IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 20. augustam

© Pexels

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

Jauns Mēness, jauni darbi

Kā redzams kalendāra tabulā, šis periods ir labvēlīgs gan līgumu slēgšanai, gan naudas darījumiem. Turklāt no 19. augusta sākas jauns Mēness cikls, kas ir kā bonuss jaunu darbu sākumam. 19. un 20. augustā jauns un augošs Mēness kritiski analītiskajā Jaunavas zīmē, un šīs dienas labvēlīgas personāla jautājumu risināšanai un plānošanai.

Te gan jāpiebilst, ka katram uzņēmumam ir sava astrokarte un šeit minētās tendences ir aptuvenas.

Haosa vēstnesis

Šajā nedēļā sākas svarīgs astroloģiskais cikls, kas nesīs atkal kādas pārmaiņas, un garlaicīgi nebūs. Proti, planēta Urāns no 15. augusta ieņem nelabvēlīgo retrogrādo stāvokli, kurā atradīsies līdz pat nākamā gada janvāra vidum. Tas palielina neskaidrību un haosa riskus, kā arī liek atgriezties pie vecām, neatrisinātām tēmām vai uz sabiedriski politiskās skatuves uzved «vecas sejas».

Katram cilvēkam, firmai, iestādei vai valstij, protams, ir sava astroloģiskā karte un nebūs tā, ka visiem vienlaikus dzīvē vai biznesā veidosies haoss. Tā dēvētās tālās planētas, pie kurām pieskaitāms Urāns, atstāj iespaidu uz globāliem procesiem, un to ietekmi var novērtēt tikai no laika distances.

Šajā periodā Urāns atradīsies Vērša zodiaka zīmē, kuras moto ir sakārtotība un prognozējamība. Vērša aizbildniecībā ir banku sektors, nekustamais īpašums, lauksaimniecība, arī atsevišķi mākslas veidi, piemēram, mūzika. Vērsis arī gādā par mākslas galerijām. Taču Urāna izdarības šajās jomās var izjaukt lietu kārtību. Iespējamas neskaidrības un neprognozējamas situācijas un pavērsieni.

Iepriekš Urāns Vērsī atradās vairākus periodus laikā no 1934. līdz 1942. gadam. Tolaik pasaule cīnījās ar Lielās depresijas sekām un Eiropā nostiprinājās autoritārie režīmi.

Retrogrāds Urāns iezīmē arī sen neredzētu personāžu atgriešanos uz sabiedriski politiskās skatuves, un, piemēram, Rīgas domes ārkārtas vēlēšanu partiju sarakstos tas ir pamanāms.

Emociju viļņošanās

Jau ilgāku periodu apskatos esmu aicinājusi uzvesties kārtīgi pie stūres un izvairīties no strīdiem, jo Marss, kura aizgādībā ir minētās tēmas, bijis ļoti agresīvs un kareivīgs. Tagad tas kļuvis par mata tiesu mierīgāks, taču ne pavisam ideāls. Joprojām jābūt uzmanīgiem ar tehniku un nedrīkst ļauties strīdu provokācijām.

Savukārt sirdslietām un attiecību skaidrošanai šis periods kopumā ir normāls (ja neļaujam vaļu jau pieminētajām Marsa izpausmēm).

Tikai no pārliekas emocionalitātes jāuzmanās svētdien, 16. augustā. Tad Mēness, kas ietekmē dienu noskaņu, atrodas Vēža zodiaka zīmē un veido daudz saspringtu aspektu ar citiem debesu spīdekļiem. Vārdi un darbi var tikt uztverti ar sakāpinātām emocijām. Savukārt 17. augustā Mēness ir Lauvas zīmē, kad jāsargās aizskart cita cilvēka pašlepnumu. (Šajā dienā nebūtu vēlams arī rīkot masu pasākumus, kuros var izcelties nekārtības.)

Pārējā laikā varam ļauties romantikai un izbaudīt kopā būšanu.

AUNS

Strīdīgs un mazliet nešpetns garastāvoklis. Neļauj vaļu emocijām, jo ātrumā pateikts vārds liks ilgi par sevi atminēties. Profesionālā jomā var pavērties jaunas iespējas ‒ par kādām sen esi sapņojis. Jāstrādā būs sviedriem vaigā, taču vēlāk varēsi baudīt saldus augļus un plūkt atzinības laurus. Arī bankas konta stāvoklis priecēs.

VĒRSIS

Piemērots brīdis saimnieciskajiem darbiem - apkop dārzu, sakārto mājokli un brīvdienās paveic visu, kas pa nedēļas vidu palicis nedarīts. Kad labi pastrādāts, ielūdz ciemos draugus, ir jāatpūšas. Nākamajā nedēļā atkal būs daudz pienākumu. Idejas plūdīs kā no pārpilnības raga, bet visas neatklāj. Var sarosīties skauģi un nelabvēļi.

