis glāzē.

DVĪŅI

Nešķied enerģiju tukšgaitā un nemēģini visus par varītēm pārliecināt par savu taisnību. Latviešiem ir tāds teiciens: miers baro, nemiers posta. Sargi nervus un nezaudē savaldību, ja mājās sāk risināties pēkšņi notikumi, kurus nevari kontrolēt un ietekmēt. Darbā vai biznesā labāk veiksies, realizējot īstermiņa projektus.

VĒZIS

Nedēļas nogalē klāj svētku galdu, un uzņem ciemiņus, kas mīļi un tuvi. Vari sākt remontu un interjera iekārtošanu. Gandrīz viss, kas saistās ar mājām, šajā periodā būs ar pozitīvo plusa zīmi. Lietišķajā jomā var nākt piedāvājums iesaistīties interesantos projektos. Radīsies uzticami sadarbības partneri.

LAUVA

Darbā iespējami konflikti un domstarpības ar partneriem vai klientiem. Nespēkojies ar priekšniecību un kolēģiem, bet rāmi un mierīgi dari savu darāmo. Tad tiksi pamanīts un novērtēts. Privātajā dzīvē mīļums un sirsnība ‒ ar mīļoto cilvēku sapratīsies teju vai bez vārdiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama jauka iepazīšanās.

JAUNAVA

Svarīga attiecību tēma. Jaunas iepazīšanās, tikšanās un šķiršanās...

Ja tev ir sava, mīļa otrā pusīte, turies pie viņas cieši. Klejojumi citos lauciņos laimi nenesīs. Sirds ātri iekvēlosies, ātri atdzisīs, bet satura un jēgas no tā nebūs. Lietišķajā jomā gaidāmi panākumi un iespējas piedalīties jaunu ieceru realizēšanā.

SVARI

Kā mēdz teikt: katram savs vezums jāvelk. Situāciju, kādā esi, droši vien pats izveidoji, un jārēķinās ar to, ka bez sistemātiska darba augļu nebūs. Piemērots laiks jaunām mācībām. Redzesloka paplašināšana dos labumu gan garīgā, gan materiālā ziņā. Brīvdienās daudz pienākumu mājās. Uzpos telpas, izmēģini jaunas kulinārijas receptes.

SKORPIONS

Nāksies daudz nopūlēties, lai darbi izkustētos no vietas. Brīžiem šķitīs, ka kāds speciāli liek sprunguļus riteņos. Sarunas ar potenciālajiem partneriem jārisina apdomīgi, bez steigas un liekām emocijām. Attiecību tēmai arī būs svarīga nozīme, kaislības virmos, un dzīve mutuļos. Dažus mīlas saites sasies ar cilvēku no tālākām zemēm.

STRĒLNIEKS

Nedēļas nogalē daudz darāmā mājās. Kopā ar savējiem rosoties, var izcelties strīdi. Tāpēc privātajā dzīvē gādā par saskaņu un atklātību. Par visu, kas sakrājies uz sirds, ir jārunā. Profesionālā jomā veiksme gaida tad, ja būsi elastīgs. Naudas plūsmai klāt ir enerģijas lādiņš, vien jāprot saskatīt un paņemt.

MEŽĀZIS

Jāsaudzē veselība un jāuzmanās no pārslodzes. Skrējiens bez atelpas liks par sevi manīt. Pamazām palēnām. Dažādas situācijas atrisināt palīdzēs dzīves gaitā uzkrātā pieredze. Brīvajā laikā vēlme rosīties savā saimniecībā, taču pie mājokļa maiņas vai remontdarbiem ķerties nevajadzētu, šis process var ievilkties.

ŪDENSVĪRS

Nelieli, labi izplānoti darbi ies no rokas, un vislabāk tos veikt kopā ar domubiedriem un cilvēkiem, uz kuriem var paļauties. Vārdu sakot - ar savējiem. Darbā vai biznesā peļņu pavairosi ar novatoriskām idejām.

Nedēļas nogalē mīli sevi un atrodi laiku atpūtai. Kāds brīdis vienatnes palīdzēs sakārtot domas un atgūt spēkus.

ZIVIS

Ej sabiedrībā, vadi laiku ar draugiem un gūsti no tā baudījumu. Cilvēki tev uzsmaidīs, un tu iegūsi jaunus, interesantus paziņas. Saviesīgā dzīve sitīs augstu vilni un iedvesmos. Situācija biznesā vai darbā gan mainīga un nestabila, tāpēc nopietnos darījumos vajadzētu ieņemt nogaidošu pozīciju, un arī ar lēmumiem nesteigties.