Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

RAKSTURA ŠĶAUTNES. Kādas ir jūsu labestības izpausmes?

© Pixabay

Zvaigznes spēj norādīt labāko veidu, kā rast saskaņu ar sevi un līdzcilvēkiem, bet nespēj pa labestības ceļu doties mūsu vietā. Toties ar astroloģijas palīdzību varam noteikt, kura no mīlestības valodām mums tuvāka. Labestība ir spēja piekāpties un piedot, un šīs īpašības izpaužas caur tā dēvētajām maigajām planētām: Mēnesi, Veneru, Jupiteru un Neptūnu. Šis vienkāršais tests palīdzēs noteikt, kura no planētām nosaka jūsu labestības izpausmes.

1.

Iztēlojieties ideālas kāzas. Kurš no variantiem jūs piesaista vairāk?

А. Tradicionālās. Tās notiek pēc senču tradīcijām. Galvenie viesi ir jaunlaulāto vecāki un cilvēki, kas zina senās ieražas - puķu mešanu, mičošanu, vārtu taisīšanu, zina tautasdziesmas un ticējumus.

B. Skaistās. Ielūgti tikai paši tuvākie. Galvenie kāzu viesi ir draugi un gados jauni radinieki, kas palīdzēja izraudzīties tērpus, rotas un iekārtot telpas.

C. Plašās. Modernas, bagātīgas kāzas, kurās piedalās daudz viesu, tostarp sabiedrībā pazīstami cilvēki, ar kuriem draudzēties skaitās prestiži. Tieši viņi ir galvenie viesi.

D. Noslēpumainās. Laulību ceremonija notiek noslēpumainā gaisotnē, piedalās tikai daži cilvēki vai vispār nav neviena viesa. Iespējams, ka kāzas notiek mistiskā, romantiskā vietā vai ārzemēs.


2.

Jums ikdienā nākas nēsāt formastērpu vai spectērpu, ko nevar nodēvēt par ērtu vai glītu.

А. Sākumā jūs satraucaties, ka apģērbs nav ērts un praktisks. Pēc kāda laika jūs pierodat un jums pat sāk patikt būt vienam no daudziem cilvēkiem spectērpā.

B. Jums riebjas skatīties uz sevi spogulī, tāpēc jūs nedaudz pāršujat tērpu un uzlabojat tā izskatu.

C. Jūs sadusmo neglītais apģērbs, bet, kad nākat pie secinājuma, ka to nēsāt ir prestiži, tad sākat to novērtēt. Tādi sīkumi kā auduma krāsa, faktūra vai ne visai elegants piegriezums jūs vairs neuztrauc.

D. Jums vienalga - ko iedod, to valkājat.


3.

Kā var raksturot jūsu rokrakstu?
А. Nenoturīgs, greizs.
B. Skaists, pareizs.
C. Plašs, labi salasāms.
D. Grūti izlasāms, lai gan no pirmā acu uzmetiena šķiet glīts.

4.

Kā izskatās jūsu paraksts uz dokumentiem?
А. Jūsu uzvārds nav uzrakstīts līdz galam, vai tā beigās uzvilkts tāds kā aplis.
B. Izdaiļots ar smalku augšupvērstu līniju, bet lasās viegli.
C. Izskatās diženi, bet ir izsmērēts un nesalasāms.
D. Parakstu veido dīvainas cilpas, ko nav iespējams atšifrēt.

5.

Uz ko jūs paļausieties, ja pienāks nebaltas dienas?
А. Uz saviem ietaupījumiem un tuvinieku atbalstu.
B. Uz mīļoto cilvēku un draugiem.
C. Uz veiksmi un stāvokli sabiedrībā.
D. Uz augstāko spēku labvēlību.

6.

Bez kādiem pārtikas produktiem jūs ilgi nespējat iztikt?
А. Piena produktiem.
B. Saldumiem.
C. Trekniem un sātīgiem ēdieniem.
D. Šķidra ēdiena, piemēram, zupas un dzeramā jogurta.

7.

Kura dzīvnieka atveidojumu jūs labprāt redzētu kā skulptūru dārzā vai rotaslietā?

А. Kaķa.
B. Brieža.
C. Ziloņa.
D. Delfīna.

8. Kurš vecums, jūsuprāt, ir piemērotākais, lai nodotos dažādiem vaļaspriekiem - ceļošanai, lasīšanai, kolekcionēšanai, okultām praksēm, slēpošanai, riteņbraukšanai?