DVĪŅI

Nedēļas nogalē ir īstais laiks, lai padomātu par pārtikas krājumiem ziemai - ievārījumiem, saldētām ogām un augļiem, kā arī garda mājas vīna brūvēšanu. Vislabāk jutīsies mājās, lēnītēm rosoties saimniecībā. Jaunā nedēļa darbā nesīs jaunus izaicinājumus, taču rūpīgi izvērtē reālās iespējas. Ir riski kļūdīties.

VĒZIS

Darbā vai biznesā jābūt precīzam, lai neieviešas kļūmes, taču var pavērties jaunas peļņas iespējas. Spēsi izmantot situācijas savā labā, iegūt jaunus sabiedrotos un vairot labklājību. Brīvdienās esi kopā ar savējiem, gādā par saskaņu ģimenē un respektē otrās pusītes viedokli. Ja būsi tolerants, valdīs miers, saticība un mīlestība.

LAUVA

Tev ir svarīgi parādīt sevi no vislabākās puses, gūt atzinību un līdzcilvēku labvēlību. Šis periods ir ļoti piemērots komunikācijai un domubiedru meklējumiem. Viegli un nepiespiesti veidosies jauni kontakti, kas ļaus palielināt ienākumus. Var gan pēkšņi atklāties, ka tev pietrūkst kādu iemaņu vai zināšanu ‒ tad jāķeras pie mācībām.

JAUNAVA

Straujiem soļiem tuvojas skolas laiks, un ģimenes cilvēkiem jāpievēršas pedagoģiskajiem jautājumiem. Uzklausi atvasīšu vēlmes un palīdzi sagatavoties jaunajam mācību gadam. Turklāt ikvienam ir vērts padomāt par redzesloka paplašināšanu. Intriģējoši un aizraujoši piedzīvojumi iespējami sirdslietās. Kaislības virmos.

SVARI

Būsi aizņemts ar saimnieciskiem jautājumiem. Ja plāno remontu, uzraksti plānu, apzini materiālu cenas, bet pašu uzsākšanu gan atliec uz septembri. Patlaban darbi var bremzēties un gadīties kļūmes ar kvalitāti. Brīvdienās apciemo vecākus vai tālākus radus, viņi priecāsies. Profesionālajā jomā var sarežģīties sadarbības un partnerības jautājumi.

SKORPIONS

Darbā mērķē augstāk pa karjeras kāpnēm. Ir labs laiks lietišķu jautājumu risināšanai, īstajā brīdī līdzās gadīsies īstie cilvēki. Turklāt var arī rasties interesantas peļņas iespējas. Brīvdienās derētu izrauties no rutīnas un doties piedzīvojumos pa dabas takām, senām pilīm vai muižām vai noīrēt atpūtas namiņu mežu ielokā.

STRĒLNIEKS

Neuzņemies pārāk daudz sadzīvisku pienākumu, bet pavadi dienas mierīgi. Brīvdienas vajadzētu izbaudīt, laiski vaļojoties pie dabas vai jūras krastā. Nepieciešams mazliet izvēdināt galvu un pabūt vienatnē, lai orientētos uz nākotnes plāniem. Jau drīz var rasties iespējas pavairot ienākumus un iesaistīties jaunos projektos.

MEŽĀZIS

Privātajā dzīvē nemierīgi - dažādas darīšanas un apspriešanās ar radiniekiem, sīki saimniecības darbiņi un idejas par pārkārtojumiem mājās. Arī attiecību jomā par garlaicību nebūs jāsūdzas - pāriem jaunas dzirkstis, brīvajiem ļaudīm negaidīta iepazīšanās, kas dzīvi sagriež krāsainā virpulī. Ļaujies tam.

ŪDENSVĪRS

Naudas makā un bankas kontā jābūt kārtībai. Rūpīgi seko līdzi maksājumiem, jo iespējamas kļūmes un neskaidrības, bet tajā pašā laikā interesantas idejas par peļņas pavairošanu. Lietišķajā jomā var izveidoties spēcīga partnerība nākotnes projektiem. Brīvdienās ielūdz ciemos tuvus draugus, jautrās sarunās gūsi pozitīvu enerģiju.

ZIVIS

Intuīcija neļaus vilties ‒ ātri sapratīsi, kas kurš ir. Var izrādīties, ka kāds no sadarbības partneriem vai kolēģiem nemaz nav tāds, kā izliekas. Tādējādi iespējama neliela vilšanās, bet tā nekavēs doties uz priekšu. Brīvdienās izej sabiedrībā, piedalies prezentācijās vai citos saviesīgos pasākumos. Būsi gaidīts un uzmanības centrā.

Svarīgākais