Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

IZRĒĶINI PATS! Peļņa un labklājība pēc dzimšanas datiem

© Pexels

Katram no mums ir savs darbības potenciāls un peļņas iespējas. Arī attiecības ar naudu katram ir citādas. Vienkāršā izklaides testā varam noskaidrot savu naudas potenciālu. Saskaitām dzimšanas datumu, mēnesi un gadu, līdz iegūstam viencipara skaitli.

PIEMĒRS

Cilvēks dzimis 1964. gada 15. jūlijā.

1+9+6+4+1+5+7=33=3+3=6

*

1

Materiālo vērtību uzkrāšana jums ir svarīga, un, lai to sasniegtu, ir jābūt drosmīgam un neatlaidīgam, un jābruņojas ar pacietību. Iespējams, savas peļņas un biznesa idejas vajadzēs realizēt vienatnē, jo potenciālajiem kompanjoniem tās var likties pārāk revolucionāras.

Jums jāvirzās uz savu mērķi, ja arī negūstat atbalstu no citiem, un jāiemācās nedaudz riskēt. Kad esat guvis peļņu, izvērtējiet, cik kurš ir palīdzējis. Jāuzmanās no cilvēkiem, kas vēlas gūt labumu uz jūsu rēķina.

2

Labklājību jūs iegūt varēsiet tikai tad, ja turēsiet augstu savu morāles latiņu. Ja citu priekšā gribēsiet izrādīties kā ļoti svarīgs cilvēks vai ar ne visai godīgām biznesa darbībām izaicināsiet likteni, varat daudz pazaudēt.

Jūs varat vairot labklājību un pelnīt, paliekot uzticīgs pats sev. Tikai vajag to darīt ar vieglumu, bez pārpūles, atrast laiku arī draugiem un nerunāt visu laiku par naudu un biznesu, pretējā gadījumā riskējat ar to, ka cilvēki sāks vairīties. Ja nepieciešams, nekautrējieties lūgt palīdzību.

3

Nauda pie jums atnāk, protams, ar darbu, bet samērā viegli. Reti kad jāpūlas no ausmas līdz rietam ar sviedriem vaigā. Jums piemīt optimisms, kas ļauj ar smaidu pieņemt sarežģītas situācijas un pēc tam saņemt kādu balvu materiālā izteiksmē.

Dzīvesprieks un humora izjūta palīdz tikt pāri dažādiem šķēršļiem, kas rodas darbā vai biznesā. Tēriņos gan jābūt apdomīgam, jo reizumis var gribēties iztērēties ar vieglu roku - «uzsaukt» draugiem, nopirkt kaut ko skaistu, izdot par nevajadzīgām izklaidēm.

4

Šis skaitlis norāda uz to, ka materiālais nodrošinājums ir ļoti svarīgs. Iespējams, jau kopš agras jaunības nākas smagi strādāt, lai dzīvē iegūtu stabilitāti. Jūs pats un arī līdzcilvēki novērtē paveikto, taču pie tā neapstāsieties. Darbā vai biznesā svarīgs ir attīstības process.

Jūsu lielākais pluss ir tas, ka pat visgarlaicīgāko darbu spējat paveikt ar aizrautību. Un iesaistīt un pamudināt arī citus. Pats ar savu darbošanos rādāt priekšzīmi citiem. Cieša sadarbība ar kolēģiem ir panākumu atslēga.

5

Tā vien šķiet, ka naudas ir gana. Līdz tam brīdim, kad vienlaikus jāapmaksā vairāki rēķini... Nē, par sliņķi jūs dēvēt nevar, un arī sarežģītās situācijās gandrīz vienmēr atradīsiet risinājumu. Galvenais, ko vajadzētu iemācīties - kontrolēt un plānot naudas plūsmu.

Darbā vai biznesā svarīga partnerība. Ja līdzās ir pragmatiski domājošs partneris un labs finansists, tad jūs ar savām idejām pratīsiet pavairot ienākumus. Radošu un pat zināmā mērā neprātīgu ideju netrūkst. Drošajiem pieder pasaule!

6

Laime nav naudas daudzumā, bet tomēr tā ir svarīga. Ne jau tādēļ, lai saraustu «zeķē» pēc iespējas vairāk, bet lai varētu dzīvot, īpaši neskaitot. Jūs zināt, kas jādara, lai iegūtu materiālo stabilitāti, labklājību un drošu mājas pavardu.

Galvenais - darbā vai biznesā doties pamazām uz priekšu. Soli pa solim, nebīstoties un neatsakoties no jebkāda darba vai projekta. Uzcītība un atbildīga attieksme tiks novērtēta. Ja pats nevarat izšķirties par kādu soli, tad līdzās būs cilvēki, kas palīdzēs.

7

Reizumis var rasties bažas par finansiālo stāvokli un labklājību, bet tas nekādā gadījumā nenozīmē, ka būs problēmas. Iespējams, tās ir tikai sajūtas, kam nav reāla pamata. Emocijām nedrīkst ļaut vaļu, jo tās var sabojāt lieliskos plānus.

Ja novērtēsiet savas spējas un ar optimismu raudzīsieties nākotnē, tad labklājības vairošanā neviena jūra nebūs par dziļu un neviens kalns par augstu. Kļūdīties ir cilvēcīgi, bet, ja kļūdīsieties, tad arī zināsiet, kā tās kļūdas labot. Galvenais - ticēt saviem spēkiem.

8

Biznesa numeroloģijā skaitlim astoņi ir atvēlēta svarīga loma. To mēdz dēvēt par naudas ciparu. Daudzu turīgu cilvēku numeroloģiskajās matricās tas dominē. Jums dzīve bieži piedāvās iespējas labi nopelnīt, ieņemt ienesīgus amatus vai izveidot pelnošu biznesu.

Ja arī kādā brīdī rodas materiālās grūtības, tad tās nav uz ilgu laiku. Ar jaunām idejām var palīdzēt draugi vai seni «cīņu biedri». Jums arī ideju netrūkst. Pacietība un neatlaidība nesīs augļus.

9

Finanšu grūtības jūs nebiedē, un, ja tādas rodas, tad ātri tiksiet galā. Ideju un racionālas pieejas arī sarežģītās situācijās nepietrūks. Naudas lietās esat speciālists, kaut arī pašam dažkārt tā neliekas. Dzīve piedāvā stabilas peļņas iespējas.

Jūs neesat gatavs nepārdomātiem tēriņiem, bet arī lielu uzkrājumu veidošanai ne. Uzskatāt, ka naudas plūsmai jābūt harmoniskai, tāpēc, ja pašam ir, tad jāziedo labdarībai - tiem, kam nav. Dots devējam atdodas - tāds ir jūsu moto.