А. Bērnība.
B. Jaunība.
C. Brieduma gadi.
D. Pensijas vecuma.

Ja jūsu atbildēs dominē:

A

Jūsu labestības izpausmes saistās ar Mēness tēmām, kas nozīmē ciešu piesaisti cilvēkiem, mātišķas rūpes. Jūs labestību izpaužat, radot komfortu un drošību saviem mīļajiem. Jūs vēlaties apčubināt, kārtīgi paēdināt, sasildīt, izārstēt un aizstāvēt. Jūsu labestība ir tik dabiska un izpaužas rūpēs par ģimeni, bērniem. Jūs palīdzat gados vecākiem cilvēkiem, sasirgušajiem un, piemēram, kaimiņiem, kuriem vajadzīgs atbalsts. Tomēr, jo cītīgāk jūs par kādu rūpējaties, jo vairāk viņu uztverat kā savu īpašumu. Pat ja rūpējaties par svešu cilvēku vai bezsaimnieka dzīvnieku. Tiesa, šī privātīpašnieciskā attieksme nav saistīta ar tirāniju vai greizsirdību. Mēnesim ir tāda daba - aizbilstamos sākt uzskatīt par tuviniekiem. Mēness cilvēki no sirds pieķeras ne vien cilvēkiem un dzīvniekiem, bet arī augiem.

B

Veneras labestība izpaužas, daloties priekā un rūpēs ar jums tuvu vai simpātisku cilvēku. Turklāt šis cilvēks nav dzīves pabērns, viņam patiesībā nav vajadzīga ne palīdzība, ne rūpes. Lai iepriecinātu tuviniekus un draugus, jums nepieciešama harmoniska vide, pozitīva gaisotne, pacilāts noskaņojums. Jums sagādā prieku cienāt bērnus un draugus ar paša pagatavotiem našķiem. Jūs jūtaties gandarīts, redzot prieku viņu acīs. Jūs neskopojaties ar komplimentiem, ko sakāt no sirds. Jums patīk iegādāties un rūpīgi iesaiņot nelielas dāvaniņas, ko pasniedzat negaidīti. Jums patīk, ja jūs uzslavē un saka, ka esat «gaišs cilvēks». Savukārt ilgstošs kontakts ar nelaimīgiem cilvēkiem var novest pie tā, ka jūs sevī uzkrāsiet negācijas. Tad palīdzība būs vajadzīga jums.

C

Jupiters labus darbus dara nevis tāpat vien, bet ar mērķi. Savu rīcību jūs saskaņojat ar sabiedrības morāli, ētiku, personisko vērtību sistēmu. Pirms paēdināt izsalkušo, jūs painteresēsieties, kāpēc viņš ir bez darba. Jupitera labestība ir mērķtiecīga un dinamiska. Grūtībās nonākušam cilvēkam jūs drīzāk iedosiet makšķeri, nevis zivi - lai viņš pats varētu pelnīt iztiku. Ja finanšu iespējas atļaus, jūs samaksāsiet, lai nelaimē nonākušais var apgūt jaunu profesiju un iekārtoties darbā. Bezjēdzīgi ar naudu jūs nešķiežaties. Ja vajadzēs, apmaksāsiet ārstēšanos vai advokātu, bet diedelniekiem bez sirdsapziņas pārmetumiem atteiksiet.

D

Neptūns vēsta, ka, darot labus darbus, jāpaļaujas tikai uz savu sirdsapziņu. Jūs ziedosiet pat tad, ja zināsiet, ka jums melo un cenšas izkrāpt naudu. Ja kāds teiks, ka nauda viņam vajadzīga bērna ārstēšanai, jūs iedosiet, pat ja nojautīsiet, ka nekāda bērna viņam nav. Jūs dzīvojat pēc principa: labāk ziedot krāpniekam nekā netīšām atteikt cilvēkam, kuram patiesi nepieciešama palīdzība. Jūs uzskatāt, ka ir augstāki spēki, kas izšķir, kas ir pareizi, kas nē. Jums ir augsti attīstīta intuīcija, tāpēc jūs nereti jūtat, ka cilvēkam vajadzīga palīdzība, lai gan viņš to nelūdz.

*

Ja visas atbildes atbilst vienam burtam, tas nozīmē, ka viena no planētām jūsu horoskopā dominē vai arī patlaban šī planēta jūsu astrokartē ir īpašā pozīcijā.